Allah yardimcin olsun canim benim gibi yatisa gecme vakti artik kader arkadasim :) allah evlatlarimizi bize bagislasn
Geçmiş olsun canım düzelecek herşey kötü düşünme miyom büyük mu acaba bişey dedi mi
Erkek senesiymisBu sene kız mı erkek mi senesi acaba Her sene öyle bısey dıyorlar ya
Amin insaallah canim benim . her wcye giderken kalbim yerinden cikicakmis gibi carpiyor yine birsey gorme korkusu basiyor ben cikana kadar esimde ayni korkuyla bekliyomus cok zor bisey zor kazandik birde rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasn hayrli saglikli olsunlar insaallahArkadaslar bazen tum yazismlari goremiyorum konular cok cabuk ilerliyor..
Kanamasi olan riski olan tum arkadaslara acil sifalar dilerim, rabbim bu gunleri sag saglim atlatip duzluge cikarmayi nasip etsin insallah.. Hayirlisiyla saglikla alalim kucaklarimiza kuzularimizi
Inan bana ayni bende oyleydim esimle hastanede cok konustuk saldik kendimizi arada kasik ve bel agirisi disinda belirti yoktu tup bebek olmasina ragmen rahatladik baya sanki hamile degilmisim modunda gezmeler is guc yapmalar kendini hatirlatti uyari oldu bize diye sorunsuz ilerliyor gebelik diye salmamak gerek elbette akacak kan damarda durmuyor duscekse o bebek tutamayz ama onlem almak gerek enazndan vicdan azabi cekmeyiz elimizren geleni yaptik nasib boyleymis diyebiliriz . sagsaglim kucagimiza aljriz insaallah bebislerimizi beni en cok rahatlatan kisin gunler cabuk gecerse son aylarda cabuk gecer diye umuyorumAmin canim sagol. Bugune kadar bir iki kramp ve hafif bulantilar harici hic de yormamisti beni. Ona guvenip rahat hareket ettim sanirim. Simdi dedigin gibi yatis vakti.
Offf daha öğrenmemize çok varErkek senesiymis
Erkekse 1 ay kaldı ya ay olarak deyince daha az geliyorOfff daha öğrenmemize çok var
Erkekse 1 ay kaldı ya ay olarak deyince daha az geliyor
Inan bana ayni bende oyleydim esimle hastanede cok konustuk saldik kendimizi arada kasik ve bel agirisi disinda belirti yoktu tup bebek olmasina ragmen rahatladik baya sanki hamile degilmisim modunda gezmeler is guc yapmalar kendini hatirlatti uyari oldu bize diye sorunsuz ilerliyor gebelik diye salmamak gerek elbette akacak kan damarda durmuyor duscekse o bebek tutamayz ama onlem almak gerek enazndan vicdan azabi cekmeyiz elimizren geleni yaptik nasib boyleymis diyebiliriz . sagsaglim kucagimiza aljriz insaallah bebislerimizi beni en cok rahatlatan kisin gunler cabuk gecerse son aylarda cabuk gecer diye umuyorum
Doktor 8 gun istirahat verdi. Miyomum var. Dusuk riskim diger gebelere gore daha yuksek. Bunu oncelikle bilelim dedi. Yat, kalkma dedi. İlac vs hicbir seyi yok bu isin. Kalacak olan bebek kalir, ilaclar aksine kanamayi uzatir ve bebegi riske atar dedi. Yapacagin en iyi sey bol su icmek ve sik sik idrara cikmak. Kanaman 1 haftaya kadar ya da daha fazla olabilir. Onemli degil, ne zaman ki yarim kofte buyuklugunde pihti gorursen o zaman hemen gel, yoksa haftaya Carsambaya kadar yat dedi. Bu arada dr profesor perinatolog. Hayirlisi insallah. Bol dua vakti...
Hayırlı olsun
Amin canim heran neolcagimz belli degil rabbm yardm.etsnHayirlisi olsun insallah. Sabah bez mi stoklasam derken simdi aklimdan neler geciyor. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah.
Hayirli olsun gozun aydin canim cok sevndm
Sağol kuzummmHayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canım benimHayirli olsun gozun aydin canim cok sevndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?