Merhaba. HoşgeldinMerhabalar 2020 Mart anneleri
Kuzum ben doktora gittim bu akşam keseyi gördük doktor 10 gün sonra gel kalp atışını ve bebisi görürüz dediAllah rahmet eylesin canm. Pazartesi haberdar et canm.
Inşallah gönlünce olur herşey olur kuzum . Bende kontrole gittim bugün kese gözüktü bebek gözükmedi canım çok korkuyorum boş gebelikten ama doktor sorun yok dedi bilmiyorum . Boş gebelik olduğunu doktor kacinci haftada söylemişti sana canımIyigeceler kizlar oncelikle RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimizin kucagi dolsun ins...
YRN ilk kontrolum var tup bebek transferden sonra 19.gunum testler pozitif ama hic belirtim yok cok korkuyorum 1 bos gebelik ve 1kimyasal gebelik gecirdim zor surecler ve cok korkuyorum lutfen banada duaedin olurmu? Umarim bende Dr sevincli haberlerle cikarim hepinize simdiden tskler
Iyigeceler kizlar oncelikle RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimizin kucagi dolsun ins...
YRN ilk kontrolum var tup bebek transferden sonra 19.gunum testler pozitif ama hic belirtim yok cok korkuyorum 1 bos gebelik ve 1kimyasal gebelik gecirdim zor surecler ve cok korkuyorum lutfen banada duaedin olurmu? Umarim bende Dr sevincli haberlerle cikarim hepinize simdiden tskler
Kac haftaliksin? Drlar genelde 8-9 haftaya kadar bekliyolarInşallah gönlünce olur herşey olur kuzum . Bende kontrole gittim bugün kese gözüktü bebek gözükmedi canım çok korkuyorum boş gebelikten ama doktor sorun yok dedi bilmiyorum . Boş gebelik olduğunu doktor kacinci haftada söylemişti sana canım
Canım ben 5 haftaligimKac haftaliksin? Drlar genelde 8-9 haftaya kadar bekliyolar
Ben 5+6da gittigimde kese bostu 1 hafta sonra bebis minicikti yarim cm kadardi ancaCanım ben 5 haftaligim
Insan endişeleniyor ama yolculukla pek bir şey olmuyorayni beni anlatmissin sanki gecen hafta biz de oyleydik diger kuzimla arkada ara ara uzanxim bazi yolllar o kadar kotuydu ki cukurlu baya korktuk ama cok sukur bi sıkıntı olmadi
Evde kokunun sahibini ariyorum. Bir keresinde esimin agzi kokuyodu :/Kızlar ya burnumda saçma sapan bi koku var gitmiyor sizde de oluyor mu ne kokusu o da belli değil
Bilmiyorum benim doktorum baktı, inşallah birşey olmazNormalde alttan çok önermezler ya 1 hafta sonra gel diye yollarlar o yüzden sordum canm
Ben az önce eşime dedim ki bu evde civciv besleniyo gibi kokuyoKızlar ya burnumda saçma sapan bi koku var gitmiyor sizde de oluyor mu ne kokusu o da belli değil
İlk haftalar ben de oyleydim simdi pek istah kalmadi 7. Haftamdayim. Bulantilar basladi. Tadini cikar vallaMerhaba arkadaşlar, ya benim karnım sürekli aç, hiç doymuyorum, öğünlerde normal yiyorum fazla yememeye dikkat ediyorum ama yemekten hemen sonra bile doymuyorum. 8. haftadayım. Sizde de oluyor mu? Ne yapıcam hiç bilmiyorum. Sürekli açlık hissediyorum.
İnşallah bende de iştah kalmaz.İlk haftalar ben de oyleydim simdi pek istah kalmadi 7. Haftamdayim. Bulantilar basladi. Tadini cikar valla
Ay niye oyle diyosunİnşallah bende de iştah kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?