- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Canım dktor ne bos gebelik ne de kürtaj demedi ben diyorum yani bebek olmayınca bos oluyo ys ondan snra kürtaj hakkında bişey demedi bu durumda kurtaj yapılır diye bildigm icn dedm yarına bi bakım olmazsa beklerımBos gebeliklerde yol sac gozukmez diye biliyorum canim. Kese saglikla buyuyorsa beklemeye devam et bence. Benim doktorum 2 hafta daha bekleme süren var dedi bana. Senin doktor neden hemen kurtaj yapalim dedi anlamadim. Ayrica belirti derken neyi kast ediyorsun mesela hala deli gibi göğüs agrim var. Ama ne bulantı nede baska biseyim yok. Oglumda da rahat bir hamilelik gecirmistim. Ondada sadece göğüs agrim vardi. Belirtilere takilma lütfen. Cumaya kadar bekle bence.
Canım dktor ne bos gebelik ne de kürtaj demedi ben diyorum yani bebek olmayınca bos oluyo ys ondan snra kürtaj hakkında bişey demedi bu durumda kurtaj yapılır diye bildigm icn dedm yarına bi bakım olmazsa beklerım
Acele etme istersen canm sen bilirsin yinedeBende var hamile gibi mide bulantısi var snra karın agrım ve carpıntım sık idrara ckma var
Kızlar ben 8+6 yim bugün ve maalesef dün aksam başladı istifar geceden beri canimdan can gitti sabah uyandim ayni yine istifar ben gelmesin diye baktım her gebelik ayni olmaz ablam 5. Haftada baslamis bende 9da yapmayin kafanizi bulandirmayin lütfenCok gecmis olsun canm. Rabbim kolaylik versin.Tek Tesellim bende supheleniyorum bende de bulanti yok bir haftayi geckin geriyim.
Bnde bulantı var canım insAllah sende de cıkmaz bişeyCok gecmis olsun canm. Rabbim kolaylik versin.Tek Tesellim bende supheleniyorum bende de bulanti yok bir haftayi geckin geriyim.
Gercektenmi benm anlamsiz bisekilde yediklermle alakasiz gibi cok dikkat ettgm zamandada oluyo dikkat etmedgm zamandadaÇok çok geçmiş olsun.
Oğlumda 4 ayım zehir olmuştu migren yüzünden.
Hep doğum yapmakla migreni kıyaslarım da (evet ne alaka:) migrende tüylerim daha bi diken diken olur.
Ben buğday ürünlerine dikkat ettiğimden beri migrenim nerdeyse tutmuyor, tutsa da ikinci güne sarkmıyor.
Çok çok kısıtlı tükettim bir süre.
Şu ara dibine vuruyorum ve dengem alt üst oluyor.
Böyle basit bir çözümü vardır belki seninkinin de.
Amin insaallaj canim sagol insaallah bdaha yasamayalmGeçmiş olsun canım. Aynı şeyden bende müzdaribim. Canını yakmadan geçmiyor. Geçen hafta bende yaşadım o acıyı. İnşallah birdaha yaşamadan atlatırız
Gidince öğrendiklerini paylaşırmısın canmBenim de 0,137 canım. Benide dahiliyeye sevk etti. Salı günü gidicem. Benimde hiçbir fikrim yok
Haklisin canm ben biraz takintiliyim . ilk gunler dis gebelik olabilir. Suphesiyle doktr git gel oldum. Sonra 6 haftanin icinde olmasiynan 4 haftalik gorunuyor dendi simdi de bulantim felan olmayinca bos gebelik mi dusuncesi sardi. Sikintili ilerliyor sankiKızlar ben 8+6 yim bugün ve maalesef dün aksam başladı istifar geceden beri canimdan can gitti sabah uyandim ayni yine istifar ben gelmesin diye baktım her gebelik ayni olmaz ablam 5. Haftada baslamis bende 9da yapmayin kafanizi bulandirmayin lütfen
Insaallah olusmustur gorursun bebegini canim dua et bol bol allah yardmcn olsnPazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam icimin rahat etmesi lazım ilkinde baska Bi dktor a gitmeden kürtaj olmustum bunda öle yapmayacam insAllah bebegim olusmus tur
İnsAllah canım Allah razı olsunInsaallah olusmustur gorursun bebegini canim dua et bol bol allah yardmcn olsn
sagol canm.Bnde bulantı var canım insAllah sende de cıkmaz bişey
Bem duydum canim sen de duyarsın inşallahSevindim aynı olmasınaben henüz kalp atışını dinlemedim ya o tedirgin ediyor beni.umarım duyarım.
Ben de Çok zor verdim olsun sağlıklı olsunlar da kilo bu verilirSu acıkma konusuna sinir oluyorum bende :)) zaten yapı olarak kilo almaya müsaitim ilk hamileligimden sonra ne cile cektim kilo vereyim diye tam verdim derken yenide almaya baslıyorum :)
İnsAllah canım insAllah bebegim görünür cok ihtiyacım var cnkü benım onaTek Tesellim
Burda yolksac var. O varsa bebekte var demektir. Benim 3 hafta geç döllenme olduğu için bende beneğimi çok çok geç gördüm. Kendini şartlayıpta strese sokma canım. Pazartesi git başka bir doktora. Benim bebeği göremeyince banada sağlıksız gebelik gibi geliyor demişti doktor. Ama ben hemen başka bir doktora daha gittim. Çok şükür şimdi kalp atışınıda duydum kendisinide gördüm. Seninde benim gibi olayın tahminimce. Üzme kendini lütfen
Evet çok olmasa da yürürken az da olsa ağrıyor uçları kaşınıyor.Göğüs ağrın varmı canm..benimde salı günü randevüm
Aff ne yapıcaz biz böyle canm zaman grçmiyor...çok keyifsizimmEvet çok olmasa da yürürken az da olsa ağrıyor uçları kaşınıyor.
Salı gidicektim ama sanırım yatın gidicem dayanamayıp. Mide bulantım kesildi aniden dün akşamdan beri yok. Şimdide onu takıyorum kafaya. Ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Stres içinde bebekleride üzüyoruz.Gidince öğrendiklerini paylaşırmısın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?