Yüsra Tuğba :)Kızınızın ismi ne
Benim ph 5 ay insallah kiz olurKiz ve erkek annesi olarak idrar tahlilleriniz duruyosa ph i bi yaziverin size zahmetph 6.5 ve yukarsi erkek asagsi kiz diyolar. Ya bende cok merak ediyorum. Ogrenene kadar eglenelim
Benim ilk belirtim goguslerimin dolgunlasip acimasi damarlar belli oluyodu. Uzun zamandir adet olurken acimiyo cnku. Hafif bulantilarim var sabahlari. Rabbim gonlumuze gore versin insallah. 1 oglum var insallah bir de kizcem olur. ALLAH nasip ederse
Bence son ayda olsa baya eksikler cikar eminom :) tesekkurler bilgin icin canimBu arada alisveris icin biraz gec olur biliyorum ama ebebek şubat ayında baya yuksek indirim yapiyor her sene. Her gun baska urun grubuna yapiyordu biz hep ordan toplamistik alinacak seyleri.
Kizima hamileyken ilk aldığımız sey bebek arabasiydi, ikinciye de kullaniriz diye siyah almıştık, o yuzden cinsiyeti falan ogrenmeyi beklemedik.
Ilk aylar giyecekleri badileri tulumlari da pastel tonlarda alirsaniz kiza da erkege de gider. İçinizden almak geliyorsa sirf cinsiyeti beklemek icin tutmayin. Ne bileyim beyaz, sari, yesil, kirmizi seyler falan hepsine de oluyor. Bi parca bile olsa insana umut veriyor baktikca. Gecenlerde ben bi tane parmak arasi sandalet aldim 1 yasinda anca giyer ama tutamadim kendimi, cok sirindi, tam 2 gun öncesinde yeni ogrenmistim hamile oldugumu. Baktikca mutlu oluyorum o sandaletlere
Sanirim cogunluk kiz istiyoruz :))) hayirlisi olmasi onemli ama allah gonlumuzden geceni nasib etsin insaallah :)Benim ph 5 ay insallah kiz olur
Evet öyle diyor eskiler eli kolu çabuk gelişirse erkek olurmuş. Banada hep kız olucak gibi geliyor. Brnde şu çin takvimine bakayım bakalım. Bir ay daha sabredicez cinsiyet için ama eğlenceli şeyleride denemek lazımMaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))
Bence de bu tar gerilimlere gerek yokYanlis olan ne var o cumlede ? Kuracagim cumleyi sizden ogrenecek degilim yanlis bir cumle kurdugumu yada hakaret ettigimi dusunmuyorum insanlar demek hakaret degildir rahatsiz oluyosaniz cevap vermezsiniz. Boyle her cumleyi yanlisa cekme yeri degil burasi mutluluk paylasma yeri tat kacirmayalim mumkunse birbimizin her kelimesine cumlesine takilcaksak girmeyelim boyle gruplara cunku herkesin birbirinden farkli espri anlayislari vardir . Duzeltmek size dusmez birdaha benim cumlelerimi duzeltmezseniz sevinirim
Bu arada alisveris icin biraz gec olur biliyorum ama ebebek şubat ayında baya yuksek indirim yapiyor her sene. Her gun baska urun grubuna yapiyordu biz hep ordan toplamistik alinacak seyleri.
Kizima hamileyken ilk aldığımız sey bebek arabasiydi, ikinciye de kullaniriz diye siyah almıştık, o yuzden cinsiyeti falan ogrenmeyi beklemedik.
Ilk aylar giyecekleri badileri tulumlari da pastel tonlarda alirsaniz kiza da erkege de gider. İçinizden almak geliyorsa sirf cinsiyeti beklemek icin tutmayin. Ne bileyim beyaz, sari, yesil, kirmizi seyler falan hepsine de oluyor. Bi parca bile olsa insana umut veriyor baktikca. Gecenlerde ben bi tane parmak arasi sandalet aldim 1 yasinda anca giyer ama tutamadim kendimi, cok sirindi, tam 2 gun öncesinde yeni ogrenmistim hamile oldugumu. Baktikca mutlu oluyorum o sandaletlere
Benim büyük kızımın adı nisa. Küçük sare. İkisinide ben koydum kimse karışmadı. Sıkıyorsa karışsınlar. Ne zahmetlerle dünyaya getiriyoruz onları. İsimde bizim hakkımızKizimda belliydi bunda degil. Kesin kavga yapariz esimle
Okadar erken nasil anliyo acaba doktor kiziben de baktım otomatik hesaplayıcıdan, erkek çıkıyor size uydum vallaa
kızım 12. haftada belli etti kendini %1500 denilerekbakalım ne olacak.. ben kızım olacak yine diye düşünüyorum ama belli de olmaz hayırla sağlıkla gelsinler
Benim büyük kızımın adı nisa. Küçük sare. İkisinide ben koydum kimse karışmadı. Sıkıyorsa karışsınlar. Ne zahmetlerle dünyaya getiriyoruz onları. İsimde bizim hakkımız
Anlaşma sağlanıyor zaten. Ama erkekler çok karıştıkları zamanda sorun çıkıyor. Eninde sonunda bizim istediğimiz oluyorBen istiyorumki ortak karar verelim. Ama yasayip gorcez..
Ah o dogum.. ruyalarima girmeye basladi simdiden
Tecrübe fark ediyordur cihaz da öyle kız erkek anlayan anlıyor kuzum.Okadar erken nasil anliyo acaba doktor kizi
Bu aralar aramiz kotu bu yuzden pek konusmuyorhz bunlari. Cinsiyet ogrenince karar veririz artikAnlaşma sağlanıyor zaten. Ama erkekler çok karıştıkları zamanda sorun çıkıyor. Eninde sonunda bizim istediğimiz oluyor
Kesinlikle sizinde uslub ve espri anlayisiniz cok yanlis . hos olan sizin yaptiginizmiÜslup nedir ne değildir öğrenmeniz gerekiyor.. hakaret algılamadım elbette ama hoş durmadı, birisi size şu dese mesela hoşunuza gider mi? Ben de nereye girip nereye girmeyeceğimi size soracak değilim. Her neyse...
Bence cok erken daha. 5 6 aylik olmali alisveris icin.Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Benimde kiz kardesimin minik minik orme yelekleri var cok sirinler hepsini ceyizime koymustum :) kiz olursa teyzesinin cicilerini giymis olcakAnnem ben daha bekarken beyaz citcitli alip ceyizime koymuş cok sonra buldum. Kizimda alisveris erken yaptim bunda yapmam. Zaten kiz olursa hersey yepyeni. Erkek olursada az kiyafet aliriz.bebek arabasi besik kanguru puset buyuk hsrsey var :) bende gri aldim hem kiza hem erkwge kullanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?