Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam
Ah şu kilo konusu
Bende çok müsaitm almaya
5 kilo fazlam varken hamile kaldım inşaAllah çok almam
Hedefim en fazla 10 12 kilo almak
Kızımda 28 kilo almıştım
Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam
Pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam icimin rahat etmesi lazım ilkinde baska Bi dktor a gitmeden kürtaj olmustum bunda öle yapmayacam insAllah bebegim olusmus turCanım bilmiyorum kontrol etmedim ilk gebeligin mi ama.. bak sana birsey anlatacagım.
Benim ilk kızımda, gittigim ilk doktor kızamıkcık var sende tsh ın 32de kan kesesi var bebegin yanında bu durumda saglıklı bebek olmaz heyet kararıyla almak zorundayız. Almaksak bir uvzu eksik olacak anomali olabilir. Bu gebeligi sonlandırmak zorundayız dedi..
sonra inanmadım baska doktora gttm ve bütün bunların hepsi yalan cıktı %99 saglıklı bir gebelik Allah tan mani cıkmazsa; bu bebek dogar dedi diger doktorum.
Demem o ki lütfen umudunu yitirme, Allahtan umit kesilmez. Baska doktorlarada git baktın ki hepsi aynısını söylüyor dua et elbette yaradanın bir bildigi vardır. Dünyada ekmegi olan ne olursa olsun dunyaya geliyor. Yine nasip olur insallah
Allah razı olsun insAllah canım insAllahÇok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun. aynı yastayiz. Hiç üzülme daha gencsin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş. Yine hamile kalırsın üzülme.
Bende belirtiler mevcut canım karın agrım var ve bu en büyük belirti bos gebelikteCanm çok üzüldüm umarım pazartesi görürsün..bende çok korkuyorum bu boş gebelikten..hamileliği dair hiç belirtim yok. Bu beni korkutuyor ..rabbim hayırlısını versin hepimiz için
İnsAllah canım pazartesi baska dktor a gitcmGünaydın
Dilerim geç döllenmedir. Başka bir doktora gittiğinizde de mutlaka haber verin. İyi haberlerinizi alırız inşallah
Bende dün gittim karından baktı bi kese var 5 haftalık falan dedi beynimden vuruldum yine mi boş gebelik diye boş gebelik geçirmiştim 6-7 ay önce sonra vajinal bakınca bebek göründü ve kalbi bile oluşmuş atıyor dedi ancak duymak için daha küçük dedi bi rahatladım sonra kese aşağı yerleşmiş dedi ilişki yok dedi bi gerildim yine cuma bi daha başka dr gideceğim inşaAllahCanim biraz daha beklesen bazi bebekler 9.haftada gözüküyormus.
Senin kacinci haftan? gec döllenme olabilir. Umarim bos gebelik degildir.
Persembe günü gittigim de Bende goremedim kalp atislarini ve bebegi. (hem vajinal bakildi, hem karindan.)
2 hafta daha bekleyelim, Yine goremezsek bos gebelik kesinleşir dedi Doktor. Tabiki beklemedim agrim var diye bahane ederek Dün yeniden gittim. Karindan bakti tekrar kese de Yolk sac olusmus dedi. icime su serpti..
( Benim gec döllenme zaten. Ovulasyon testi ile gebe kaldim ben. Yumurtalarim Cok gec catladi.Adete 10 gün kala. ) Seni cok iyi anliyorum. Umarim Korktugun olmaz. Rabbim Yardimcimiz Olsun insallah.
Umut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcmCanim biraz daha beklesen bazi bebekler 9.haftada gözüküyormus.
Senin kacinci haftan? gec döllenme olabilir. Umarim bos gebelik degildir.
Persembe günü gittigim de Bende goremedim kalp atislarini ve bebegi. (hem vajinal bakildi, hem karindan.)
2 hafta daha bekleyelim, Yine goremezsek bos gebelik kesinleşir dedi Doktor. Tabiki beklemedim agrim var diye bahane ederek Dün yeniden gittim. Karindan bakti tekrar kese de Yolk sac olusmus dedi. icime su serpti..
( Benim gec döllenme zaten. Ovulasyon testi ile gebe kaldim ben. Yumurtalarim Cok gec catladi.Adete 10 gün kala. ) Seni cok iyi anliyorum. Umarim Korktugun olmaz. Rabbim Yardimcimiz Olsun insallah.
Bilmiyorum umudum kalmadi cok yıprandımÇok üzüldüm umarım geç döllenme falandır.Ben de günümden 5gün önce göründüm sadece kese vardı kalp atışını duyamadm.Salı günü randevum var çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacak diye.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.Bence 1 hafta sonra tekrar baktır.
Yolk kesesi varsa bebek de vardır o kese bebeği beslemek için oluşuyor ben boş gebelik geçirdiğimde ne kese büyüyodu ne de yolk vardı 10 haftada kürtaj oldum ayrıntılı usg kadar soktular bebek var mı diye ..Umut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Canm boş gebelikte miden falan bulanıyormuydı belirtin var mıydı yaniYolk kesesi varsa bebek de vardır o kese bebeği beslemek için oluşuyor ben boş gebelik geçirdiğimde ne kese büyüyodu ne de yolk vardı 10 haftada kürtaj oldum ayrıntılı usg kadar soktular bebek var mı diye ..
Vajinal baktımı canm..kese kaç mm dedi..ve yokk sac varsa bebek vardır benceBilmiyorum umudum kalmadi cok yıprandım
Bilmiyorum basıma ilk defa geliyo cok kötüyüm yarın bakalım ne diyck farklı bi doktorYolk kesesi varsa bebek de vardır o kese bebeği beslemek için oluşuyor ben boş gebelik geçirdiğimde ne kese büyüyodu ne de yolk vardı 10 haftada kürtaj oldum ayrıntılı usg kadar soktular bebek var mı diye ..
Yok hiç belirtim de yoktu ama o bir kriter mi bilmiyorum annem 3 çocuk doğurdu ne kusmuş ne bişeCanm boş gebelikte miden falan bulanıyormuydı belirtin var mıydı yani
Baktı canım 1.90 cm yazıyoVajinal baktımı canm..kese kaç mm dedi..ve yokk sac varsa bebek vardır bence
Bende var hamile gibi mide bulantısi var snra karın agrım ve carpıntım sık idrara ckma varYok hiç belirtim de yoktu ama o bir kriter mi bilmiyorum annem 3 çocuk doğurdu ne kusmuş ne bişe
Stres yapma yiyecek rızkı varsa gelir benim 2 çocuğum daha olduğu için pek üzülmemiştim hatta anestezi alırsan 10 gün sonraya anca randevu veriyodu anestezi istemedim oldum bitti bak 6-7 ay sora Rabbim yine nasip ettiBilmiyorum basıma ilk defa geliyo cok kötüyüm yarın bakalım ne diyck farklı bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?