2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben de baktım otomatik hesaplayıcıdan, erkek çıkıyor size uydum vallaa
kızım 12. haftada belli etti kendini %1500 denilerek bakalım ne olacak.. ben kızım olacak yine diye düşünüyorum ama belli de olmaz hayırla sağlıkla gelsinler

kızlqr bende bide mide yanması var ya ..
Benim bi kızım bi oğlum var ama kızımı pek hatırlamıyorum sadece 20 haftaya kadar kustuğumu biliyorum:)))
Ve bizim de isimler hazır :))
Kızım Rümeysa Neris
Oğlum Ertuğrul
Kız olursa Zeynep Hanne koyacağız ..
Erkek olursa ya Alp Arslan ya da Cihangir :)

Dün hazırlanan bir liste vardı.doğum zamanı sat falan.. o listeyi sayfanın en başına koyamıyormuyuz
Konuşmaların en başına,1.sayfaya..
Daha sağlıklı takip olur hem oradan

Cook guzel oglumun adi Omer
Rabbim gonlumuze gore versin insallah

Kızlar buda benim bebeşim doktordan geldim. Herşey yolunda çok şükür. Kalp atışını dinledik. Nasıl bir mutluluk. Allah hepimize sağsağlim kucaklamayı nasip etsin. Doktor sat ı 10 hazirana çekti. Normalde 26 mayıs tı son adet tarihim. Geç döllenme olmuş dedi. Yaklaşık 2-3 hafta kadar.

Eklentiler

• 80483BBA-2E24-469A-8948-0DD24D575140.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 86D8D595-EECF-46C2-ADFA-FAC8F61865E6.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
MaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))

MaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))
Sorma suan banada oyle.diyolar bunun ayaklari belli kesin erkek kizlar et parcasi olurmus bak insanlar 12 . haftada ogrenmis nerde et he nerde :)

Gözlerim doldu, mucize değiller mi ya? Maşallah, sağlıkla, hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Sorma suan banada oyle.diyolar bunun ayaklari belli kesin erkek kizlar et parcasi olurmus bak insanlar 12 . haftada ogrenmis nerde et he nerde :)
:))) ben kızımı 15 te oğlumu 11+6 da öğrenmiştim hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar ama sanki kızım yok nasıl kız istiyorum eşimde benim gibi :))

'insanlar 12 haftada öğrenmiş' derken...

misal '12.haftada öğrenenler varmış' denilebilirdi sanki dışardan biri söylemiş gibi

Kizimda belliydi bunda degil. Kesin kavga yapariz esimle

'insanlar 12 haftada öğrenmiş' derken...

misal '12.haftada öğrenenler varmış' denilebilirdi sanki dışardan biri söylemiş gibi
Yanlis olan ne var o cumlede ? Kuracagim cumleyi sizden ogrenecek degilim yanlis bir cumle kurdugumu yada hakaret ettigimi dusunmuyorum insanlar demek hakaret degildir rahatsiz oluyosaniz cevap vermezsiniz. Boyle her cumleyi yanlisa cekme yeri degil burasi mutluluk paylasma yeri tat kacirmayalim mumkunse birbimizin her kelimesine cumlesine takilcaksak girmeyelim boyle gruplara cunku herkesin birbirinden farkli espri anlayislari vardir . Duzeltmek size dusmez birdaha benim cumlelerimi duzeltmezseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…