Senin adina cok sevindim kuzu. Masallah diyelim insallah kalp atislarinida goruruz kuzuKuzum ben doktora gittim bu akşam keseyi gördük doktor 10 gün sonra gel kalp atışını ve bebisi görürüz dedi
Bu kaçıncı gebeligindi kaç haftalik olcaktin
Kilo almak istemiyorum, oğlumda çok almadım ama emzirme döneminde aldım, sonra zar zor verdim düşüklerim oldu iki tane tekrar aldım. Tam diyete ve spora başlamıştım hamile kaldım.Ay niye oyle diyosun
Çok üzüldümGeçmiş olsun. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin...
Nasıl anladın peki kalbinin durduğunu kanaman varmıydı
çok geçmiş olsun arkadaşım.. Nedeni hakkında bir şey söylediler mi peki ? İlk gebelik miydi
Çok gecmis olsun canım . Rabbim birdaha sagliklisini nasip eder insallah . benimde 31 haftalik kız bebegimin kalbi durdu ve dogum yapmistim . ondan sonra oglum oldu simdi 2 yasinda . simdi tekrar hamile olmak nasip oldu . buyuk acılar . Rabbim sabır versin . insallah sagsaglim evladin olur bu acıyı hafifletir.
Bu kaçıncı gebeligindi kaç haftalik olcaktin
Amin insallah. İsim vermistiniz degil mi? Dusuk de olsa isim vermek gerekiyor hadislere dayanarak diyorum.
Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah. Sabrini versin size...
Çok geçmiş olsun, benim de iki tane bebeğimin kalbi durdu. İkincisinden sonra doktorum kan pıhtılaşması olabilir test yapalım dedi. Bence siz de doktorunuzdan test yapmasını isteyin.İlk gebeliğimdi, 8+2'deydik öğrendiğimizde ama o sırada kalbi duralı 4-5 gün olmuştu.
Çok geçmiş olsun, benim de iki tane bebeğimin kalbi durdu. İkincisinden sonra doktorum kan pıhtılaşması olabilir test yapalım dedi. Bence siz de doktorunuzdan test yapmasını isteyin.
Hiç gittiniz mi doktora kese veya kalp atışı içinKIZLAR ANKARADAKİ ARKADAŞLAR GİTTİĞİNİZ DOKTORLARI PAYLAŞIRMISINIZ.. bEN HALA BULAMADIMDA GİDECEK DOKTOR
Ben normalde de suyu çok içerim zaten şuanda da çok ıciyorum. Eşim şimdi yatıyorum ya bide bana su getirmekten yoruldu. Ne çabuk bitti diyor sehpada sürekli suyum var.Canım, ne kadar su içiyorsun? Kanama için doktor bana su içeceksin 4,5-5 litre, ve sürekli idrara çıkacaksın ki hem kanaman dursun hem için temizlensin dedi. Benim şu an günlük pedim sendeki gibi olmuyor.
Evham yapmadan, güzellikleri düşünerek geçireceğiz. Cennet boşuna annelerin ayağının altına serilmemiş. Vakti şimdiymiş demek. ^_^ hayırlısıyla atlatacağız bu demleri de inşallah. ☺
Benim bütün kontrollerim vajinal, mecbur çünkü myom ile birlikte takip ediliyor bebek. Doktor rahatlatıyor canım. ☺
Inşallah canım hayırlısıyla atlarızCanım, ne kadar su içiyorsun? Kanama için doktor bana su içeceksin 4,5-5 litre, ve sürekli idrara çıkacaksın ki hem kanaman dursun hem için temizlensin dedi. Benim şu an günlük pedim sendeki gibi olmuyor.
Evham yapmadan, güzellikleri düşünerek geçireceğiz. Cennet boşuna annelerin ayağının altına serilmemiş. Vakti şimdiymiş demek. ^_^ hayırlısıyla atlatacağız bu demleri de inşallah. ☺
Benim bütün kontrollerim vajinal, mecbur çünkü myom ile birlikte takip ediliyor bebek. Doktor rahatlatıyor canım. ☺
Inşallah kuzum ben 10 gün sonra gidicem kalp atışına sen canımSenin adina cok sevindim kuzu. Masallah diyelim insallah kalp atislarinida goruruz kuzu
Inşallah canımBen 5+6da gittigimde kese bostu 1 hafta sonra bebis minicikti yarim cm kadardi ancasikinti stres yapma. Beslenmene dikkat et o haftaya gorunur insallah
Denizden bi sey olmaz canim ben de yuzdum bi guzel ama cok yormadan kisa molalarla ve sık sık bikinimi degistirerekArkadaşlar ben bugün denize girdim ama baya bi yüzdüm inşallah bisey olmaz korkuyorum
Bide uzun yolculuk tehlikeli mi ege den karadenize???
Bende uzun kalmadım ama bikini neden değiştirdin? Ben onu bilmiyordum ve degistirmedimDenizden bi sey olmaz canim ben de yuzdum bi guzel ama cok yormadan kisa molalarla ve sık sık bikinimi degistirerek
Islak bikini enfeksiyon ve mantar riskini arttiriyor canim ondan. Tedbir amacli yani.Bende uzun kalmadım ama bikini neden değiştirdin? Ben onu bilmiyordum ve degistirmedim
Doğru ya hiç aklıma gelmediIslak bikini enfeksiyon ve mantar riskini arttiriyor canim ondan. Tedbir amacli yani.
Evet aynısı canım aynısıMerhaba arkadaşlar, ya benim karnım sürekli aç, hiç doymuyorum, öğünlerde normal yiyorum fazla yememeye dikkat ediyorum ama yemekten hemen sonra bile doymuyorum. 8. haftadayım. Sizde de oluyor mu? Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sürekli açlık hissediyorum.
İşte o benimMerhaba arkadaşlar, ya benim karnım sürekli aç, hiç doymuyorum, öğünlerde normal yiyorum fazla yememeye dikkat ediyorum ama yemekten hemen sonra bile doymuyorum. 8. haftadayım. Sizde de oluyor mu? Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sürekli açlık hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?