2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar en küçük bebiş benimki sanırım 31 mart tahmini doğumu çünkü bugün ilk kez doktora gidicem 5+2 haftalık şuan son adet tarihime göre. Keseyi görürürüz diye düşünüyorum ama kalp atışı için erken gibi. Dr banu çiftçinin telefon uygulamasını indirdim orda videoları falan da var. Bu haftada kalp atışı duyulur diyor ama sizde bu haftalarda duyulmamış sanırım hep 6 hafta ve sonrası gibi.

vajinal ult. da belli oluyor hemen canım da karından sanırım 7. haftadan sonra hep . Birde happymom uygulaması var ben onu da indirdim memnun kaldım çok tatlı bildirimler atıyor

Benimkide küçük canım büyük ihtimal

Merhaba arkadaşlar ilk resim pazartesi günü şehzade tıp merkezinde ikinci resim bugün Mediko tıp merkezinde çekildi. Yorumlayabilir misiniz ? ilk resim vajinadan ikinci resim karından çekildi. Sat tarihim 20 haziran ama doktor bugün 5 haftalık hamilesin dedi. Acaba geriden mi takip ediyorum ?

Eklentiler

• ba2162cb-b9b3-4a9c-8528-9476b15b572e.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 63
  • c33b6f6f-0aea-4947-aff0-51de84279258.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben de 7. Haftada duydum ama doktora göre 6. Haftaymiş ama

Gunaydin kizlar
Son66 iyi olmana cok sevindim dunden beri iyi haberini bekliyordum ben de. Allah korusun kuzunu da seni de.

Dunden beri basim donmeye basladi benim, yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama nedendir anlamadim. Ilk hamileligimde de bi kez bayılmıştim, o yuzden bi korku sardi beni. Neyseki ofisteki 2 arkadasim hamile oldugumi biliyor, duser kalırsam ona gore gotururler heralde doktora daha herkese söylemedim, yarin kalp atisini duyabilirsek soylemeyi dusunuyorum müdürüme falan da.

Gobekler ne durumda sizlerin? Benim disaridan belli olan bisey yok ama pantolonlar baski yapmaya basladi. Bugun ilk hamilelikten kalma pantolonumu cikarttim giydim de anca oyle rahat ettim. Kotlarin beli oturunca cok rahatsiz ediyor artik.

B

Benimde olsa keşke azıcık naz yapsam herife
O anda herifi falan hiçbirşeyi düşünmüyon canim sen yine dua etme ilerleyen zamanlarda baskı yaptıkça agirlastikca agrin olacak o zaman yaparsin naz bende 1 haftadır başladı daha istifar bile etmedim bol bulantı bitirdi beni

O günleri görelimde inşallah
Bende hiç bisey yok maşallah bebeğim sağlıklı olsun da başka da birşey istemem

cok gecmis olsun canim tekrardan dikkat et kendine bol bol dinlen
Ya sizdede ackenmi yemekten sonrami bulanti oluyor yemek yemeye korkuyorum artik hemen bulantim basliyor

Bende rahat edemiyorum diye geçen gün bilindik bir markanın hamile pantolonlarına baktım.En küçük bedeni 36 o da büyük geldi heralde karnımın kocaman olması lazım giymem için

Canm doktorun ne söyledi peki..gelişimi için

6.haftada görebilirsin keseyi kalp atışı da 7. Haftaydı sanırım..
Geç döllenme erken döllenmeye göre değişiyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…