- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Buda tutmadıBenmde 6 ama soyle diyim bunu duyunca eltimin 2 oglu var hemen testlerini sordum baktik 6 cikmis onunda ikisindede
Cinsiyetler belli olsun bu defa isim arayışına gireceğiz hepbirlikte.
Gerçi ben önce bi doktora gideyim de bebekten emin olayım :))
Var mı aklınızda isimler
Mesela bizim evlenmeden önce belliydi..
Kız olursa Sare,erkek olursa Ömer diye
Ömer geldiiii,inşallah Sare de gelir
8 haftalikKaç haftalık
Cok tesekkur ederim ❤❤❤❤❤Sonuçlarınız normal. Kırmızı olan değerler sizi korkutmasın o hastalıklara bağışıklığınız olduğu anlamına geliyor
Sizin de mi 2.olacakCook guzel oglumun adi Omer
Rabbim gonlumuze gore versin insallah
MaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))Kızlar buda benim bebeşimdoktordan geldim. Herşey yolunda çok şükür. Kalp atışını dinledik. Nasıl bir mutluluk. Allah hepimize sağsağlim kucaklamayı nasip etsin. Doktor sat ı 10 hazirana çekti. Normalde 26 mayıs tı son adet tarihim. Geç döllenme olmuş dedi. Yaklaşık 2-3 hafta kadar.
Sorma suan banada oyle.diyolar bunun ayaklari belli kesin erkek kizlar et parcasi olurmus bak insanlar 12 . haftada ogrenmis nerde et he nerde :)MaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))
Kızlar buda benim bebeşimdoktordan geldim. Herşey yolunda çok şükür. Kalp atışını dinledik. Nasıl bir mutluluk. Allah hepimize sağsağlim kucaklamayı nasip etsin. Doktor sat ı 10 hazirana çekti. Normalde 26 mayıs tı son adet tarihim. Geç döllenme olmuş dedi. Yaklaşık 2-3 hafta kadar.
:))) ben kızımı 15 te oğlumu 11+6 da öğrenmiştim hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar ama sanki kızım yok nasıl kız istiyorum eşimde benim gibi :))Sorma suan banada oyle.diyolar bunun ayaklari belli kesin erkek kizlar et parcasi olurmus bak insanlar 12 . haftada ogrenmis nerde et he nerde :)
Kizimda belliydi bunda degil. Kesin kavga yapariz esimleCinsiyetler belli olsun bu defa isim arayışına gireceğiz hepbirlikte.
Gerçi ben önce bi doktora gideyim de bebekten emin olayım :))
Var mı aklınızda isimler
Mesela bizim evlenmeden önce belliydi..
Kız olursa Sare,erkek olursa Ömer diye
Ömer geldiiii,inşallah Sare de gelir
Kızınızın ismi neKizimda belliydi bunda degil. Kesin kavga yapariz esimle
Yanlis olan ne var o cumlede ? Kuracagim cumleyi sizden ogrenecek degilim yanlis bir cumle kurdugumu yada hakaret ettigimi dusunmuyorum insanlar demek hakaret degildir rahatsiz oluyosaniz cevap vermezsiniz. Boyle her cumleyi yanlisa cekme yeri degil burasi mutluluk paylasma yeri tat kacirmayalim mumkunse birbimizin her kelimesine cumlesine takilcaksak girmeyelim boyle gruplara cunku herkesin birbirinden farkli espri anlayislari vardir . Duzeltmek size dusmez birdaha benim cumlelerimi duzeltmezseniz sevinirim'insanlar 12 haftada öğrenmiş' derken...
misal '12.haftada öğrenenler varmış' denilebilirdi sanki dışardan biri söylemiş gibi
Kiziminda bu haftalarda belliydi uzuvlariMaşaAllah elleri ayakları belli annem olsa oğlan o derdi :) ona göre 3 aylıkken kızların elleri ayakları anca belli olurmuş tamamen hurafe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?