- 27 Temmuz 2019
- 205
- 201
- 18
İnşallah canım. Rabbim gonlunuze göre versin inşallah.Ah benimde oğluma hamileyken daha öğrenmeden koku hassasiyeti başlamıştı resmen 4 ay deli gibi ogurdumkustum ac gezdim içimde birşeyler olduğunu hissettim su an günüm geçmesine ve goguslerimdeki sizi dışında bir belirtin yok birde birgün istahim acik birgün kapalı ama oglu da çok rahatsizdimçok su an bende çoğu kez gerçekten hamilemiyim sorusunu kendime soruyorum inşallah kızdır
Amin canimm insallahAmiiinNe güzel olmuş böyle birilerinin hamile olduğunu duyunca hep çok seviniyorum sen şimd bide hikayesini anlatınca :) Rabbim doğum haberlerimizi şuraya yazdırsın hayırla ve sağlıkla
Bende kendimi asiri cirkinlesmis hissediyorm suan ne yapsam guzel hissedemem gibi oyuzden oyle umit ediyorum kiz annenin guzelligini alirmis diye :)Ilk bebek mi ilkse erkekler ilk erkek istiyor genelde bizim oğlumuz şükür bizimle şimdi kızda kiz diyor yanlış anlama ama sanki cirkinlesiyorsun diyor kızım alıyor güzelliğini oglumuzda yüzün gözün isildiyordu ay gibi parliyordun diyor bakalim ne olacak
Sanırım her gebelik kendine özel.ben cihaz farkından bile bu ölçümlerin değişebileceğini düşünüyorum.benim daha 4 günüm var randevuma ama erken gidip boyumun ölçüsünü aldım :) umarım ben de kalp atışını duyarım.Kanamam oldugunda 6+3 haftalikti kesede 11 mm karindan kalp atisi duymustum
Beklemek çok zor gerçekten benim için de zaman hiç geçmiyor gibi :)Selam herkese. Ilk ultrason randevuma tam 1 hafta kaldi. Meraktan catlama noktasindayim artik. Acaba kalbi atmis midir, buyumus mudur diye. Nasi gecicek zaman nasi oyalansam bilemiyorum
Sanırım her gebelik kendine özel.ben cihaz farkından bile bu ölçümlerin değişebileceğini düşünüyorum.benim daha 4 günüm var randevuma ama erken gidip boyumun ölçüsünü aldım :) umarım ben de kalp atışını duyarım.
Gözünüz aydınKızlaarr taze doktor randevusundan bir hamiş geldiiii☺☺ 9 hafta olmuş minik kuzum , tahmini doğum tarihim 3 gün daha geriye geldi. Aslında geçen haftaya göre 8+4 olması gerekiyordu neden böyle oluyor?
Gözden kaçırdığım birşey yoksa normal sonuçlarınızKızlar bilenler Bi bakabilir mi nasıl sonuçlar?
Teşekkür ederim kızamıkçığa karşı bağışıklığım yok sanırım bu bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum şimdi netten araştırıyorum daGözden kaçırdığım birşey yoksa normal sonuçlarınız
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, sağlıklı olsun, sağlıkla kavuşalım da hiç önemli değil gerisi. Rabbim hepimize güzel güzel haberlerle gelinen doktor randevuları nasip etsin inşallahGözünüz aydın
Ölçüme göre hafta belirlemesi yapılıyor. Ve elbetteki her cihaz gibi yanılma payı oluyor. Mesela ilerleyen zamanlarda aynı şey kilo ölçümü için geçerli olacak. Oğlumun doktoru kilosunu söyleyip +/- 400 gr olarak düşün derdi. Doğuma gitmeden 3600 olcmustu. 4000 gr doğduEksik yada fazla durumunda doktorunuz özel bir durumdan bahsetmedigi süre hiç kafanıza takmayin
benim 5 ne diyorsunuz kız mı yani6.5 canım ☺Ama ph alkali beslenmekle alaklı daha çok.Düşük olunca asidik yüksekse bazik.
Tabi işin eğlence kısmı
Ne guzel masallah saglikla kucagimiza alalim insallah ❤❤❤❤MaşaAllah canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah❤ bnde araları yakın oldun istedim çok şükür Rabbim nasip etti ❤ 2 3 ay sonra korunmayı bırakcktm ama süpriz yaptı bebeğim ❤
Sanmıyorum ama net birşey söyleyemeyeceğim ne yazıkkiTeşekkür ederim kızamıkçığa karşı bağışıklığım yok sanırım bu bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum şimdi netten araştırıyorum da
aynen benimde ilki kiz 3.5 yasinda bu hamilelik daha zor simdiden sanki doguma yakinmis gibi ayaga kalkinca altim agriyor belim agriyor ilgincMerhaba hanimlar; bende kismetse mart annesi olacagim. Bugun tam 9 haftalik oldu:)
2. Bebegim 1 kizim var 3 yasinda. Kızımın hamileligine gore daha zor geciyor asiri bi bulanti kusma var. Baya zorluyo beni
aa ilk kez sana denk geldim tutmayan. Çin'deki asistanıma da söyledim o da baktırdı kız dedi benimki için. Hadi bakalım, bekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?