Ben de 6+1 de göremedim benimki de 3 4 gün geriden geliyordu.Yarın 6+5 olacağım randevum var umarım görürüm.siz böyle yazdıkça bana da umut oluyorsunuz.Teşekkürler6+2de biz de alttan bebegi goremedik, yolksac vardi sadece. 7+2de bebek gorundu. Dur bakalim bi hafta sonra degisir, benimki 3 4 gun geriden geliyormus mesela.
Merhaba benim durum gibi olan var mı?? 19 haziran son adet sonuçlarım cumartesi325 pazartesi 907 3 gün sonrada perşemce günü 3300dü ama kese nokta gibi göründü. 5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Bugün randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Sizce durumum kötü mü??
benimde çarşamba sabah randevum var...ilk defa detaylı görebilecegiz sanırım...8-9. haftalarda bebek görüntüsünü almış olarak gören varmı ?günaydın hamişler güzel haftalar güzel haberler olsun inşaallah benim vajina ağrısı yine başladı bakalım çarşamba günü randevum var doktorum ne diyecek
Merhaba benim durum gibi olan var mı?? 19 haziran son adet sonuçlarım cumartesi325 pazartesi 907 3 gün sonrada perşemce günü 3300dü ama kese nokta gibi göründü. 5+5de alttan bakıldı doktor keseyi gördü emriyo da var ama yolksac yok dedi. 1 hafta sonra gel kalbi atmıyorsa kürtaj yaparız dedi. Ordan çıktım bende moraller sıfır oldu başka 2 doktora gittim. İkiside karından baktı 5+5 kese var şu an için herşey yolunda dedi. Bugün randevu oldum karından kese 6+3 normal boyutta dedi yolksac da var ama bebek yok dedi. Biraz konuştuk alttanda bakmaya karar verdi. Bebek yine yok normalde göeünmesi gerekli dedi. Ama olumsuz konuşmak içinde erken dedi. 15 ağustosa randevu verdi. Ozamanda görünmezse kürtaj dedi. Sizce durumum kötü mü??
Randevu sırasını bekliyorum şu an, son bir haftadır hayatimda olan başka şeylerden dolayı aşırı stresli gecti, minik pitpitlari duyarim inşallah bana çok iyi gelecek
Al benden de o kadar, kizimda 25 kilo aldim, 8ini veremedim, simdi ne olacak bakalim
Benimle aynı canım sende keseyi gördük sadece dimi canımBana iki hafta sonra gel demisti. Bayramdan sonra
Doktorum yan etkilerinin daha az olduğunu söyleyip bana folbiol verdi.Hiç mide bulantısı vs yaşamadım.Hangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Günaydın güzel annelerperşembe günü randevum var 6+3 olacak kalp atışı duyulur mu acaba birde idrara sıkışık gidilirse usg de daha mi net gözüküyor bazı arkadaşlar öyle yazmış sanki
Ben folattro kullanıyorumHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Evet ayni canm ben oyle biliyorum. Keseyi gordu 4 haftalik gorunuyor dedi. 31 temmuzda . sat 18 haziran gec dollenme olabilir dedi. Kafam karisikkkBenimle aynı canım sende keseyi gördük sadece dimi canım
İnşallah herşey yolundadır canımaçlık ve uyku birden bastırıyor sanki değil midediğin gibi dün gece misafirlikte utanmasam bir yere kıvrılıp uyuyacaktım 22.30 da benim de bugün kontrolüm var şans dileyin kızlar umarım hala sağlıklıdır fasülye
Hayırlısıyla iyi haberlerle çıkarsın canim belirti işine takılma o kadar benim kuzenimde tup bebekle hamile kaldi 3.5 ayına kadar hiçbir belirtisi olmadi korkma yüreğini temiz tut illa da belirtin olacak diye bişey yok canimIyigeceler kizlar oncelikle RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimizin kucagi dolsun ins...
YRN ilk kontrolum var tup bebek transferden sonra 19.gunum testler pozitif ama hic belirtim yok cok korkuyorum 1 bos gebelik ve 1kimyasal gebelik gecirdim zor surecler ve cok korkuyorum lutfen banada duaedin olurmu? Umarim bende Dr sevincli haberlerle cikarim hepinize simdiden tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?