- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Canım boş gebelikte yolk oluşmaz diye biliyorum bekle mutlaka bende yaşadım bende yolk bile yoktuUmut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Kanamam durdu Allah’a sukur. Yatak istirahatine devam ediyorum. Sormak istedigim bir sey var, bu durumda 2 dakika da olsa dus alabilir miyim? Gunde 2 kez dus alan biri olarak kendimi kotu hissediyorum.
Ben almistim canim hastaneden ciktigim gunun ertesi gunu kisa ve sicak olmayan bi suyla yavas hareketlerle girip ciktimArkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?
Ben almistim canim hastaneden ciktigim gunun ertesi gunu kisa ve sicak olmayan bi suyla yavas hareketlerle girip ciktim
Tmm canım bekliyorumCanım boş gebelikte yolk oluşmaz diye biliyorum bekle mutlaka bende yaşadım bende yolk bile yoktu
Rahim filmi çektirmiştim hsg ile aynı mı bilmiyorum.Benim eşimin morfolojisi %1di.Benimde yumurta kalitem kötüydü 5.güne gitmiyordu.Hsg cekilmistir sana dmi canim
İnsAllah bnde duyarım görürümBoş gebelik demek için çok çok erken niye bu kadar boş yere stres olmuşsun oğlumda senin haftan da sadece yolk kesesi vardı bebek yoktu 7. Haftada kalp atışı duydum
Ayni canim. Peki temiz ciktimi sonuc tupler acikmiymisRahim filmi çektirmiştim hsg ile aynı mı bilmiyorum.Benim eşimin morfolojisi %1di.Benimde yumurta kalitem kötüydü 5.güne gitmiyordu.
Rica edermSağol canım
Evet açıktı hiç bir sıkıntım yoktu.Hormonlarım falan hep olması gerektiği gibiydi.Bi de bende pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum.Ayni canim. Peki temiz ciktimi sonuc tupler acikmiymis
Kizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba
Anladim canim kimyasal dis gebelik falan diynce benim rahatsizligm geldi aklimada o bunlara sebep oluyor cunku ama yokmus elhamdulillahEvet açıktı hiç bir sıkıntım yoktu.Hormonlarım falan hep olması gerektiği gibiydi.Bi de bende pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum.
Allah yardımcın olsun ama arkadaşların da dediği gibi yolk salk varsa boş gebelik değil derler.. Bol bol dua edelim sizeİnsAllah canım insAllah bebegim görünür cok ihtiyacım var cnkü benım onacuma ya kadar bekleyim diyorum sabah farklı bi dktor a giderm oda yok derse kndi doktoruma giderm
Canim ayni şeyleri bende yasadim yüreğini ferah tut bebegin herşeyden etkilenir huzurlu ol dua et hersey yoluna girer Rabbim bize onları yazdiysa hiçbirşey olmaz korkmaHaklisin canm ben biraz takintiliyim . ilk gunler dis gebelik olabilir. Suphesiyle doktr git gel oldum. Sonra 6 haftanin icinde olmasiynan 4 haftalik gorunuyor dendi simdi de bulantim felan olmayinca bos gebelik mi dusuncesi sardi. Sikintili ilerliyor sanki
Allah razı olsun canım dualarınıza cok ihtiyacm var esirgemeyin nolurAllah yardımcın olsun ama arkadaşların da dediği gibi yolk salk varsa boş gebelik değil derler.. Bol bol dua edelim size
Bizde sperm ve yumurta kalitesinden dolayı bunlar yaşanmış.Allah herkesi en kısa zamanda yavrusuna kavuştursun.Az önce yağlı yağlı patlıcan musakka yedim hiç mide bulantısı yok.İnşallah hep böyle gider eğer gebelik varsa.Anladim canim kimyasal dis gebelik falan diynce benim rahatsizligm geldi aklimada o bunlara sebep oluyor cunku ama yokmus elhamdulillah
Insaallah hedefledigin gibi olur canim benim bende tedavilerden ilaclardan 11 kilo almistim . sonra birazi kendiliginden birazida ben dikkat ederek verdim 10 kiloyu. Cok sukur. Simdi yarm kilo almisim bkac gundur farkediyorm ama bu ara ekmegi cok yedim birakmistm tamamen sanirim oyuzdenCanım ben 2,5 kg verdim fakat söylemiştim. Diyetisyen kontrolundeyim. İlaç tedavisi görürken gebe kalmıştım ve yaklaşık 15 kg aldırmıştı ilaçlar. Doktorum ve diyetisyenimin gözetiminde önce o kiloyu verebildiğim kadar verip son 3 ay bebeğe kilo aldırılacak. Maksimum 7 kg fazla ile doğum hedefleniyor şu an.
Bu durumum olmasaymış dahi ilk 3 ay kilo almamak şartmış. Doktorum öyle demişti.
Ben aksine 1.5 kilo verdim istifar mide bulantısı malumKizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?