2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanımlar, bebek bezi alıp stoklamak için erken mi? Bir de hangi bez bebek için en iyisidir?
Bence erken şuan bebek bezi için. Ben oglumda prima 5 yıldız kullandım. Bezi birakana kadar da öyle devam etti. Baska beze gecmeye kalktım cocuk pişik oldu. Bezde neyle başlanırsa öyle devam edilmeli bence nasıl oluyorsa çocuğun popo alışıyor surekli kullanılan beze

Arkadaşlar sabah tekrar kanama geldi doktora gittim beta hcg çok az yükselmiş 1 haftada ama kese hala yerinde duruyor dedi. Şuan başka doktora gitsen tedaviyi sonlandırır dedi ama istenilen bir gebelik olduğu için kese de yerinde durduğu için ben beklemek istiyorum dedi. Ama ihtimal çok düşük tabi dedi. Hastaneye yatsam dedim iğne oluyorsun zaten şuan gerek yok dedi ama eve geldim baya pıhtı şeklinde adet kanaması gibi kan geldi. Ben anlamadım ya bu işi çok küçük bir ihtimal için bekliyorum. Ayrıca karnım da ağrıyor ve kanama da var. Siz olsanız ne yaparsınız başka doktora mi gideyim bekleyeyim doktorun dediği gibi. Allah'a bıraktı sanırım doktorda. Ama ben kendime zarar gelmesinden korkuyorum. Hayır anlamadığım hcg değeri düşük kanama var kese yerinde duruyor off

Belirtileriniz kız olduğunu gösteriyor ama dedigim gibi kişiden kişiye değişiyor. Normalde erkek bebek kolay geçer kız da bulantı sancı daha çok olur derler bende tam tersi oluyo. Rabbim sağlıklı bebisler versin hepimize

Canim korkma oncelikle sakin ol yat kipirdamadan bir sure beni o sekilde yatrdilar kipirdama bi sure dediler. Sana soyle soyliyim eltim yeni dogum yapti yalniz 4 ay boyunca kanama yasadi senin dedigin gibi sonradan sebebi anlasildiki rahim arkasinda kanama varmis hep dinlendi yatti dikkat etti bebek iyiydi ilk zamanlar cok korkmustuk ilerleyen zamanlarda sebebi ogrenildi . bebege bir zarari olmuyomus onun umarim oyle bisey olur bebegin seninle kalir allah yardimcin olsun ama dikkat et ignenide saatinde yaptir . dua edicem sana

Hadi insaallah :)) hayirli saglikli olsunlar hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaallah :)

yaa üzüldüm ya.. sana bir zarar gelmez bu bir haftada, yine de bir başka doktor da baksın istersen.. sonra şans vermedim diye üzülebilirsin.. inşallah iyidir..

Çok geçmiş olsun canım. Sıfır tecrübe olduğum bir şey diyemiyorum. Dualarım ve tüm iyi dileklerim seninle. Hayırlısı olsun inşallah.

Bence bir doktor görüşü daha iyi olabilir . Eltimin hamileliginin 6. Haftasinfa kanamaai basladi ki cok yogun doktor dedi ki bekleyelim ama düşme ihtimali çok yüksek kendinizi ona gore hazirlayin. Çocuk tutundu ve dokuz ay boyunca kanamasi devam etti dusmedi cok şükür saglikla kucaklarina aldilar. Dunyaya gelecekse kimse engel olamaz. Dua edelim insaallah annesine tutunsun bırakmasın

Arkadaşlar sabah tekrar kanama geldi doktora gittim beta hcg çok az yükselmiş 1 haftada ama kese hala yerinde duruyor dedi. Şuan başka doktora gitsen tedaviyi sonlandırır dedi ama istenilen bir gebelik olduğu için kese de yerinde durduğu için ben beklemek istiyorum dedi. Ama ihtimal çok düşük tabi dedi. Hastaneye yatsam dedim iğne oluyorsun zaten şuan gerek yok dedi ama

üstüne görüyorsun belki de adet oluyorsun ? Öyle olanlar var ya ilk ay duyuyoruz adet gibi bir kaç gün kanaması oluyor ama keseye bir zararı olmuyor. Arkadaşların dediği gibi yat dinlen hiç üzme kendini olacağı varsa olur o tutunur zaten ..

Konuyla alakalı hiçbir fikrim yok ama dilerim en güzelini yaşayın. Çok beklemissiniz, bu sefer gülsün Rabbim yüzünüze. Beta bir haftada ne kadar yükselmiş peki?

sanırım bizim kilolardakiler böyle oluyor , şişkinlik gibi .Adetimize yakın da şişeriz ya öyle bişey heralde yoksa 9. aya patlarız bu şişme hızıyla
Olabilir ya arkadaş 19 haftalık hamile benimle aynı göbüşü sen emin misin diyo

benim ph 7 dün yaptırdım ama çin takvimine göre kız çıktı :)

Benim 6 ph kız mı buna göre yani doğruluk payı yüzde kaç acaba

Evet canım. Çok şükür gördüm. Kalp atışını da dinledim. Allah herkese nasip etsin. Ama benim ponçik 1 hafta geriden geliyor
Gözünaydn canm rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim inşallah yarn bende bebeğimi görüp kalp atışlarını dinlerim dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…