- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 33
20 günde bir kontrole gel sorun yok folik asit kullanCanm doktorun ne söyledi peki..gelişimi için
Hamile pantolonları henüz büyük gelir.. LCW de falan çiçekli böcekli salaş pantolonlar var ya onlardan alabilirsin rahat etmek içinBende rahat edemiyorum diye geçen gün bilindik bir markanın hamile pantolonlarına baktım.En küçük bedeni 36 o da büyük geldi heralde karnımın kocaman olması lazım giymem için
Cabim çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim çocuğunu sana bagislasin inşallahKalp atışını duymadık henüz doktor çok erken dedi sadece keseyi gördük 6.5 mm
Ben vaktinde gebeden almistim, ama magazada fiyatlari pahali, orda bedenini deneyip internette seri sonu olanlardan toplamak lazim. Ben oyle yapmistim kizima hamileyken, simdi onlari kullaniyorum. Kucuk beden bulabilirsin orda, bi bak istersen.Bende rahat edemiyorum diye geçen gün bilindik bir markanın hamile pantolonlarına baktım.En küçük bedeni 36 o da büyük geldi heralde karnımın kocaman olması lazım giymem için
Çok teşekkürler ben wc de peçeteye gelince ne rengine baktım apar topar doktorumu aradım. Neyse ki adam ilk gün cep telini verdi ve dünde geldi akşam akşam hastaneye her doktor yapmıyor maalesefCanım benim sürekli aklımdaydın gece uykum kaçtı hemen kalkıp baktım çok şükür gelmişiniz. Bak bebek iyi eşin de sağ salim gelmiş çok şükür. İnşallah hiç bir şey olmayacak içini ferah tut. Sen elinden geleni yaptın gerisi Allaha kalmış. Cumaya tekrar görürsün inşallah. Hem kahve akıntı bi çok kişiden okuyoruz. İlk ve son olsun inşallah
Valla canim ben 6+0da duydum kalbi o değişkenlik gösteriyor20 günde bir kontrole gel sorun yok folik asit kullan
dedi. ilk gittiğim tıp merkezi kalp atışı için 9 ağustosta gel demişti. Ama ben geriden geliyorum gibi hissettim o tarihte duyabileceğimi sanmıyorum
Teşekkürler 6+5 oldu bugünCabim çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim çocuğunu sana bagislasin inşallahsen kac haftaliksin peki?
9 güne duyarsın kalp atışını bence canm..bide ultrasondan ultrasona değişiyor ölçüler bence20 günde bir kontrole gel sorun yok folik asit kullan
dedi. ilk gittiğim tıp merkezi kalp atışı için 9 ağustosta gel demişti. Ama ben geriden geliyorum gibi hissettim o tarihte duyabileceğimi sanmıyorum
Doktor mu dedi kese boyutuna göre yoksa adet döneminden mi hesapliyorsunTeşekkürler 6+5 oldu bugün
Teşekkürler anı hareket etmemek lazım dikkat et kendine. Benim hamileliğimi herkes beklediği için ben dayanamadım söyledim ama arkadaşlarım bile ağladı duyunca.Gunaydin kizlar
Son66 iyi olmana cok sevindim dunden beri iyi haberini bekliyordum ben de. Allah korusun kuzunu da seni de.
Dunden beri basim donmeye basladi benim, yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama nedendir anlamadim. Ilk hamileligimde de bi kez bayılmıştim, o yuzden bi korku sardi beni. Neyseki ofisteki 2 arkadasim hamile oldugumi biliyor, duser kalırsam ona gore gotururler heralde doktoradaha herkese söylemedim, yarin kalp atisini duyabilirsek soylemeyi dusunuyorum müdürüme falan da.
Gobekler ne durumda sizlerin? Benim disaridan belli olan bisey yok ama pantolonlar baski yapmaya basladi. Bugun ilk hamilelikten kalma pantolonumu cikarttim giydim de anca oyle rahat ettim. Kotlarin beli oturunca cok rahatsiz ediyor artik.
Doktor dedi geç döllenme olmuş dedi 15 haziran sat.Doktor mu dedi kese boyutuna göre yoksa adet döneminden mi hesapliyorsun
Hee hayırlı olsun canim en yakın zamanda görürsün bebegini de inşallahDoktor dedi geç döllenme olmuş dedi 15 haziran sat.
yani bilmiyorum ama öyleyse de o doktor öyledir belki hepsine mal etmek yanlış olur...listesinde kapalı doktorlar flnda varLiv e bi ark im gitmisti ilk bebegi cok sikintiliydi dogumdan sonra olmustu bi rahatsizligi vardi sonra ikincide bu da dedi ki ozele gitcem korkuyorum diye liv e gitti ark im da annesi de kapali insanlar dr kapali old icin bsy dememis ama annesi bebegin bu sefer iyi old duyunca cok sukur Allah im gibi bsy demis dr kovmus her seyi Allahtan bekliyorsaniz gidin dua edin buraya gelmeyin demis dr yaninda Allah dan bahsetmeyin biraz inancsizlar diye duydum uzulmeyin bosa
Eveeeettt hemde başından beri var geçmek bilmediBu arada acik sari akintisi olan var mi acaba
bugünlerde ben her gün sapsarı iç çamaşır değiştiriyorum. çok var yaEveeeettt hemde başından beri var geçmek bilmedi
Merhaba arkadaşlar ilk resim pazartesi günü şehzade tıp merkezinde ikinci resim bugün Mediko tıp merkezinde çekildi. Yorumlayabilir misiniz ? ilk resim vajinadan ikinci resim karından çekildi. Sat tarihim 20 haziran ama doktor bugün 5 haftalık hamilesin dedi. Acaba geriden mi takip ediyorum ?
İdrardan mı baktı doktor canım enf belirlemek için ?Kızlar akıntınız sarımsı, çok koyu kıvamlı (peynirimsi) ve kötü kokuluysa enfeksiyon olabilir. Bende vardı herkes normal diyordu, nete bakıyorum normal yazıyordu. İçime sinmedi doktoru aradım hemen gel bakalım dedi enfeksiyon çıktı. İhmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?