2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim sadece uzun kollu bi kac parca almam lazim. Kizim temmuz dogumlu hep yarim kollu evdekiler. Buyuk parcalar benim de tamam, tek eksigim kışa uygun kiyafet. Tabi kiz olursa daha az alırım, oglan olursa bi kac parca daha fazla. Heyecanla bekliyoruz valla

Benim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyor yahu deme öyle diyorum erkekse çocuğun zoruna gider

Bence cok erken daha. 5 6 aylik olmali alisveris icin.
Kizimda yenidogan huggies kullafdim. Ama piyasada yok suan

Ay o yeni doğan huggiesler ne güzeldi kızımda kullanmıştım bende yine alırım diyodum yok mu piyasada
Bu arada bizde kızımın cinsiyetini 12. Haftada öğrenmiştik bunlarıda erkenden öğrenebilsek keşkeeee.

Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Bence stok yapma canim, her marka her bebege iyi gelmiyor. Bi de kucuk numaralari her bebekte uzun kullanamiyorsun. Bir iki paket al dogumdan sonra duruma gore degerlendir derim. Biz mesela prima kullandik, huggies cok fena pisik yapti. Boyu da cocugun dogum kilosuna gore cok farkeder. Bez ve ıslak mendil isi biraz denemeden stoklanacak seyler degil.

Benim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyor yahu deme öyle diyorum erkekse çocuğun zoruna gider
Benim esimde surekli insaallah bir kizimiz olur diyo :) gecen gun hastanede bir kiz cocugu vardi 3-4 yaslarinda esim ona el sallayip gulumsuyodu anca cocukta saskin saskin bakiyor anlam veremedi deli mi ne demistir sana diyorum esime :) cocuga gulumsemekten yanaklari acimis hastaneden cikinca farketti :)

Evet kilosuna gore farkediyormus birde dogumdan sonra hizli kilo alip almamasiyla ilgilo daha dun bir arkadasimla konustum stok yapmis 2 paket elinde kalmis esim degistrmeye caliscak sakin stok yapma diyodu :)

Ne bileyim her ay 1-2 tane alıp stok yapasım çekti canım. İlk çocuk olunca sıfır tecrübe oluyor malum.
Banada bi anda cok yuklu olur gibi geliyor. Cinsiyeti ogrenince baslicam yavas yavas deneyimli anneler yardimci olur ne gerekli ne gereksiz

Tamam canım, çok teşekkür ederim. Tavsiyelerine uyacağım.

Allah herkezin gönlüne göre versin. Benim eşimde bugün doktora erkek dimi dedi doktorda kahkaha attı. 2 kızdan sonra erkek istiyor. Birde geç döllenme olayını anlattım kız oluyormuş diye. Bütün suç sende niye geç yumurtluyorsun diye kızıyor bana.

Bu aralar aramiz kotu bu yuzden pek konusmuyorhz bunlari. Cinsiyet ogrenince karar veririz artik
Hamilelikten sen biraz asabi olabilirsin. Erkeklerde bazen bizi anlamıyorlar. Herşey düzelir canım. Sen kendini üzüpte strese sokma yeter.

Heyecanlandi bian demekki sen ne istiyosun insaallah bir oglun olur :) hayirlisi olsun en basta . gec dollenince kesin kizmi oluyomus acaba esinemi takildin oyle :)

İlk çocuğunuz mu. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin de cinsiyet hiç önemli değil. Sagsalim kucagimiza alalım başka istegim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…