- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Amin insaallah canim.benim . aman kendi kendine bile soyleme nazar oluyo inan bana bende hic belirtim yok dedm kanamam oldu bualntim yok dedm 2 gundur migren bulanti mafetti beni :) kendi kendimize nazar ediyoruzBizde sperm ve yumurta kalitesinden dolayı bunlar yaşanmış.Allah herkesi en kısa zamanda yavrusuna kavuştursun.Az önce yağlı yağlı patlıcan musakka yedim hiç mide bulantısı yok.İnşallah hep böyle gider eğer gebelik varsa.
Ayy iyi biseymi kotu biseymi bilemedim biyandan kilolae gidiyor biyandan eziyet cekerek gitmis allah yardmcn olsn canmBen aksine 1.5 kilo verdim istifar mide bulantısı malum
Kizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba
Insaallah hedefledigin gibi olur canim benim bende tedavilerden ilaclardan 11 kilo almistim . sonra birazi kendiliginden birazida ben dikkat ederek verdim 10 kiloyu. Cok sukur. Simdi yarm kilo almisim bkac gundur farkediyorm ama bu ara ekmegi cok yedim birakmistm tamamen sanirim oyuzden
Kizimda venimde 9 haftada basladi 17ye kadar sürdü. Bunda bulanti var kusma yokKızlar ben 8+6 yim bugün ve maalesef dün aksam başladı istifar geceden beri canimdan can gitti sabah uyandim ayni yine istifar ben gelmesin diye baktım her gebelik ayni olmaz ablam 5. Haftada baslamis bende 9da yapmayin kafanizi bulandirmayin lütfen
Sicak su ile alma ilik soguga yakin suyla yikan tabiArkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?
Cok sıcak su iyi değil diye biliyorum.Ilık suyla alınabilir, kanama da durduysa sıkıntı olacağını sanmamArkadaşlar? Doktorum yurtdışında yarın gelecek cevap alamadım... Bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi?
Ay inşaAllah ya bunda bilinçli oluruz çok almak istemiyorumBende kızımda 30 kilo almıstıminsallah bende max 15 diyorum bende 5 kilo fazlam varken hamile kaldım fazla kilo alma hakkımı tatilde kullandım
Bende aynı sıkıntıyı çekiyorum tahlil verdim sonuçları bekliyorumBen sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum. Idrar.yaparken yanmam ve agri var cok.kotuyum
Allah razı olsun insAllah canım insAllah
Bilmiyorum nasıl geçicek bu hamilelikler. Kendi kendimize kuruntu yapıyoruz sanırım ama analık işte. Ne desek boş. inşallah sağlıka alırız kucağımızaBenm ilk canım ya bndede çok fazla yoktu ama dokundgumda falan acıyodu şimdi eskisi gibi acı falan yok yeşil damarlar hala belirgin ama tedirgin oldum
Sicak su ile alma ilik soguga yakin suyla yikan tabi
Çok yeni daha ben almadm 1 kilo verdim hattaKizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba
Canım bende de migren var bende yaşadım geçen gün stresten evde ışık bile açmadım karanlıkta eşim masaj yaptı parol içtim 1 tane dayanamadim ama oda kesmedi 2 gün boyunca devam etti. Ilık duş al biraz rahatlarsin geçmiş olsunAh kizlar bugun hayattan kopmus gibiydim migrenim tuttu ara ara gozumu actikca telefona bakabildim mide bulantisi kusma bas agrisi hepsi birlesti ac ve ac aci cektim
. hamilesn sen kalk bisey ye dedim zorladm 2-3 lokma onuda cikardkm afedersiniz allah kimseye migren vermesn gercekten yeni yeni gozum.acildi elhamdulillah bidaha artmaz insaallah
Cok saol canm insAllah benım de görünür doktor yanılmıs olurCanim şimdiki gebelik hikâyemi anlatayim sana: 4 mayısta düşük yapmıştım. 16 haftalik bebeğimin kalbi durmustu. Alındı normal doğumla. Araya oruç girdi ramazan bayramından önce bi Prof a gittim histeroskopi çekildi. Korunuyodum zaten biraz toparlanayim öyle isterim diye. Bi senede 3 tane getirdiğim için biraz dinlenmek istedim. 7 haziran da adet oldum. Benim adet günüm hiç Şaşmaz hep günümde olurumm. 7 temmuzda tekrar adet olmam gerekiyordu. Ondan 9 gün önce halsizlik baş dönmesi uyku meyilli olduğu için sağlık ocağına gittim kansızlık olabilir kan sayımı yapılsın diye. Aile hekimi dedi ki bunlar gebelik belirtileri hamile olabilir misin. Çünkü bilgisayarda cocugumun büyük olduğu ve korunmqdigim göründüğü için sormuştu. B3nde olamaz çünkü korunuyorum zaten yeni düşük yaptım demiştim. Yinede beta istemişti. Diğer gün tahlilleri mi aldım. Hiç bi sorun yok. Beta 1.20 çıktı. Düşükten dolayi az bi yüksek çıkmış ama hamile değilsin dedi. Bundan sonra olamaz adetini bekle dedi. Bizde serbest davrandık nasıl olsa bişi olmayacak diye. Adetten 1 gün önce 6 temmuzda evde test yaptım silik bi çizgi çıktı. Inanmadim test bozuktur dedim. 5 gün geçti baktım hala olmadım. Dr a gittim yok gebelik gorunmuyo dedi bi yandan rahatladım bi yandan da korktum duzensiz mi olacak diye. 10 gün geçti evde yaptım yine çıktı. Dr a tekrar gittim rahim De gebelik gorunmuyo kalinlasma bile yok dendi. Dış gebelik olabilir dediler. Kanda beta ya baktı. 295 çıktı. Çok küçük. Kese bile görünmez dedi. Ondan bi hafta sonra gittim kese göründü. Ondan da bi hafta sonra gittim kalp atışını dinledik çok şükür. Yani demem o ki. Biraz bekle bi doktorla kalma. Her doktor ayrı bişi soyluyo. İlk gittiğim doktor hemen ilaç yazdı git bunu kullan kanaman olacak düşer dedi. Çok basit bişeymis gibi. İkinci Dr kanda beta istemeseydi bu bebeğim şimdi olmayacaktı. Rabbimden ümit kesilmez sen duani eksik etme inşallah en hayırlı şekilde verecektir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bence de beklemeliisn canım İnşallah göreceksin bebeğini boşuna stres yapmaTmm canım bekliyorum
İnsAllah canım dualarını esirgemebence de beklemeliisn canım İnşallah göreceksin bebeğini boşuna stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?