2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok gecmis olsun

Kızlar bende cumartesiye sıra aldım inşallah meleğim iyidir daha 1 kere gidebildim ondada bisey anlamadım zaten

D
Bebek nasil ben kalp sesini duydum ama yine gidesim var utanmasam eve ultrason cihazi alicam
Daha gidemedim ki onu dedim ya az once cumartesiye aldim sira dha 1 kerecik gittim bende ondada bisey anlamadım icim içimi yiyor sen ne güzel duymuşsun kalp atışını inşallah meleklerimiz bizimledir saglikla
Varmı öyle bisey hemen alalım hemen

Bi alet varmis ama 12 haftadan once kalp sesini duyamayiz onla. Belirtilerin ne durumda benim gece bulantim cok oluyordu bu gece olmadi iyi uyudum o yuzden.

bende de olmaya başladı kızlar bulantı. Sabahları olurdu sadece şimdi günün her saati. Dün iş yerinde öğlen yemeğinden sonra istifra ettim . Umarım böyle devam etmez yoksa beslenememmmm bizde kalp atışını 7. haftada duymuştuk

Rahat bi hamilelik gecireceksin belli ki ne güzel Herkeste ayni belirtiler olmuyormus zaten
Ilk bebegimde üzmemişti beni bu konuda diğer türlü üzüldüm ama o ayrı konu. Annemde böyleymiş benim hiç belirti yaşamamış heralde anneme çektim

Ben daha benim dada kaç haftalik onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…