Benim sadece uzun kollu bi kac parca almam lazim. Kizim temmuz dogumlu hep yarim kollu evdekiler. Buyuk parcalar benim de tamam, tek eksigim kışa uygun kiyafet. Tabi kiz olursa daha az alırım, oglan olursa bi kac parca daha fazla. Heyecanla bekliyoruz vallaAnnem ben daha bekarken beyaz citcitli alip ceyizime koymuş cok sonra buldum. Kizimda alisveris erken yaptim bunda yapmam. Zaten kiz olursa hersey yepyeni. Erkek olursada az kiyafet aliriz.bebek arabasi besik kanguru puset buyuk hsrsey var :) bende gri aldim hem kiza hem erkwge kullanilir
Bence cok erken daha. 5 6 aylik olmali alisveris icin.
Kizimda yenidogan huggies kullafdim. Ama piyasada yok suan
Benim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyorBana da kız çıkıyor. ^_^
Gebelikten önce eşimle tatildeydik. Orada sürekli "Kızım şimdi annenle şuradayız, buradayız" diye video çekip duruyordu. "Bunlar da sana hatıra kalsın" deyince ben de gülüyordum "Hamile kaldım da, cinsiyeti eksikti" deyip. Şimdi merakla cinsiyeti bekliyoruz. Belli olsunlar da mini mini cicileri alalım evet. En çok bunu bekliyorum yalan yok.
Bence cok erken daha. 5 6 aylik olmali alisveris icin.
Kizimda yenidogan huggies kullafdim. Ama piyasada yok suan
Benim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyoryahu deme öyle diyorum erkekse çocuğun zoruna gider
Bence stok yapma canim, her marka her bebege iyi gelmiyor. Bi de kucuk numaralari her bebekte uzun kullanamiyorsun. Bir iki paket al dogumdan sonra duruma gore degerlendir derim. Biz mesela prima kullandik, huggies cok fena pisik yapti. Boyu da cocugun dogum kilosuna gore cok farkeder. Bez ve ıslak mendil isi biraz denemeden stoklanacak seyler degil.Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Bana yaptı o gün arkadaşımKafaya tuz olayini yapilan varmi aranizda arkadaslarim bana yapti ama benm elim surekli burnumda yeni amleiyay oldugum icin pek emin olamadilar
Benim esimde surekli insaallah bir kizimiz olur diyo :) gecen gun hastanede bir kiz cocugu vardi 3-4 yaslarinda esim ona el sallayip gulumsuyodu anca cocukta saskin saskin bakiyor anlam veremedi deli mi ne demistir sana diyorum esime :) cocuga gulumsemekten yanaklari acimis hastaneden cikinca farketti :)Benim eşimde sürekli kızımın canı ne istiyor diyip duruyoryahu deme öyle diyorum erkekse çocuğun zoruna gider
Evet demekki anlayan doktor anliyor gercktenTecrübe fark ediyordur cihaz da öyle kız erkek anlayan anlıyor kuzum.
Çok çok çok erken... prima premium 1 numara kullanmıştım ben ilk çocukda ilk aylarda.. ama sabırla bekleyelim bence daha...Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Evet kilosuna gore farkediyormus birde dogumdan sonra hizli kilo alip almamasiyla ilgilo daha dun bir arkadasimla konustum stok yapmis 2 paket elinde kalmis esim degistrmeye caliscak sakin stok yapma diyodu :)Bence stok yapma canim, her marka her bebege iyi gelmiyor. Bi de kucuk numaralari her bebekte uzun kullanamiyorsun. Bir iki paket al dogumdan sonra duruma gore degerlendir derim. Biz mesela prima kullandik, huggies cok fena pisik yapti. Boyu da cocugun dogum kilosuna gore cok farkeder. Bez ve ıslak mendil isi biraz denemeden stoklanacak seyler degil.
bana da diyor arkadaşlarım al koy diye de .. Şimdiden bilemem ki kaç kg doğacak alerji yapacak mı aldığım marka vs diyorum...Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Banada bi anda cok yuklu olur gibi geliyor. Cinsiyeti ogrenince baslicam yavas yavas deneyimli anneler yardimci olur ne gerekli ne gereksizNe bileyim her ay 1-2 tane alıp stok yapasım çekti canım. İlk çocuk olunca sıfır tecrübe oluyor malum.
Bence stok yapma canim, her marka her bebege iyi gelmiyor. Bi de kucuk numaralari her bebekte uzun kullanamiyorsun. Bir iki paket al dogumdan sonra duruma gore degerlendir derim. Biz mesela prima kullandik, huggies cok fena pisik yapti. Boyu da cocugun dogum kilosuna gore cok farkeder. Bez ve ıslak mendil isi biraz denemeden stoklanacak seyler degil.
Ben burun erkek biliyorumBana yaptı o gün arkadaşımburnumu kaşımışım,kesin kızın olucak dedi
Allah herkezin gönlüne göre versin. Benim eşimde bugün doktora erkek dimi dediBenim esimde surekli insaallah bir kizimiz olur diyo :) gecen gun hastanede bir kiz cocugu vardi 3-4 yaslarinda esim ona el sallayip gulumsuyodu anca cocukta saskin saskin bakiyor anlam veremedi deli mi ne demistir sana diyorum esime :) cocuga gulumsemekten yanaklari acimis hastaneden cikinca farketti :)
Hamilelikten sen biraz asabi olabilirsin. Erkeklerde bazen bizi anlamıyorlar. Herşey düzelir canım. Sen kendini üzüpte strese sokma yeter.Bu aralar aramiz kotu bu yuzden pek konusmuyorhz bunlari. Cinsiyet ogrenince karar veririz artik
Vallahi kuzum yapan arkadaşımın oğlu var. Kendi gözlerini kaşımış direk kendine yapıldığında. Burun ve aşağısı kız yukarısı erkek dediler. Bilmem ne kadar doğruBen burun erkek biliyorum
Heyecanlandi bian demekki sen ne istiyosun insaallah bir oglun olur :) hayirlisi olsun en basta . gec dollenince kesin kizmi oluyomus acaba esinemi takildin oyle :)Allah herkezin gönlüne göre versin. Benim eşimde bugün doktora erkek dimi dedidoktorda kahkaha attı. 2 kızdan sonra erkek istiyor. Birde geç döllenme olayını anlattım kız oluyormuş diye. Bütün suç sende niye geç yumurtluyorsun diye kızıyor bana.
İlk çocuğunuz mu. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin de cinsiyet hiç önemli değil. Sagsalim kucagimiza alalım başka istegim yokBenim uykum yok erkenden kalkıyorum bulantı kusma yok biraz göğüslerim büyüdü adet olurken de böyle olurdu ayaklarım soguk yanma falan yok yüzüm de degılım yok ama sanırım tüylerim daha hızlı üzüyor ayakta çok kalırsam belim agrıyor bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?