Günaydın canım ,Günaydın kızlar 24 saatlik yolculuk sakıncalı mıdır?
Super haber, aradigin doktoru bulmama cok sevindim.Selam. Bugun sonunda aradigim doktoru buldum.gayet ilgili sicakkanliydi. Esimin ve benim sorularimizi yanitladi.
B12 ilaci yazdi cok dusuk dedi(diger dr normal demisti)
Bebegin konumu kesenin yeri iyi dedi
Kalp atisimiz gumbur gumburdu :) 2 cm olmus minikk :)
Eksik testlerimi soyledi.
Kasik agrilarimin sezeryandan dolayi oldugunu 4 aya kadar olabilecegini soyledi. Doku iyilesmen yavas gorunuyor dedi
1 ay sonra kontrol :)
Ben mardinden istanbula geldim arabamızla, sorun yaşamadım. Ayaklarımı sürekli uzattım ve tabi doktora danıştım. Kişilerin durumuna göre karar verebiliyorlar.Günaydın kızlar 24 saatlik yolculuk sakıncalı mıdır?
O zaman bende bi sorayim doktoruma:)Ben mardinden istanbula geldim arabamızla, sorun yaşamadım. Ayaklarımı sürekli uzattım ve tabi doktora danıştım. Kişilerin durumuna göre karar verebiliyorlar.
Evet canım sormam gerek sanırım :)Günaydın canım ,
Bunu doktoruna sorsan daha sağlıklı değil mi ? uzun bir süre çünkü.
Bana iki hafta sonra gel demisti. Bayramdan sonraInşallah kuzum ben 10 gün sonra gidicem kalp atışına sen canım
2 kgKizlar suana kadar kilo aldinizmi acaba
açlık ve uyku birden bastırıyor sanki değil miGünaydın kızlar ben erken yatıp erken kalkıyorum 22.00 dan sonra kendiliğimden koltukta uyuyakalıyorumHep böyle mi gider acaba
Canım benimde sabah değilde gece yoğunlaşan bulantım vardı. Hala var ama çok çok azaldı. Aldığım folik asitten kaynaklıymış sanırım. Doktoruma söyledim hemen değiştirdi. Başka bir vitamin verdi içinde zencefil varmış. Şimdi çok azaldı ve ben korkuyorum acaba bebeğeme birşey mi oldu diye ama sanırım yeni vitamindenKızlar gece bulantisi yasayan var mı. Az once cok fena cikardim. Biraz rahatladim. Sabahlari da oluyor ve arabadayken de ama o zamanlar en azindan cikarmiyorum. Valla icim disima cikti. Bide geğirti var çok afedersiniz. Sanki gazman oldum
Haberdar et canim insallah her sey yolundadiraçlık ve uyku birden bastırıyor sanki değil midediğin gibi dün gece misafirlikte utanmasam bir yere kıvrılıp uyuyacaktım 22.30 da benim de bugün kontrolüm var şans dileyin kızlar umarım hala sağlıklıdır fasülye
Canım ben folat kullaniyorum. Folik asiti karaciger degerlerim yuksek diye biraktirmisti doktorumCanım benimde sabah değilde gece yoğunlaşan bulantım vardı. Hala var ama çok çok azaldı. Aldığım folik asitten kaynaklıymış sanırım. Doktoruma söyledim hemen değiştirdi. Başka bir vitamin verdi içinde zencefil varmış. Şimdi çok azaldı ve ben korkuyorum acaba bebeğeme birşey mi oldu diye ama sanırım yeni vitamindenkafamda deli sorular.
İnşallah görünür canım. 8. haftada bile gören duyan var. Biliyorum zor ama sabret biraz. Allah yardımcın olsun canımMerhaba benim durum gibi olan var mı?? 19 haziran son adet sonuçlarım cumartesi325 pazartesi 907 3 gün sonrada perşemce günü 3300dü ama kese nokta gibi göründü. 5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Bugün randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Sizce durumum kötü mü??
Al benden de o kadar, kizimda 25 kilo aldim, 8ini veremedim, simdi ne olacak bakalimAh şu kilo konusu
Bende çok müsaitm almaya
5 kilo fazlam varken hamile kaldım inşaAllah çok almam
Hedefim en fazla 10 12 kilo almak
Kızımda 28 kilo almıştım
Bende hergün gidip görmek istiyorumCanım ben folat kullaniyorum. Folik asiti karaciger degerlerim yuksek diye biraktirmisti doktorumbenim randevum normalde 1 hafta sonra ama suan İzmir'deyim. Burda da hastane burnumuzun dibinde gidesim var ama eşim acele ediyorsun diyor
Midem bulanmiyor ama herseyi de almiyor, sabahlari sadece domates peynir ekmek yiyebiliyorum bu ara. O da suzme beyaz peynir, oyle yagli kasar vs turevi icim almiyor. Beyaz ekmek de iyi geliyor bastiriyor midemi.Iki gündür sabahları neredeyse bulantı baş dönmesi belirtilerim hiç kalmamıştı bu sabah kabus gibi çöktü şu an
Ağzıma tek lokma koyamıyorum. Midem ağrıyor açlik da yoruyor beni.
Midesi bulanan hamişler kahvaltı olarak ne yiyebiliyosunuz?? Kasarli tost yemeye calisacam birazdan
6+2de biz de alttan bebegi goremedik, yolksac vardi sadece. 7+2de bebek gorundu. Dur bakalim bi hafta sonra degisir, benimki 3 4 gun geriden geliyormus mesela.6 hafta 3 günlük
Teşekkürler canım inşallah görürüm duyarım sesiniİnşallah görünür canım. 8. haftada bile gören duyan var. Biliyorum zor ama sabret biraz. Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?