2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aff ne yapıcaz biz böyle canm zaman grçmiyor...çok keyifsizimm
Salı gelene kadar stresten ölmezsek iyidir.doktor bende yolk sacı bile göremedi daha doğrusu hiç bahsetmedi bile.ne yapacağım hiç bilmiyorum.Ben kolay hamile kalan biri değilim iki yıldır tüp bebek dış gebelik kimyasal gebelik derken umudumu kaybetmiştim tekrar umudum yeşermişti bu gebelikle.

İnsAllah canım insAllah bebegim görünür cok ihtiyacım var cnkü benım ona cuma ya kadar bekleyim diyorum sabah farklı bi dktor a giderm oda yok derse kndi doktoruma giderm
Görünür hiç merak etme. Stresle kendini de üzme. Olacağı varsa zaten hiçbirşey engel olamaz ona. Ama doktorların böyle acımasızca konuşması insanın canını sıkıyor. Belki geç döllenme oldu. Bebek belki daha 5 haftalık. Nasıl görünsün hemen. Sakın kürtaj olma. En az 2 hafta daha geçmesini bekle.zaten sağlıksızsa kendi düşer o. İnşallah sağlıkla görmeyi nasip eder rabbim

Salı gidicektim ama sanırım yatın gidicem dayanamayıp. Mide bulantım kesildi aniden dün akşamdan beri yok. Şimdide onu takıyorum kafaya. Ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Stres içinde bebekleride üzüyoruz.
Aynen öyle valla canm benim bulantı devam ediyor dün çıkardım hatta. Testin tekrarı için bir ayı bulması gerekiyor dedi doktor

Yolk sac olusmus. Hemen kurtaj olma sakin beklel lutfen. Bak bende 6 +6 DA devlet hastanesinden kalp atisi yok diye gonderildim 1 saat sonra baska hastanede kalp atisini dinledim gumbur gumbur. Gec dollenme olabilir. Doktorlara hemen guvenme

İnsAllah canım Allah razı olsun cumaya kadar bekleyecm

Yolk sac olusmus. Hemen kurtaj olma sakin beklel lutfen. Bak bende 6 +6 DA devlet hastanesinden kalp atisi yok diye gonderildim 1 saat sonra baska hastanede kalp atisini dinledim gumbur gumbur. Gec dollenme olabilir. Doktorlara hemen guvenme
İnsAllah canım benım de bebegim olusur

Benimde göğüs ağrım yok
Göğüs ağrım zaten başından beri hiç olmadı ama bulantım çok fazlaydı. Bir anda kesilince çok korktum. 2.3. Gebeliklerde göğüs ağrısı büyümesi olmayabiliyormuş canım. Vücut alışkın olduğu için. Senin kaçıncı gebelik. Benim 3. Olucak nasip olursa düşükler hariç tabi. Oyüzden göğüslerimi pek kaale almıyorum ben. Ama bulantı aniden durunca çok endişelendim

Benm ilk canım ya bndede çok fazla yoktu ama dokundgumda falan acıyodu şimdi eskisi gibi acı falan yok yeşil damarlar hala belirgin ama tedirgin oldum

Kizlar gecen esim haberlerde bisey izlemis .yillardir cocugu olmayan bir cift yaslarida varmis baya sanirim oyle demisti. Kocaeilnde oturuyolarmis diyarbakirda bir doktoe duyup gitmisler tedavu gormusler hamile kalmis sonra kocaeline geri donmusler bi sure sonra artik kac aylik oldu bilemiyorm orda devam ettikleri bi doktor bebegin kalbi durmus almamiz lazm ölmüs demis. Bunlae diyarbakirdaki doktoru aramislar oda hemen buraya gelin demis gitmisler bebek yasiyomus. Az daha yasayan bir canliyi oldurcektik diye haber yapmislar. Demem o ki bir doktorla kalmayn acele etmeyn sizin icin sagliksiz bir bekleys degilse bence bikac doktorn gormesnde fayda var birde 6 hafta bence erken olablr gormek icn insaallah umdugumz gibidir

Hsg cekilmistir sana dmi canim

Benimde 8.hafta bittiği gün bulantım nerdeyse yok denecek kadar azaldı canım akşamları çok hafif oluyor. Bulansın diye bekliyorum onuda ondan farkediyorum heralde. Ama kızımda 1 2 gün dışında hiç bulantım yoktu mesela ondan dolayı korkmamaya çalışıyorum. Yine de tedirgin oluyor insan. Bi hareket etmeye başlasaydı miniklerimiz rahatlardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…