2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bez stoğu yapmayı düşünüyorsanız 4 numara yapın, 4e geçiş çok hızlı ve uzun süre 4te kalınıyor.

Allah yardimcin olsun canim benim gibi yatisa gecme vakti artik kader arkadasim :) allah evlatlarimizi bize bagislasn

Amin canim sagol. Bugune kadar bir iki kramp ve hafif bulantilar harici hic de yormamisti beni. Ona guvenip rahat hareket ettim sanirim. Simdi dedigin gibi yatis vakti.

Geçmiş olsun canım düzelecek herşey kötü düşünme miyom büyük mu acaba bişey dedi mi

Miyom 6 cm, bebek 2,5 cm. Miyom bebekten ziyade anuse daha yakin ama yine de risk yuksek Bugun 9 hafta 1 gunluk olctu. Gumbur gumbur kalp atisini da dinletti moral olsun diye. Hayirlisiyla tutunur insallah.

Amin insaallah canim benim . her wcye giderken kalbim yerinden cikicakmis gibi carpiyor yine birsey gorme korkusu basiyor ben cikana kadar esimde ayni korkuyla bekliyomus cok zor bisey zor kazandik birde rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasn hayrli saglikli olsunlar insaallah

Amin canim sagol. Bugune kadar bir iki kramp ve hafif bulantilar harici hic de yormamisti beni. Ona guvenip rahat hareket ettim sanirim. Simdi dedigin gibi yatis vakti.
Inan bana ayni bende oyleydim esimle hastanede cok konustuk saldik kendimizi arada kasik ve bel agirisi disinda belirti yoktu tup bebek olmasina ragmen rahatladik baya sanki hamile degilmisim modunda gezmeler is guc yapmalar kendini hatirlatti uyari oldu bize diye sorunsuz ilerliyor gebelik diye salmamak gerek elbette akacak kan damarda durmuyor duscekse o bebek tutamayz ama onlem almak gerek enazndan vicdan azabi cekmeyiz elimizren geleni yaptik nasib boyleymis diyebiliriz . sagsaglim kucagimiza aljriz insaallah bebislerimizi beni en cok rahatlatan kisin gunler cabuk gecerse son aylarda cabuk gecer diye umuyorum

Hayirlisi olsun insallah. Sabah bez mi stoklasam derken simdi aklimdan neler geciyor. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah.

İnşallah geçici birşeydir canım Allah bebeğini sana bağışlasın,sağlıkla tutunsun

Ben oğlumun cinsiyetini 11 . haftada öğrenmiştim. Doktor net olrak erkek demişti. Bakalım şimdide 11 +5 te randevumuz var 2 li test yapacagini söyledi doktor belki cinsiyetide görürse söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…