2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Stres yapma yiyecek rızkı varsa gelir benim 2 çocuğum daha olduğu için pek üzülmemiştim hatta anestezi alırsan 10 gün sonraya anca randevu veriyodu anestezi istemedim oldum bitti bak 6-7 ay sora Rabbim yine nasip etti
Öle tabi hersey Allahtan

Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam

Listeden baktım ama daha erken değil mi zaten kalp atışı için kızların dediği gibi 9.haftada duyanlar var ümidinizi kaybetmeyin

Canım valla bnm bulantım butungun suruyo kaşarlı tostu sadece kahvaltıda degil bazen diğer oğunler de de yiyorum kurtarıcı oluyo bana

Bos gebeliklerde yol sac gozukmez diye biliyorum canim. Kese saglikla buyuyorsa beklemeye devam et bence. Benim doktorum 2 hafta daha bekleme süren var dedi bana. Senin doktor neden hemen kurtaj yapalim dedi anlamadim. Ayrica belirti derken neyi kast ediyorsun mesela hala deli gibi göğüs agrim var. Ama ne bulantı nede baska biseyim yok. Oglumda da rahat bir hamilelik gecirmistim. Ondada sadece göğüs agrim vardi. Belirtilere takilma lütfen. Cumaya kadar bekle bence.

Dktor ölr demiyo ama olusması lazımdı bu olumsuz bi durum dedi
Bence bekle ve başka bir dr daha git 6+1de gittiğimde kese boşdedi ve hafta olarak daha 5. Hafta yeni olmuş dedi 2hafta bekliyelim bakalım dedi gittiğimde ise sata göre 8+1iken8+6çıktı yani göründü beniş o yüzden acele etme canım

İnsAllah benım de görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…