Sen de yolk sac çok güzel görünüyor ben de o bile görünmüyor ultrason görüntüsünde.o yüzden umudunu kaybetme.Bilmiyorum umudum kalmadi cok yıprandım
Salı gelene kadar stresten ölmezsek iyidir.doktor bende yolk sacı bile göremedi daha doğrusu hiç bahsetmedi bile.ne yapacağım hiç bilmiyorum.Ben kolay hamile kalan biri değilim iki yıldır tüp bebek dış gebelik kimyasal gebelik derken umudumu kaybetmiştim tekrar umudum yeşermişti bu gebelikle.Aff ne yapıcaz biz böyle canm zaman grçmiyor...çok keyifsizimm
Görünür hiç merak etme. Stresle kendini de üzme. Olacağı varsa zaten hiçbirşey engel olamaz ona. Ama doktorların böyle acımasızca konuşması insanın canını sıkıyor. Belki geç döllenme oldu. Bebek belki daha 5 haftalık. Nasıl görünsün hemen. Sakın kürtaj olma. En az 2 hafta daha geçmesini bekle.zaten sağlıksızsa kendi düşer o. İnşallah sağlıkla görmeyi nasip eder rabbimİnsAllah canım insAllah bebegim görünür cok ihtiyacım var cnkü benım onacuma ya kadar bekleyim diyorum sabah farklı bi dktor a giderm oda yok derse kndi doktoruma giderm
Her doktor bir olmuo canım bazısı insanı telaşlandırıyo inş seninledir bebişinDktor ölr demiyo ama olusması lazımdı bu olumsuz bi durum dedi
Aynen öyle valla canm benim bulantı devam ediyor dün çıkardım hatta. Testin tekrarı için bir ayı bulması gerekiyor dedi doktorSalı gidicektim ama sanırım yatın gidicem dayanamayıp. Mide bulantım kesildi aniden dün akşamdan beri yok. Şimdide onu takıyorum kafaya. Ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Stres içinde bebekleride üzüyoruz.
Benimde göğüs ağrım yokSalı gidicektim ama sanırım yatın gidicem dayanamayıp. Mide bulantım kesildi aniden dün akşamdan beri yok. Şimdide onu takıyorum kafaya. Ne olucak bu halimiz bilmiyorum. Stres içinde bebekleride üzüyoruz.
İnşallah ulttasondan ultrasonada fark olabiliyor bunuda dikkate al canım içini ferah tut benceİnsAllah benım de görünür
İnşâllah canımHer doktor bir olmuo canım bazısı insanı telaşlandırıyo inş seninledir bebişin
Özele gitmiştim ama İnşâllah sonuc değişirİnşallah ulttasondan ultrasonada fark olabiliyor bunuda dikkate al canım içini ferah tut bence
İnsAllah canım Allah razı olsun cumaya kadar bekleyecmGörünür hiç merak etme. Stresle kendini de üzme. Olacağı varsa zaten hiçbirşey engel olamaz ona. Ama doktorların böyle acımasızca konuşması insanın canını sıkıyor. Belki geç döllenme oldu. Bebek belki daha 5 haftalık. Nasıl görünsün hemen. Sakın kürtaj olma. En az 2 hafta daha geçmesini bekle.zaten sağlıksızsa kendi düşer o. İnşallah sağlıkla görmeyi nasip eder rabbim
İnsAllah canım benım de bebegim olusurYolk sac olusmus. Hemen kurtaj olma sakin beklel lutfen. Bak bende 6 +6 DA devlet hastanesinden kalp atisi yok diye gonderildim 1 saat sonra baska hastanede kalp atisini dinledim gumbur gumbur. Gec dollenme olabilir. Doktorlara hemen guvenme
Göğüs ağrım zaten başından beri hiç olmadı ama bulantım çok fazlaydı. Bir anda kesilince çok korktum.Benimde göğüs ağrım yok
Tsh testinin tekrarımı. Bakalım yarın ne diyecek dahiliye uzmanı bana. Haberdar ederim senide.Aynen öyle valla canm benim bulantı devam ediyor dün çıkardım hatta. Testin tekrarı için bir ayı bulması gerekiyor dedi doktor
Benm ilk canım ya bndede çok fazla yoktu ama dokundgumda falan acıyodu şimdi eskisi gibi acı falan yok yeşil damarlar hala belirgin ama tedirgin oldumGöğüs ağrım zaten başından beri hiç olmadı ama bulantım çok fazlaydı. Bir anda kesilince çok korktum.2.3. Gebeliklerde göğüs ağrısı büyümesi olmayabiliyormuş canım. Vücut alışkın olduğu için. Senin kaçıncı gebelik. Benim 3. Olucak nasip olursa düşükler hariç tabi. Oyüzden göğüslerimi pek kaale almıyorum ben. Ama bulantı aniden durunca çok endişelendim
Hsg cekilmistir sana dmi canimSalı gelene kadar stresten ölmezsek iyidir.doktor bende yolk sacı bile göremedi daha doğrusu hiç bahsetmedi bile.ne yapacağım hiç bilmiyorum.Ben kolay hamile kalan biri değilim iki yıldır tüp bebek dış gebelik kimyasal gebelik derken umudumu kaybetmiştim tekrar umudum yeşermişti bu gebelikle.
Göğüs ağrım zaten başından beri hiç olmadı ama bulantım çok fazlaydı. Bir anda kesilince çok korktum.2.3. Gebeliklerde göğüs ağrısı büyümesi olmayabiliyormuş canım. Vücut alışkın olduğu için. Senin kaçıncı gebelik. Benim 3. Olucak nasip olursa düşükler hariç tabi. Oyüzden göğüslerimi pek kaale almıyorum ben. Ama bulantı aniden durunca çok endişelendim
Boş gebelik demek için çok çok erken niye bu kadar boş yere stres olmuşsun oğlumda senin haftan da sadece yolk kesesi vardı bebek yoktu 7. Haftada kalp atışı duydum6+3 suan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?