- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Yok canim ben yaptirmadm pgt . allah korusun insaallah sknti cikmaz canim :)Evet canım genetik tanı testi. Ben yaptırmıştım 3 tanesini 1i sağlam gelmişti. Ama başka pgtsiz embriyo transferi yapılmak zprunda kalmıştı. O tuttu. Şiömdi de korkuyorum acaba kromozonu bpzuk mu 12 haftaya kadar düşer mi die. Ben de 26 yaşındayım
6 gun sonra doktor kontrolum var ozaman gostericem ozaman kadar dusunup arastirip stres yapmak istemiyorum normalde simdi bunlarla ilgili herseyin incik cincigini ogrenmis olurdum ama simdi normal bir zamanda degilim stres olmamali. Bir sknti varsada doktor yapnam.gereken en guzel seyleri soylicektir diye dusundum canimBenimde ikisi pozitif çıktı siz birsey yaptınız mi
Çok geçmiş olsun canım benim senin akıntı değil lekelenmeRenkli akıntı derken önce kahverengi sonra pembe oldu sonra yine kahverengi şekilde devam etti. Bunu yaşamadan 3 gün önce yaptırdığım tahlillerin hepsi temizdi. Tekrarlamadi çok şükür ama ilaç kullanmaya devam ediyorum ve nerdeyse günün yarısını yatakta geçiriyorum.
Çok korktum senin için inşallah bebeğin sağlıkla kalır seninle. Kalp atışını duymuş muydunuz?Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Evet canım. Çok şükür gördüm. Kalp atışını da dinledim. Allah herkese nasip etsin. Ama benim ponçik 1 hafta geriden geliyorMerhaba canm bende bugün 7. Haftaya girdim pazartesi günü doktora gitmiştim ozman 6.5 tim doktor keseyi 5. Haftada görmüştü bu sefer gittiğimde sadece yolk saçını gördü bebeği göremedi cuma tekrar gel dedi sende durum nasl bebeği görebildi mi
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Cok gecmis olsun aklimiz hep sende kaldi cok sukur iyisin sen yinede istirahat et canim su sira bende ayni seyleri yasadim hastanede yattim . bir hafta evde hep yattigim halde kanama alani olusmus kesenin yaninda yatmasan daha kotu seyler olablrdi dedi doktor . allah yardimcimiz olsun. Bebeklerimizi bize bagislasn insaallah:)Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Çok geçmiş olsun. Her şey daha güzel olur inşallah sonraki süreçlerdeArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Çok geçmiş olsun ki inşaallah geçecek ben de dün kahverengi akıntıdan hemen doktorda buldum kendimi. İgne yapıldı bana da ve fitil verdi doktor. Artık daha dikkat edip dinlenicem ben de. Allah hepsini korusun. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Canım bazen Allaha bırakmak gerek. Biz inanan insanlarız. Vardır herşeyde bir hayır.vardır ALLAHINDA bir bildiğin birde bir profösörle iletişim halinde olsan bence senin için daha sağlıklı olur bundan sonraki süreçte. Sonuçta alanlarında çok daha iyi oluyorlar.Böyle sorunlu durumlarda her doktor farklı görüşlere sahip oluyor. İnşallah iyi bir doktor bulursun kendine. Sende rahat edersin bebeklerinde
Geçmiş olsun Rabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin. Bu durumda moral çok önemli. Hep pozitif düşünün. İyi deyin iyi olacak inşallah.Çok geçmiş olsun. Her şey daha güzel olur inşallah sonraki süreçlerde
Çok geçmiş canım sanada inşallah canımÇok geçmiş olsun ki inşaallah geçecek ben de dün kahverengi akıntıdan hemen doktorda buldum kendimi. İgne yapıldı bana da ve fitil verdi doktor. Artık daha dikkat edip dinlenicem ben de. Allah hepsini korusun. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.
Daha yeni nisanda evlendimKaç yıllık evlisin? Bende eşimle 17 yaşımda tanıştım. 20.5 ta evlendim
Günaydınnn herkeseeeeKızlar ben geldimmmmm gunaydinnnnnn
çok geçmiş olsun ablacım. Rabbim gönlüne göre versin inşallahArkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin yorumları insana güç veriyor. Doktorumu aradım hastaneye yatış yapıldı serum takıldı progestan iğne ve fitil yapıldı hastanede kanama gelmedi. 1 kez tuvalete gidince peçeteye geldi çok az hemşire gelip baktı kahverengi olduğunu söyledi sıkıntı yok dedi. Doktor geldi 9 da ultrasonla baktı kese yerinde aşağı inmemiş dedi 6.5 mm dedi 6+4 tu bugün. Kendimi hiç yormadım sabah sadece dışarıda kahvaltı yapmıştım arkadaşımla 1km arabayla doktor yok dedi onunla alakası. Iğne yazdı progestan hap yerine kan sulandırıcı iğne ve vitamine de devam dedi. Cuma randevum vardı o gün gel yine dedi. Bu arada eşim de yolda dönüyordu bugün arkadaşım geldi benimle. Ama doktordan önce geldi eşim hastaneye. Oda beni yalnız bıraktığı için gelip beni hastanede bulduğu için çok kötü oldu tabi. Ama ben bunun olabilme ihtimalini söylemiştim ona giderken ve o yüzden çok kızmıştım zaten neyse tam çıktık arabaya binince beni bi ter bastı baş dönmesi mide bulantısı üzerine bi üşüme ama titriyorum. Hemen hastaneyi aradı eşim geri dönelim mi diye biseyler yedim sonra geri gelin dedi gittik tansiyonum düşmüş. 2 saat tekrar yattım sonra normale dönünce eve geldik bu sefer de eve geldik karnım fena oldu su gibi ishal oldum. Yattım uyudum ama şimdi yine uyandım uykum kaçtı. Doktor şey dedi biz elimizden geleni yapacağız ki sende yapıyorsun öyle azıcık arabayla bir yere gitmeyle falan bişey olmaz sağlıklı ise dedi. Ama olacak olan varsa olur dedi bende teyit edince doktora süreci çözdüğün için pozitif bakabildigin için sevindim dedi. Tabiki hepimiz biliyoruz eğer sağlıklı bir gebelikse biz istersek hoplayip ziplayalim bişey olmaz ama değilse vücut onu ilaçlara rağmen bir şekilde atiyor tabiki. Bu kadar zor hamile kalıp yaş da 39 olunca tabi insan biraz daha stres yapıyor ne kadar bilsem de bazı şeyleri. Ama gerçekten çok korktum hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Yalnız olmamda o sırada tabi ayrı bir konu zaten anlatmıştım size o durumu da. Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın. Güzel haberler alan herkes için canı gönülden seviniyorum. Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız. Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?