2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım boş gebelikte yolk oluşmaz diye biliyorum bekle mutlaka bende yaşadım bende yolk bile yoktu

Kanamam durdu Allah’a sukur. Yatak istirahatine devam ediyorum. Sormak istedigim bir sey var, bu durumda 2 dakika da olsa dus alabilir miyim? Gunde 2 kez dus alan biri olarak kendimi kotu hissediyorum.

Arkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?

Kizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba

Canım ben 2,5 kg verdim fakat söylemiştim. Diyetisyen kontrolundeyim. İlaç tedavisi görürken gebe kalmıştım ve yaklaşık 15 kg aldırmıştı ilaçlar. Doktorum ve diyetisyenimin gözetiminde önce o kiloyu verebildiğim kadar verip son 3 ay bebeğe kilo aldırılacak. Maksimum 7 kg fazla ile doğum hedefleniyor şu an.

Bu durumum olmasaymış dahi ilk 3 ay kilo almamak şartmış. Doktorum öyle demişti.

Evet açıktı hiç bir sıkıntım yoktu.Hormonlarım falan hep olması gerektiği gibiydi.Bi de bende pıhtılaşma var iğne ve coraspin kullanıyorum.
Anladim canim kimyasal dis gebelik falan diynce benim rahatsizligm geldi aklimada o bunlara sebep oluyor cunku ama yokmus elhamdulillah

İnsAllah canım insAllah bebegim görünür cok ihtiyacım var cnkü benım ona cuma ya kadar bekleyim diyorum sabah farklı bi dktor a giderm oda yok derse kndi doktoruma giderm
Allah yardımcın olsun ama arkadaşların da dediği gibi yolk salk varsa boş gebelik değil derler.. Bol bol dua edelim size

Canim ayni şeyleri bende yasadim yüreğini ferah tut bebegin herşeyden etkilenir huzurlu ol dua et hersey yoluna girer Rabbim bize onları yazdiysa hiçbirşey olmaz korkma

Anladim canim kimyasal dis gebelik falan diynce benim rahatsizligm geldi aklimada o bunlara sebep oluyor cunku ama yokmus elhamdulillah
Bizde sperm ve yumurta kalitesinden dolayı bunlar yaşanmış.Allah herkesi en kısa zamanda yavrusuna kavuştursun.Az önce yağlı yağlı patlıcan musakka yedim hiç mide bulantısı yok.İnşallah hep böyle gider eğer gebelik varsa.

Insaallah hedefledigin gibi olur canim benim bende tedavilerden ilaclardan 11 kilo almistim . sonra birazi kendiliginden birazida ben dikkat ederek verdim 10 kiloyu. Cok sukur. Simdi yarm kilo almisim bkac gundur farkediyorm ama bu ara ekmegi cok yedim birakmistm tamamen sanirim oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…