2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım dktor ne bos gebelik ne de kürtaj demedi ben diyorum yani bebek olmayınca bos oluyo ys ondan snra kürtaj hakkında bişey demedi bu durumda kurtaj yapılır diye bildigm icn dedm yarına bi bakım olmazsa beklerım

Canım dktor ne bos gebelik ne de kürtaj demedi ben diyorum yani bebek olmayınca bos oluyo ys ondan snra kürtaj hakkında bişey demedi bu durumda kurtaj yapılır diye bildigm icn dedm yarına bi bakım olmazsa beklerım

Anladim canim
Emin ol biz cok aceleci davrandigimiz icin oluyor bunlar. Mesela doktor bana 2 hafta sonra gel diyo ben 5 gun sonra geri gidiyorum.sonra da hayal kirikligi yaşıyoruz. Ben yolk saci bile dün gördüm. 2 gun önce oda yoktu mesela.
Ayrica saglikliz bir gebelik ise mutlaka kendini beli eder diye düşünüyorum. Kanama vs. Hatta o kanamalar bile durduruluyor simdi. Kese saglam ise. Dedigim gibi cok evham yapmayalim. Kendimizi de bebeginizi de uzmeyelim. Nasibimiz de varsa elbette olacak. Nasibimiz de yoksa 5-6. Aylikken bile kaybedebiliriz. Rabbim ol demeden hicbirimizin garantisi yok. Tek Dayanagimiz dua ederek sabirla beklemek.

Cok gecmis olsun canm. Rabbim kolaylik versin. Tek Tesellim bende supheleniyorum bende de bulanti yok bir haftayi geckin geriyim.

Cok gecmis olsun canm. Rabbim kolaylik versin. Tek Tesellim bende supheleniyorum bende de bulanti yok bir haftayi geckin geriyim.
Kızlar ben 8+6 yim bugün ve maalesef dün aksam başladı istifar geceden beri canimdan can gitti sabah uyandim ayni yine istifar ben gelmesin diye baktım her gebelik ayni olmaz ablam 5. Haftada baslamis bende 9da yapmayin kafanizi bulandirmayin lütfen

Gercektenmi benm anlamsiz bisekilde yediklermle alakasiz gibi cok dikkat ettgm zamandada oluyo dikkat etmedgm zamandada

Haklisin canm ben biraz takintiliyim . ilk gunler dis gebelik olabilir. Suphesiyle doktr git gel oldum. Sonra 6 haftanin icinde olmasiynan 4 haftalik gorunuyor dendi simdi de bulantim felan olmayinca bos gebelik mi dusuncesi sardi. Sikintili ilerliyor sanki

Pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam icimin rahat etmesi lazım ilkinde baska Bi dktor a gitmeden kürtaj olmustum bunda öle yapmayacam insAllah bebegim olusmus tur
Insaallah olusmustur gorursun bebegini canim dua et bol bol allah yardmcn olsn

Tek Tesellim
Burda yolksac var. O varsa bebekte var demektir. Benim 3 hafta geç döllenme olduğu için bende beneğimi çok çok geç gördüm. Kendini şartlayıpta strese sokma canım. Pazartesi git başka bir doktora. Benim bebeği göremeyince banada sağlıksız gebelik gibi geliyor demişti doktor. Ama ben hemen başka bir doktora daha gittim. Çok şükür şimdi kalp atışınıda duydum kendisinide gördüm. Seninde benim gibi olayın tahminimce. Üzme kendini lütfen

İnsAllah canım insAllah bebegim görünür cok ihtiyacım var cnkü benım ona cuma ya kadar bekleyim diyorum sabah farklı bi dktor a giderm oda yok derse kndi doktoruma giderm

Gidince öğrendiklerini paylaşırmısın canm
Salı gidicektim ama sanırım yatın gidicem dayanamayıp. Mide bulantım kesildi aniden dün akşamdan beri yok. Şimdide onu takıyorum kafaya. Ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Stres içinde bebekleride üzüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…