Öyle diyorlar canım. Geç döllenince kız olurmuş. Benim için farketmez. Sağlıklık sıhhattli olsunlarHeyecanlandi bian demekki sen ne istiyosun insaallah bir oglun olur :) hayirlisi olsun en basta . gec dollenince kesin kizmi oluyomus acaba esinemi takildin oyle :)
Belirtiler bile herkeste farklıııı erkek çocuğu olanların bazıları eksi bazıları tatlı yemişHahahhaneyden çıkıcak, bişeyden anlaşılmalıııııı
İnşallah sorun yoktur canım içini ferah tutKanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
Bence cok erken daha. 5 6 aylik olmali alisveris icin.
Kizimda yenidogan huggies kullafdim. Ama piyasada yok suan
Ben suan ikisinide yiyorum ama daha cok tatli seyler yemeye basladim diyebilirim :)Belirtiler bile herkeste farklıııı erkek çocuğu olanların bazıları eksi bazıları tatlı yemiş
Allah yardimcin olsun allah bebegini sana bagislasin dua edicem sanaKanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
INS hersey yolundadirKanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
Allah'ın izni ile hiçbir şey olmaz dua ediyorum inşirah oku Rabbim şifa versinKanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
Geçmiş olsun canım haber et bize de düzelecek inşallah üzülmeKanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
Allah korusun,inşaallah birşey olmasın.Kanamam var hastaneye geldim. Koyu kahverengiydi ama peceteye bildigin kipkirmizi geliyor. Dua edin ne olur.
Allah herkezin gönlüne göre versin. Benim eşimde bugün doktora erkek dimi dedidoktorda kahkaha attı. 2 kızdan sonra erkek istiyor. Birde geç döllenme olayını anlattım kız oluyormuş diye. Bütün suç sende niye geç yumurtluyorsun diye kızıyor bana.
ay çok güldüm ya 4-5 e kadar yolu var deseydin
Allah yardimcin olsun canim benim gibi yatisa gecme vakti artik kader arkadasim :) allah evlatlarimizi bize bagislasnDoktor 8 gun istirahat verdi. Miyomum var. Dusuk riskim diger gebelere gore daha yuksek. Bunu oncelikle bilelim dedi. Yat, kalkma dedi. İlac vs hicbir seyi yok bu isin. Kalacak olan bebek kalir, ilaclar aksine kanamayi uzatir ve bebegi riske atar dedi. Yapacagin en iyi sey bol su icmek ve sik sik idrara cikmak. Kanaman 1 haftaya kadar ya da daha fazla olabilir. Onemli degil, ne zaman ki yarim kofte buyuklugunde pihti gorursen o zaman hemen gel, yoksa haftaya Carsambaya kadar yat dedi. Bu arada dr profesor perinatolog. Hayirlisi insallah. Bol dua vakti...
Geçmiş olsun canım düzelecek herşey kötü düşünme miyom büyük mu acaba bişey dedi miDoktor 8 gun istirahat verdi. Miyomum var. Dusuk riskim diger gebelere gore daha yuksek. Bunu oncelikle bilelim dedi. Yat, kalkma dedi. İlac vs hicbir seyi yok bu isin. Kalacak olan bebek kalir, ilaclar aksine kanamayi uzatir ve bebegi riske atar dedi. Yapacagin en iyi sey bol su icmek ve sik sik idrara cikmak. Kanaman 1 haftaya kadar ya da daha fazla olabilir. Onemli degil, ne zaman ki yarim kofte buyuklugunde pihti gorursen o zaman hemen gel, yoksa haftaya Carsambaya kadar yat dedi. Bu arada dr profesor perinatolog. Hayirlisi insallah. Bol dua vakti...
Benim sadece uzun kollu bi kac parca almam lazim. Kizim temmuz dogumlu hep yarim kollu evdekiler. Buyuk parcalar benim de tamam, tek eksigim kışa uygun kiyafet. Tabi kiz olursa daha az alırım, oglan olursa bi kac parca daha fazla. Heyecanla bekliyoruz valla
Doktor 8 gun istirahat verdi. Miyomum var. Dusuk riskim diger gebelere gore daha yuksek. Bunu oncelikle bilelim dedi. Yat, kalkma dedi. İlac vs hicbir seyi yok bu isin. Kalacak olan bebek kalir, ilaclar aksine kanamayi uzatir ve bebegi riske atar dedi. Yapacagin en iyi sey bol su icmek ve sik sik idrara cikmak. Kanaman 1 haftaya kadar ya da daha fazla olabilir. Onemli degil, ne zaman ki yarim kofte buyuklugunde pihti gorursen o zaman hemen gel, yoksa haftaya Carsambaya kadar yat dedi. Bu arada dr profesor perinatolog. Hayirlisi insallah. Bol dua vakti...
Kizim 2 numara bez cok kullanmadi elimde kaldo mesela. Stok iyi fikir degil ilk zamanlar icinNe bileyim her ay 1-2 tane alıp stok yapasım çekti canım. İlk çocuk olunca sıfır tecrübe oluyor malum.
Doktor 8 gun istirahat verdi. Miyomum var. Dusuk riskim diger gebelere gore daha yuksek. Bunu oncelikle bilelim dedi. Yat, kalkma dedi. İlac vs hicbir seyi yok bu isin. Kalacak olan bebek kalir, ilaclar aksine kanamayi uzatir ve bebegi riske atar dedi. Yapacagin en iyi sey bol su icmek ve sik sik idrara cikmak. Kanaman 1 haftaya kadar ya da daha fazla olabilir. Onemli degil, ne zaman ki yarim kofte buyuklugunde pihti gorursen o zaman hemen gel, yoksa haftaya Carsambaya kadar yat dedi. Bu arada dr profesor perinatolog. Hayirlisi insallah. Bol dua vakti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?