2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin insaallah canim.benim . aman kendi kendine bile soyleme nazar oluyo inan bana bende hic belirtim yok dedm kanamam oldu bualntim yok dedm 2 gundur migren bulanti mafetti beni :) kendi kendimize nazar ediyoruz

Kizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba

Bende 1.5 kilo verdim bulantılar sağolsun. Hedef kiloma hamileyken ulaşcam sanırım diyorum her aya 1 kilo almak normalmiş aslında. Kızımda 8kiloyla tamamlamıştım. Beni emzirme dönemi yediklerim mahvetti ama

Canim migrenin varsa sadece ekmek degil, tum pastane urunleri, tuz, seker ve kakaodan uzak durmalisin. Migrenin en buyuk tetikleyicileri bunlar. Hele ki su an bebek icin unlu gidalardan uzak durulmasi gerekiyormus. Gecmis olsun.

Kizimda venimde 9 haftada basladi 17ye kadar sürdü. Bunda bulanti var kusma yok

Allah razı olsun insAllah canım insAllah

Canim şimdiki gebelik hikâyemi anlatayim sana: 4 mayısta düşük yapmıştım. 16 haftalik bebeğimin kalbi durmustu. Alındı normal doğumla. Araya oruç girdi ramazan bayramından önce bi Prof a gittim histeroskopi çekildi. Korunuyodum zaten biraz toparlanayim öyle isterim diye. Bi senede 3 tane getirdiğim için biraz dinlenmek istedim. 7 haziran da adet oldum. Benim adet günüm hiç Şaşmaz hep günümde olurumm. 7 temmuzda tekrar adet olmam gerekiyordu. Ondan 9 gün önce halsizlik baş dönmesi uyku meyilli olduğu için sağlık ocağına gittim kansızlık olabilir kan sayımı yapılsın diye. Aile hekimi dedi ki bunlar gebelik belirtileri hamile olabilir misin. Çünkü bilgisayarda cocugumun büyük olduğu ve korunmqdigim göründüğü için sormuştu. B3nde olamaz çünkü korunuyorum zaten yeni düşük yaptım demiştim. Yinede beta istemişti. Diğer gün tahlilleri mi aldım. Hiç bi sorun yok. Beta 1.20 çıktı. Düşükten dolayi az bi yüksek çıkmış ama hamile değilsin dedi. Bundan sonra olamaz adetini bekle dedi. Bizde serbest davrandık nasıl olsa bişi olmayacak diye. Adetten 1 gün önce 6 temmuzda evde test yaptım silik bi çizgi çıktı. Inanmadim test bozuktur dedim. 5 gün geçti baktım hala olmadım. Dr a gittim yok gebelik gorunmuyo dedi bi yandan rahatladım bi yandan da korktum duzensiz mi olacak diye. 10 gün geçti evde yaptım yine çıktı. Dr a tekrar gittim rahim De gebelik gorunmuyo kalinlasma bile yok dendi. Dış gebelik olabilir dediler. Kanda beta ya baktı. 295 çıktı. Çok küçük. Kese bile görünmez dedi. Ondan bi hafta sonra gittim kese göründü. Ondan da bi hafta sonra gittim kalp atışını dinledik çok şükür. Yani demem o ki. Biraz bekle bi doktorla kalma. Her doktor ayrı bişi soyluyo. İlk gittiğim doktor hemen ilaç yazdı git bunu kullan kanaman olacak düşer dedi. Çok basit bişeymis gibi. İkinci Dr kanda beta istemeseydi bu bebeğim şimdi olmayacaktı. Rabbimden ümit kesilmez sen duani eksik etme inşallah en hayırlı şekilde verecektir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Benm ilk canım ya bndede çok fazla yoktu ama dokundgumda falan acıyodu şimdi eskisi gibi acı falan yok yeşil damarlar hala belirgin ama tedirgin oldum
Bilmiyorum nasıl geçicek bu hamilelikler. Kendi kendimize kuruntu yapıyoruz sanırım ama analık işte. Ne desek boş. inşallah sağlıka alırız kucağımıza

Canım bende de migren var bende yaşadım geçen gün stresten evde ışık bile açmadım karanlıkta eşim masaj yaptı parol içtim 1 tane dayanamadim ama oda kesmedi 2 gün boyunca devam etti. Ilık duş al biraz rahatlarsin geçmiş olsun

Cok saol canm insAllah benım de görünür doktor yanılmıs olur

Kızlar ya beyaz akıntının içinde bazen kahverengilik oluyo normalmi
Ama çok çok az
Yine de korkuyorum henüz hiç Dr gitmedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…