- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Öle tabi hersey AllahtanStres yapma yiyecek rızkı varsa gelir benim 2 çocuğum daha olduğu için pek üzülmemiştim hatta anestezi alırsan 10 gün sonraya anca randevu veriyodu anestezi istemedim oldum bitti bak 6-7 ay sora Rabbim yine nasip etti
Bide sen kaç haftalıksın şuan 8 e kadar bekleBilmiyorum basıma ilk defa geliyo cok kötüyüm yarın bakalım ne diyck farklı bi doktor
6 hafta 3 günlükBide sen kaç haftalıksın şuan 8 e kadar bekle
Canım beni cıkar listeden gebelik yok malesef bos gebelikmis bugun kalp atışını dinlemeye gittik bebek olusmams bos gebelikmis pazartesi baska Bi dktor a daha görüncem oda aynısını derse kürtaj olcam
Canım valla bnm bulantım butungun suruyo kaşarlı tostu sadece kahvaltıda degil bazen diğer oğunler de de yiyorum kurtarıcı oluyo banaIki gündür sabahları neredeyse bulantı baş dönmesi belirtilerim hiç kalmamıştı bu sabah kabus gibi çöktü şu an
Ağzıma tek lokma koyamıyorum. Midem ağrıyor açlik da yoruyor beni.
Midesi bulanan hamişler kahvaltı olarak ne yiyebiliyosunuz?? Kasarli tost yemeye calisacam birazdan
Bide sen kaç haftalıksın şuan 8 e kadar bekle
Canım kalp atımı icn deil bebek yok bebek olup kalbi atmasa tmm di icm rahat olurduListeden baktım ama daha erken değil mi zaten kalp atışı için kızların dediği gibi 9.haftada duyanlar var ümidinizi kaybetmeyin
Bakın kızlar
Canım oncelikle cok geçmiş olsun ama bebek yok demek için 6 hafta erken bi tarih bnce en azından 7.haftayı bekle 8.haftaya kadar gozukmemesi normal die biliorumBakın kızlar
Yarın gidecem canımCanm içi dolu gibi görünüyor ..tabiki ben anlamam ama bence başka bir doktora bile gidebilirsin..
Dktor ölr demiyo ama olusması lazımdı bu olumsuz bi durum dediCanım oncelikle cok geçmiş olsun ama bebek yok demek için 6 hafta erken bi tarih bnce en azından 7.haftayı bekle 8.haftaya kadar gozukmemesi normal die biliorum
Vajinal evetBunlar vajinalmi canm
Ama 6.haftada olusup kalbinin atmasi gerekmiyor muListeden baktım ama daha erken değil mi zaten kalp atışı için kızların dediği gibi 9.haftada duyanlar var ümidinizi kaybetmeyin
Umut olursun insAllah bana benım de görülür insAllah 6+2 ckti alttan da baktı karından da ama yok kese büyümüs yolk kesesi de var ama bebegi göremedi olusması lazm bu haftada 1 hafta bekle ama sonuc degismz dedi bnde beklemek istemiym pazar bayram cumartesi kapalıyız cuma gel dedi bakım yarın da aynı derse baska dktor mecburen kürtaj olcm
Bence bekle ve başka bir dr daha git 6+1de gittiğimde kese boşdedi ve hafta olarak daha 5. Hafta yeni olmuş dedi 2hafta bekliyelim bakalım dedi gittiğimde ise sata göre 8+1iken8+6çıktı yani göründü beniş o yüzden acele etme canımDktor ölr demiyo ama olusması lazımdı bu olumsuz bi durum dedi
İnsAllah benım de görünürBence bekle ve başka bir dr daha git 6+1de gittiğimde kese boşdedi ve hafta olarak daha 5. Hafta yeni olmuş dedi 2hafta bekliyelim bakalım dedi gittiğimde ise sata göre 8+1iken8+6çıktı yani göründü beniş o yüzden acele etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?