2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Y Yok canim ben yaptirmadm pgt . allah korusun insaallah sknti cikmaz canim :)

Benimde ikisi pozitif çıktı siz birsey yaptınız mi
6 gun sonra doktor kontrolum var ozaman gostericem ozaman kadar dusunup arastirip stres yapmak istemiyorum normalde simdi bunlarla ilgili herseyin incik cincigini ogrenmis olurdum ama simdi normal bir zamanda degilim stres olmamali. Bir sknti varsada doktor yapnam.gereken en guzel seyleri soylicektir diye dusundum canim

Çok geçmiş olsun canım benim senin akıntı değil lekelenme
Benimde tam idrar da biraz enfeksiyon çıkmışt bir kaç gündür akıntı rengim beyaz dan kopyalamaya başladı bugün hiç olmadı o yüzden sordu,m tekrar geçmiş olsun dikkat et bebeğin seninle unutma

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için

Çok korktum senin için inşallah bebeğin sağlıkla kalır seninle. Kalp atışını duymuş muydunuz?

Evet canım. Çok şükür gördüm. Kalp atışını da dinledim. Allah herkese nasip etsin. Ama benim ponçik 1 hafta geriden geliyor

Canım benim sürekli aklımdaydın gece uykum kaçtı hemen kalkıp baktım çok şükür gelmişiniz. Bak bebek iyi eşin de sağ salim gelmiş çok şükür. İnşallah hiç bir şey olmayacak içini ferah tut. Sen elinden geleni yaptın gerisi Allaha kalmış. Cumaya tekrar görürsün inşallah. Hem kahve akıntı bi çok kişiden okuyoruz. İlk ve son olsun inşallah

Çok çok geçmiş olsun. Şimdi yaşananları bir tarafa bırakıp güzel günlere odaklanma vakti.

Cok gecmis olsun aklimiz hep sende kaldi cok sukur iyisin sen yinede istirahat et canim su sira bende ayni seyleri yasadim hastanede yattim . bir hafta evde hep yattigim halde kanama alani olusmus kesenin yaninda yatmasan daha kotu seyler olablrdi dedi doktor . allah yardimcimiz olsun. Bebeklerimizi bize bagislasn insaallah:)

Çok geçmiş olsun. Her şey daha güzel olur inşallah sonraki süreçlerde

Çok geçmiş olsun ki inşaallah geçecek ben de dün kahverengi akıntıdan hemen doktorda buldum kendimi. İgne yapıldı bana da ve fitil verdi doktor. Artık daha dikkat edip dinlenicem ben de. Allah hepsini korusun. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

Araştırma hastanesinde bi profesör buldum canımm. Şu an izinde bayramdan sonra gelecek inşallah ona devam edecem.

Çok geçmiş canım sanada inşallah canım

çok geçmiş olsun ablacım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…