2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah canım. Rabbim gonlunuze göre versin inşallah.

selam...hepinizin bebişleri hayırlı olsun :)
uzun bi aradan sonra giriş yaptım

Bende kendimi asiri cirkinlesmis hissediyorm suan ne yapsam guzel hissedemem gibi oyuzden oyle umit ediyorum kiz annenin guzelligini alirmis diye :)

Kanamam oldugunda 6+3 haftalikti kesede 11 mm karindan kalp atisi duymustum
Sanırım her gebelik kendine özel.ben cihaz farkından bile bu ölçümlerin değişebileceğini düşünüyorum.benim daha 4 günüm var randevuma ama erken gidip boyumun ölçüsünü aldım :) umarım ben de kalp atışını duyarım.

Selam herkese. Ilk ultrason randevuma tam 1 hafta kaldi. Meraktan catlama noktasindayim artik. Acaba kalbi atmis midir, buyumus mudur diye. Nasi gecicek zaman nasi oyalansam bilemiyorum

Kızlar bilenler Bi bakabilir mi nasıl sonuçlar?

Eklentiler

• Screenshot_20190802_174402.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 67
Evet canim cihaz farki da vae mesela kanama oldugu gun taburcu edilmeden once ultrasonda 6+3 ciktim ama ertesi gun tup bebek doktorumda 6+2 ciktim . sonra gebelik takibi yaptircagim yere gittigimde busefer ikisindende onde cikti . kafalar karisiyor zaten bu sekildede . beta hcg de oldugu gibi son adet tarihleri ayni olan 2 gebenin hcg degeri cok farkli olabiliyor birinin binlerde cikarken birinin 300 lerde cikabiliyor kisiden kisiye degisiyor hersey yani sknti yapma bekle allah yardmcn olsun :)

Kızlaarr taze doktor randevusundan bir hamiş geldiiii☺☺ 9 hafta olmuş minik kuzum , tahmini doğum tarihim 3 gün daha geriye geldi. Aslında geçen haftaya göre 8+4 olması gerekiyordu neden böyle oluyor?
Gözünüz aydın
Ölçüme göre hafta belirlemesi yapılıyor. Ve elbetteki her cihaz gibi yanılma payı oluyor. Mesela ilerleyen zamanlarda aynı şey kilo ölçümü için geçerli olacak. Oğlumun doktoru kilosunu söyleyip +/- 400 gr olarak düşün derdi. Doğuma gitmeden 3600 olcmustu. 4000 gr doğdu Eksik yada fazla durumunda doktorunuz özel bir durumdan bahsetmedigi süre hiç kafanıza takmayin

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, sağlıklı olsun, sağlıkla kavuşalım da hiç önemli değil gerisi. Rabbim hepimize güzel güzel haberlerle gelinen doktor randevuları nasip etsin inşallah

En son 8 haftalıkken doktordaydım aklım hep bebişimde iyi midir içerde her şey yolunda mıdır diye düşünüyorum sürekli de doktora gidemem ki sabırsızlıkla bekliyorum onu ama erken doğmasından da korkuyorum annelik delilik gerçekten

Merhaba hanimlar; bende kismetse mart annesi olacagim. Bugun tam 9 haftalik oldu:)
2. Bebegim 1 kizim var 3 yasinda. Kızımın hamileligine gore daha zor geciyor asiri bi bulanti kusma var. Baya zorluyo beni
aynen benimde ilki kiz 3.5 yasinda bu hamilelik daha zor simdiden sanki doguma yakinmis gibi ayaga kalkinca altim agriyor belim agriyor ilginc

aa ilk kez sana denk geldim tutmayan. Çin'deki asistanıma da söyledim o da baktırdı kız dedi benimki için. Hadi bakalım, bekleyip görelim

Adını ilk gördüğümde çinceye benziyor diye düşünüp üstünde durmamıştım. Gerçekten alakan varmış. Ben Çin’de yaşıyorum ilk defa burada hemşerime denk geldim Orada yaşamıyorsun sanırım ama değil mi? Özelden mesaj atmak istedim aslında ama izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…