sat ne zamanGittim 1 kerecik söylemedi küçük dedi kaldı öyle
Zar zor dayandım artık cumartesi günü randevum
Sat 12 haziran ama adetten 2 3 hafta sonra denemeye başladık bizsat ne zaman
vajinal ult. da belli oluyor hemen canım da karından sanırım 7. haftadan sonra hep . Birde happymom uygulaması var ben onu da indirdim memnun kaldım çok tatlı bildirimler atıyorKızlar en küçük bebiş benimki sanırım❤ 31 mart tahmini doğumu çünkübugün ilk kez doktora gidicem 5+2 haftalık şuan son adet tarihime göre. Keseyi görürürüz diye düşünüyorum ama kalp atışı için erken gibi. Dr banu çiftçinin telefon uygulamasını indirdim orda videoları falan da var. Bu haftada kalp atışı duyulur diyor ama sizde bu haftalarda duyulmamış sanırım hep 6 hafta ve sonrası gibi.
Benimkide küçük canım büyük ihtimalKızlar en küçük bebiş benimki sanırım❤ 31 mart tahmini doğumu çünkübugün ilk kez doktora gidicem 5+2 haftalık şuan son adet tarihime göre. Keseyi görürürüz diye düşünüyorum ama kalp atışı için erken gibi. Dr banu çiftçinin telefon uygulamasını indirdim orda videoları falan da var. Bu haftada kalp atışı duyulur diyor ama sizde bu haftalarda duyulmamış sanırım hep 6 hafta ve sonrası gibi.
Benimkide küçük canım büyük ihtimal
Sağlıklı olsun da küçük olsun hiç önemli değilSenin muhtemelen geç döllenme gibi yanlıs hatırlamıyorsam. Bakalım bana ne dicek bugün doktor. Sata göre 5+2 diyorum ama doktor ne dicek kese görüncek mi falan gerginim biraz
Ben de 7. Haftada duydum ama doktora göre 6. Haftaymiş amabende de olmaya başladı kızlar bulantı. Sabahları olurdu sadece şimdi günün her saati. Dün iş yerinde öğlen yemeğinden sonra istifra ettim . Umarım böyle devam etmez yoksa beslenememmmmbizde kalp atışını 7. haftada duymuştuk
O anda herifi falan hiçbirşeyi düşünmüyon canim sen yine dua etme ilerleyen zamanlarda baskı yaptıkça agirlastikca agrin olacak o zaman yaparsin nazB
Benimde olsa keşke azıcık naz yapsam herife
O günleri görelimde inşallahO anda herifi falan hiçbirşeyi düşünmüyon canim sen yine dua etme ilerleyen zamanlarda baskı yaptıkça agirlastikca agrin olacak o zaman yaparsin nazbende 1 haftadır başladı daha istifar bile etmedim bol bulantı bitirdi beni
cok gecmis olsun canim tekrardan dikkat et kendine bol bol dinlenArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Ya sizdede ackenmi yemekten sonrami bulanti oluyor yemek yemeye korkuyorum artik hemen bulantim basliyorbende de olmaya başladı kızlar bulantı. Sabahları olurdu sadece şimdi günün her saati. Dün iş yerinde öğlen yemeğinden sonra istifra ettim . Umarım böyle devam etmez yoksa beslenememmmmbizde kalp atışını 7. haftada duymuştuk
Bende rahat edemiyorum diye geçen gün bilindik bir markanın hamile pantolonlarına baktım.En küçük bedeni 36 o da büyük geldi heralde karnımın kocaman olması lazım giymem içinGunaydin kizlar
Son66 iyi olmana cok sevindim dunden beri iyi haberini bekliyordum ben de. Allah korusun kuzunu da seni de.
Dunden beri basim donmeye basladi benim, yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama nedendir anlamadim. Ilk hamileligimde de bi kez bayılmıştim, o yuzden bi korku sardi beni. Neyseki ofisteki 2 arkadasim hamile oldugumi biliyor, duser kalırsam ona gore gotururler heralde doktoradaha herkese söylemedim, yarin kalp atisini duyabilirsek soylemeyi dusunuyorum müdürüme falan da.
Gobekler ne durumda sizlerin? Benim disaridan belli olan bisey yok ama pantolonlar baski yapmaya basladi. Bugun ilk hamilelikten kalma pantolonumu cikarttim giydim de anca oyle rahat ettim. Kotlarin beli oturunca cok rahatsiz ediyor artik.
Maşallah ikinizedeO günleri görelimde inşallah
Bende hiç bisey yok maşallah bebeğim sağlıklı olsun da başka da birşey istemem
Ayy inşallah inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasin inşallah kimseyeMaşallah ikinizedegörürüz canim Allahin izniyle kucaklarimiza bile alacaz burdan gelisimlerini konuşacagiz inşallah
Canm doktorun ne söyledi peki..gelişimi içinMerhaba arkadaşlar ilk resim pazartesi günü şehzade tıp merkezinde ikinci resim bugün Mediko tıp merkezinde çekildi. Yorumlayabilir misiniz ? ilk resim vajinadan ikinci resim karından çekildi. Sat tarihim 20 haziran ama doktor bugün 5 haftalık hamilesin dedi. Acaba geriden mi takip ediyorum ?
6.haftada görebilirsin keseyi kalp atışı da 7. Haftaydı sanırım..merhaba kızlar 4 hafta 4 günlük hamile olduğumu öğrendim ama doktor adet olduğum günden hesapladı bide keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi kese ne zamn görülür bana yardımcı olun kafaya çok taktım
Aminnn canim İnşallahAyy inşallah inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasin inşallah kimseye
Kalp atışını duymadık henüz doktor çok erken dedi sadece keseyi gördük 6.5 mmÇok korktum senin için inşallah bebeğin sağlıkla kalır seninle. Kalp atışını duymuş muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?