- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Cok gecmis olsunArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Günaydınn. Nasilsin canim gorusmeyeli.Kızlar ben geldimmmmm gunaydinnnnnn
Iyiyim canım sen nasilsin azıcık ban yedim geldimG
Günaydınn. Nasilsin canim gorusmeyeli.
Ban mı yedin. Gecmis olsunnIyiyim canım sen nasilsin azıcık ban yedim geldim
Allah iyilik versin. Çok şükür ben hep evde olduğum için öyle tatil derdim yokBan mı yedin. Gecmis olsunniyiyim ben de. İzmir'e geldim tatile Afyon'dan. Yol kisa olmasına rağmen epey yordu sarstı. Midem alt üst oldu
Bebek nasilAllah iyilik versin. Çok şükür ben hep evde olduğum için öyle tatil derdim yok
Daha gidemedim ki onu dedim ya az once cumartesiye aldim sira dha 1 kerecik gittim bende ondada bisey anlamadım icim içimi yiyor sen ne güzel duymuşsun kalp atışını inşallah meleklerimiz bizimledir sagliklaBebek nasilben kalp sesini duydum ama yine gidesim var utanmasam eve ultrason cihazi alicam
Bi alet varmis ama 12 haftadan once kalp sesini duyamayiz onla. Belirtilerin ne durumda benim gece bulantim cok oluyordu bu gece olmadi iyi uyudum o yuzden.D
Daha gidemedim ki onu dedim ya az once cumartesiye aldim sira dha 1 kerecik gittim bende ondada bisey anlamadım icim içimi yiyor sen ne güzel duymuşsun kalp atışını inşallah meleklerimiz bizimledir saglikla
Varmı öyle bisey hemen alalım hemen
Belirti hala yok günde 1 kere falan batma var o kadar hamile miyim değil miyim anlamiyorum vallaBi alet varmis ama 12 haftadan once kalp sesini duyamayiz onla. Belirtilerin ne durumda benim gece bulantim cok oluyordu bu gece olmadi iyi uyudum o yuzden.
Ay bilirim o hali ben canım. Gunlerdir yasadim. Cok sukur dun gece yasamadim. Tuzlu ayran ve beyaz leblebiye borcluyum sanirimgünaydın kızlar benimde bütün gece mide bulantısından içim dışıma çıktı
Rahat bi hamilelik gecireceksin belli ki ne güzelBelirti hala yok günde 1 kere falan batma var o kadar hamile miyim değil miyim anlamiyorum valla
Ilk bebegimde üzmemişti beni bu konuda diğer türlü üzüldüm ama o ayrı konu. Annemde böyleymiş benim hiç belirti yaşamamış heralde anneme çektimRahat bi hamilelik gecireceksin belli ki ne güzelHerkeste ayni belirtiler olmuyormus zaten
Ben daha benim dada kaç haftalik onu bilmiyorumbende de olmaya başladı kızlar bulantı. Sabahları olurdu sadece şimdi günün her saati. Dün iş yerinde öğlen yemeğinden sonra istifra ettim . Umarım böyle devam etmez yoksa beslenememmmmbizde kalp atışını 7. haftada duymuştuk
Benimde olsa keşke azıcık naz yapsam herifegünaydın kızlar benimde bütün gece mide bulantısından içim dışıma çıktı
doktora gitmedin mi canım neden bilmiyorsun. Ne zaman gitceksin ay çatlarım ben nasıl dayandınBen daha benim dada kaç haftalik onu bilmiyorum
Gittim 1 kerecik söylemedi küçük dedi kaldı öyledoktora gitmedin mi canım neden bilmiyorsun. Ne zaman gitceksin ay çatlarım ben nasıl dayandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?