2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu arada alisveris icin biraz gec olur biliyorum ama ebebek şubat ayında baya yuksek indirim yapiyor her sene. Her gun baska urun grubuna yapiyordu biz hep ordan toplamistik alinacak seyleri.

Kizima hamileyken ilk aldığımız sey bebek arabasiydi, ikinciye de kullaniriz diye siyah almıştık, o yuzden cinsiyeti falan ogrenmeyi beklemedik.

Ilk aylar giyecekleri badileri tulumlari da pastel tonlarda alirsaniz kiza da erkege de gider. İçinizden almak geliyorsa sirf cinsiyeti beklemek icin tutmayin. Ne bileyim beyaz, sari, yesil, kirmizi seyler falan hepsine de oluyor. Bi parca bile olsa insana umut veriyor baktikca. Gecenlerde ben bi tane parmak arasi sandalet aldim 1 yasinda anca giyer ama tutamadim kendimi, cok sirindi, tam 2 gun öncesinde yeni ogrenmistim hamile oldugumu. Baktikca mutlu oluyorum o sandaletlere

Benim ph 5 ay insallah kiz olur

Bence son ayda olsa baya eksikler cikar eminom :) tesekkurler bilgin icin canim

MaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))
Evet öyle diyor eskiler eli kolu çabuk gelişirse erkek olurmuş. Banada hep kız olucak gibi geliyor. Brnde şu çin takvimine bakayım bakalım. Bir ay daha sabredicez cinsiyet için ama eğlenceli şeyleride denemek lazım

Üslup nedir ne değildir öğrenmeniz gerekiyor.. hakaret algılamadım elbette ama hoş durmadı, birisi size şu dese mesela hoşunuza gider mi? Ben de nereye girip nereye girmeyeceğimi size soracak değilim. Her neyse...

Bence de bu tar gerilimlere gerek yok Ki benim ablam olgusunu 12 haftada öğrendi normal yani öğrenilebiliyor

Annem ben daha bekarken beyaz citcitli alip ceyizime koymuş cok sonra buldum. Kizimda alisveris erken yaptim bunda yapmam. Zaten kiz olursa hersey yepyeni. Erkek olursada az kiyafet aliriz.bebek arabasi besik kanguru puset buyuk hsrsey var :) bende gri aldim hem kiza hem erkwge kullanilir

Okadar erken nasil anliyo acaba doktor kizi

Benim büyük kızımın adı nisa. Küçük sare. İkisinide ben koydum kimse karışmadı. Sıkıyorsa karışsınlar. Ne zahmetlerle dünyaya getiriyoruz onları. İsimde bizim hakkımız

Ben istiyorumki ortak karar verelim. Ama yasayip gorcez..
Ah o dogum.. ruyalarima girmeye basladi simdiden

Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?

Üslup nedir ne değildir öğrenmeniz gerekiyor.. hakaret algılamadım elbette ama hoş durmadı, birisi size şu dese mesela hoşunuza gider mi? Ben de nereye girip nereye girmeyeceğimi size soracak değilim. Her neyse...
Kesinlikle sizinde uslub ve espri anlayisiniz cok yanlis . hos olan sizin yaptiginizmi
acaba insanlarin kurdugu cumleler takip edip duzeltip rencide etme cabalari hic hos degil ayrica ben sahsi bir kisiye insanlar demedim isimle hitap ederdim sahsi bir kisi olsaydi. bir cok kisiden duyunca cogunluk olarak konustum ki kurcagimiz cumleyi size sorup onaylatip yazalim artik isterseniz cok komik. Yazim hatalarina dikkat edeceginiz yer burasi degil burasi mutluluk paylasma stres sikinti azaltma yeri insanlarin konusmalarini duzeltme yeri degil . siz benim ne annem ne ogretmenimsiniz haddiniz degil yani . kimseyi burada duzeltmeye hakkinizda yok size dusmez . iyi gunler :)

Benimde kiz kardesimin minik minik orme yelekleri var cok sirinler hepsini ceyizime koymustum :) kiz olursa teyzesinin cicilerini giymis olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…