2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende rahat edemiyorum diye geçen gün bilindik bir markanın hamile pantolonlarına baktım.En küçük bedeni 36 o da büyük geldi heralde karnımın kocaman olması lazım giymem için
Hamile pantolonları henüz büyük gelir.. LCW de falan çiçekli böcekli salaş pantolonlar var ya onlardan alabilirsin rahat etmek için

Bende rahat edemiyorum diye geçen gün bilindik bir markanın hamile pantolonlarına baktım.En küçük bedeni 36 o da büyük geldi heralde karnımın kocaman olması lazım giymem için
Ben vaktinde gebeden almistim, ama magazada fiyatlari pahali, orda bedenini deneyip internette seri sonu olanlardan toplamak lazim. Ben oyle yapmistim kizima hamileyken, simdi onlari kullaniyorum. Kucuk beden bulabilirsin orda, bi bak istersen.

Çok teşekkürler ben wc de peçeteye gelince ne rengine baktım apar topar doktorumu aradım. Neyse ki adam ilk gün cep telini verdi ve dünde geldi akşam akşam hastaneye her doktor yapmıyor maalesef

20 günde bir kontrole gel sorun yok folik asit kullan
dedi. ilk gittiğim tıp merkezi kalp atışı için 9 ağustosta gel demişti. Ama ben geriden geliyorum gibi hissettim o tarihte duyabileceğimi sanmıyorum
Valla canim ben 6+0da duydum kalbi o değişkenlik gösteriyor

20 günde bir kontrole gel sorun yok folik asit kullan
dedi. ilk gittiğim tıp merkezi kalp atışı için 9 ağustosta gel demişti. Ama ben geriden geliyorum gibi hissettim o tarihte duyabileceğimi sanmıyorum
9 güne duyarsın kalp atışını bence canm..bide ultrasondan ultrasona değişiyor ölçüler bence

Teşekkürler anı hareket etmemek lazım dikkat et kendine. Benim hamileliğimi herkes beklediği için ben dayanamadım söyledim ama arkadaşlarım bile ağladı duyunca.

yani bilmiyorum ama öyleyse de o doktor öyledir belki hepsine mal etmek yanlış olur...listesinde kapalı doktorlar flnda var

Bizim fotoğraftan yorumlamamız zor ama geç döllenmedir o zaman doktor başka bişey demedi mi? Çokta geriden takip etmiyor aslında geç döllenmede böyle oluyor yada geriden geliyorsa bile ilerleyen zamanda hızlı gelişip o gününü tamamlıyor bebek.

Kızlar akıntınız sarımsı, çok koyu kıvamlı (peynirimsi) ve kötü kokuluysa enfeksiyon olabilir. Bende vardı herkes normal diyordu, nete bakıyorum normal yazıyordu. İçime sinmedi doktoru aradım hemen gel bakalım dedi enfeksiyon çıktı. İhmal etmeyin

İdrardan mı baktı doktor canım enf belirlemek için ?
Bir de kızlar beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar. İlk tahlilim orda yapıldı , kayıt falan oldum ama ne zaman arayacaklar kontrol için falan acaba ? tecrübesi olan paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…