Banada öyle dedi canım ikimizin regl aynı olduğuna göre normal galiba canım geç döllenme sende yolk saçı var mı kesenin içinde yuvarlak gibi birşeyEvet ayni canm ben oyle biliyorum. Keseyi gordu 4 haftalik gorunuyor dedi. 31 temmuzda . sat 18 haziran gec dollenme olabilir dedi. Kafam karisikkk
Hamile.kalmadan 3 Ay kadar folbiol kullandım . Hamile kalinca Ilk doktor kontrolümde doktorum Folattro ya geçirdiHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Q foladHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Pıtpıtları duydum cok şükür. Icerde kıpır kıpır oynasiyordu annesinin kuzusu.
Ay nolacak böyle sürekli ağlak haklarımız
Benim yeni geçtiğim premesis plus.Hangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Ay çok sağol canım bir umut oldun bana başka dr geldim oda yolksac çok belirgin değil dedi. Kürtaj dedi beklemeye gerek yok dedi. Ben başka bir dr daha gitmek istiyorum. İzmir manisa işinde iyi bir doktor önerecek var mı??Biraz bekle canım. Benimki geç döllenme olduğu için adetimden 20 gün sonra kese göründü. Ondan bi hafta sonra da kalp atışını çok derinden duyduk. Ki ilk başta bana da dış gebelik dediler. Dr ilaç verdi hatta düşürmek için. Ama başka Dr a gittik kan tahlili istedi ki emin oldu. İnşallah güzel haberlerle donersin. Dualarim seninle.
Sizin çoğul gebelikmiydiBen de yazayim. ☺ İlk gittigim kadin dogum Folic iod 12 kullan demisti. Perinatologum Pregnacare olarak degistirdi.
DiofolHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Orthogen FolactiveHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Sabahin köründe muayene olanlar
Şu an için herşey yolunda görünüyormuş. Kollarını gördük, sallayıp duruyordu. Yalnız ölçümü büyük çıktı. Erken yumurtlama olabilir dedi ama o koşulda da hamile kalmam mümkün değil gibi... Yalnızca ölümüne bakarak söylemiyorum. Adet tarihine göre bebeğin gelişimi böyle olamaz, herşeyi cok belirginlesmis dedi. Uzun yola gideceğim için önlem amaçlı progestan kullanmakta fayda varmış. Daha önce lekelenmem olmuştu çünkü. Bizden haberler böyle.... Herkese güzel bir gün dilerim
Pıtpıtları duydum cok şükür. Icerde kıpır kıpır oynasiyordu annesinin kuzusu.
çok sevindim ikinizin adıınaçarşamba sabah inşallah bende sizler gibi olmayı hayal ediyorum...
ya yerim o da annesi gibi sabırsızlanıyor sanırım içerideSabahin köründe muayene olanlar
Şu an için herşey yolunda görünüyormuş. Kollarını gördük, sallayıp duruyordu. Yalnız ölçümü büyük çıktı. Erken yumurtlama olabilir dedi ama o koşulda da hamile kalmam mümkün değil gibi... Yalnızca ölümüne bakarak söylemiyorum. Adet tarihine göre bebeğin gelişimi böyle olamaz, herşeyi cok belirginlesmis dedi. Uzun yola gideceğim için önlem amaçlı progestan kullanmakta fayda varmış. Daha önce lekelenmem olmuştu çünkü. Bizden haberler böyle.... Herkese güzel bir gün dilerim
Ben de bebegi gorene kadar kafamda bin turlu soru vardi, her ne kadar ikinci bebek olsa da baska ulkedeyim, dil sorunu vs, doktora turkiyede oldugu gibi rahat erisemiyorum. Hadi bu doktoru begenmedim yarin baskasina gideyim gibi bi sansim da yok. 7+2deydim cuma gunu, bebek 6+4 dedi olcume gore. Bi onceki haftaki gidisimde bebekten eser yoktu. Hepimizin yumurtlama tarihi ve hormonel durumu farkli, o yuzden kimimizin bhcgler cok yuksek kimimizde dusuk, kimi hemen bebegi goruyor kimimiz kac defa ultrasona giriyor. Benim tum ultrasonlar alttan bi de, ona ragmen gec gorduk. Diyecegim o ki panik yapmak icin cok erken, zaten saglikli bi bebekse her turlu gelisiyor ve yasiyor, sagliksizsa bu haftalarda gidiyor. Bekleyip gormekten baska yapabilecegimiz pek de bir sey yok.Ben de 6+1 de göremedim benimki de 3 4 gün geriden geliyordu.Yarın 6+5 olacağım randevum var umarım görürüm.siz böyle yazdıkça bana da umut oluyorsunuz.Teşekkürler
Benimki folic iodHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
Sizin çoğul gebelikmiydi
Bende folbiol kullanıyordum doktorum onu bırak dedi folattro verdiBen folattro kullanıyorum
Bulantı lar için degil mi o acabaBenim yeni geçtiğim premesis plus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?