2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyigeceler kizlar oncelikle RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimizin kucagi dolsun ins...
YRN ilk kontrolum var tup bebek transferden sonra 19.gunum testler pozitif ama hic belirtim yok cok korkuyorum 1 bos gebelik ve 1kimyasal gebelik gecirdim zor surecler ve cok korkuyorum lutfen banada duaedin olurmu? Umarim bende Dr sevincli haberlerle cikarim hepinize simdiden tskler

Inşallah gönlünce olur herşey olur kuzum . Bende kontrole gittim bugün kese gözüktü bebek gözükmedi canım çok korkuyorum boş gebelikten ama doktor sorun yok dedi bilmiyorum . Boş gebelik olduğunu doktor kacinci haftada söylemişti sana canım

Kac haftaliksin? Drlar genelde 8-9 haftaya kadar bekliyolar

Reactions: Eva
ayni beni anlatmissin sanki gecen hafta biz de oyleydik diger kuzimla arkada ara ara uzanxim bazi yolllar o kadar kotuydu ki cukurlu baya korktuk ama cok sukur bi sıkıntı olmadi
Insan endişeleniyor ama yolculukla pek bir şey olmuyor

Merhaba arkadaşlar, ya benim karnım sürekli aç, hiç doymuyorum, öğünlerde normal yiyorum fazla yememeye dikkat ediyorum ama yemekten hemen sonra bile doymuyorum. 8. haftadayım. Sizde de oluyor mu? Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sürekli açlık hissediyorum.

Kızlar ya burnumda saçma sapan bi koku var gitmiyor sizde de oluyor mu ne kokusu o da belli değil
Ben az önce eşime dedim ki bu evde civciv besleniyo gibi kokuyo valla kokulardan koku begeniyorum. Deterjan kokusundan parfum kokularindan tiksindim disarda kullananlara da cok gicik oluyorum parfumu

İlk haftalar ben de oyleydim simdi pek istah kalmadi 7. Haftamdayim. Bulantilar basladi. Tadini cikar valla

Kızlar bide bebegi gormek icin bu kadar acele etmeyin ben 6+2de yolksacı gormustum sadece. Biraz sabir. Hemen paniklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…