2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence cok erken daha. 5 6 aylik olmali alisveris icin.
Kizimda yenidogan huggies kullafdim. Ama piyasada yok suan

Benim kızım da 2.5 kilo doğmuştu ilk canbebe yenidogan almıştık küçüklüğü iyiydi bakalım şimdi paddlers diye bi marka çıkmış internet üzerinden satışı oluyor muş herkes memnun.
İkinci çocuk olunca temel eşyaları var bakalım nasip

ay çok güldüm ya 4-5 e kadar yolu var deseydin

Doktor 8 gun istirahat verdi. Miyomum var. Dusuk riskim diger gebelere gore daha yuksek. Bunu oncelikle bilelim dedi. Yat, kalkma dedi. İlac vs hicbir seyi yok bu isin. Kalacak olan bebek kalir, ilaclar aksine kanamayi uzatir ve bebegi riske atar dedi. Yapacagin en iyi sey bol su icmek ve sik sik idrara cikmak. Kanaman 1 haftaya kadar ya da daha fazla olabilir. Onemli degil, ne zaman ki yarim kofte buyuklugunde pihti gorursen o zaman hemen gel, yoksa haftaya Carsambaya kadar yat dedi. Bu arada dr profesor perinatolog. Hayirlisi insallah. Bol dua vakti...

Allah yardimcin olsun canim benim gibi yatisa gecme vakti artik kader arkadasim :) allah evlatlarimizi bize bagislasn

Geçmiş olsun canım düzelecek herşey kötü düşünme miyom büyük mu acaba bişey dedi mi

Benimde kizm temmuzlu. Ama bu bebi biraz kilolu olursa kizimin kisliklardan giyer hazirana kadar tabi kiz olursa :)

Dualarim seninle.. Allah yar ve yardimcin olsun insallah bu zamanlari saglikla atlatirsiniz

Çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız bu dönemi. Miniğinde sıkı sıkı tutunur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…