bel ağrısını aştım artık kalçam bile ağrıyor arkadaşım sanki kemiklerim ayrılıyor kalçamda. Hamilelikten mi bilmiyorum tabi de. Korkma normal diyollaaaKızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Benim 2 gündür adet olacakmış gibi belim bacaklarım çok fena. Bel ağrısı normal yazıyor ama yine de korkmadım değil
25 kilo beni cok korkutuyor hic dikkat edilmedigindemi aliniyor bu kadar yoksa insanin elinde degilmi:)Al benden de o kadar, kizimda 25 kilo aldim, 8ini veremedim, simdi ne olacak bakalim
bel ağrısını aştım artık kalçam bile ağrıyor arkadaşım sanki kemiklerim ayrılıyor kalçamda. Hamilelikten mi bilmiyorum tabi de. Korkma normal diyollaaa
Bizim tarih ayni ben 17sine randevu aldim en son 30 temmuzda gitmistim kalp atisi icinRandevusu olan herkesin hayirli haberlerle dönmelerini diliyorum kizlar.Ben gidip gitmemekte kararsızım çok
29 temmuzda gitmistim ben de kalp atisi icin. Doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Ama sağlıklı dedi 2 hafta sonraya randevu verdi. Simdi 1 haftam kaldi randevuya ama Afyon'da değil İzmir'deyim. Progestan iğnem bugün bitiyor. Onu da sorarim bahanesiyle 16.15 e randevu aldimBizim tarih ayni ben 17sine randevu aldim en son 30 temmuzda gitmistim kalp atisi icin
Iyi yapmissin gormeden olmuyor :) allahtan benim doktora kolay randevu bulunmuyor29 temmuzda gitmistim ben de kalp atisi icin. Doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Ama sağlıklı dedi 2 hafta sonraya randevu verdi. Simdi 1 haftam kaldi randevuya ama Afyon'da değil İzmir'deyim. Progestan iğnem bugün bitiyor. Onu da sorarim bahanesiyle 16.15 e randevu aldim
Ben de kendi doktorum Afyon'da oldugu icin burada goruneyim dedim. Ama çok heyecan yapıyorum ya. O sedyeye her uzanışımda ne kadar dua biliyorsam okuyorumIyi yapmissin gormeden olmuyor :) allahtan benim doktora kolay randevu bulunmuyor
Millette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyorBenim geçen hafta hiçbir belirtim yokken 2 gündür aşırı mide bulantım ve kusmam var olmasa daha iyiydi emin olun :) Allahın izniyle sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi
Ben ilk aylar nerdeyse hic almadim, son 3 ay ise engel olamadim artisa. Hamileligim boyunca hic rafine seker ve hazir gida tuketmedim, herseye dikkat ettim ama olmadi. Bir de temmuz bebesi oldugu icin feci odem tuttu vucudum, dogumdan sonra ayak bileklerim yari boyuta inmisti nerdeyse. Ha o kiloyu normalde cok rahat verirdim ama dogumdan 5 ay sonra astimim nuksetti ve kortizon kullandim uzun sure. Neticede 8 kilo hediye kaldi25 kilo beni cok korkutuyor hic dikkat edilmedigindemi aliniyor bu kadar yoksa insanin elinde degilmi:)
düşük tehlikesi olsaydı soylerlerdi cnm üzülme birsey olmaz insallahArkadaşlar dun gece 1 gbi yatagıma gtmeden lavaboda bildiğin adet olmuşum gbi açık pembe kanım geldi bayada çok hemen acile koştuk çok şukur bebek iyi kalp atışı iyi kanama alanı yok acilde iğne ve serum yaptılar 3 gun istirahat verdiler.ama bn çok korkuorum ya bebeğime bişe olcak die.nie oluoki bole bi kanama simdi azaldı ve leke şeklinnde gelior.
Benim de öyle cumartesi gecesi 2de uyandım müthiş bulantım vardı hepsini cıkardım gece gece sonra uyandığımda da devam etti pazar günü saat 4e kadar hiçbir şey yiyemedimMillette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyorbizim ufaklik gece kuşu heralde
Çok sevindim canm kalp atışını duymama..doktorun önemsiz demiş takılma o konuya tadını çıkart hamileliğinin..Kızlar doktordan geldim şimdi duydum ben de pıt pıt ları... kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladık bugün. Kesenin icinde baska bir yapı daha vardı. Tip dilinde ismini söyledi ama unuttum. Önemli birşey değil dedi ama gel gör ki kafaya takmam için sebep cıktı yine bilemedim .
Yaa hareketlerini görebildin miPıtpıtları duydum cok şükür. Icerde kıpır kıpır oynasiyordu annesinin kuzusu.
Ay nolacak böyle sürekli ağlak haklarımız
Gece şiddetleniyor benimki deBenim de öyle cumartesi gecesi 2de uyandım müthiş bulantım vardı hepsini cıkardım gece gece sonra uyandığımda da devam etti pazar günü saat 4e kadar hiçbir şey yiyemedim
Hahah yine seninki gece kuşu benimkinin saati yok aksam baslayip sabaha kadar takiliyoz sabahta devam ediyoruz bebegimle napalim simdiden alistiriyo herhaldr uykusuzlugaMillette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyorbizim ufaklik gece kuşu heralde
İnsallah canımmYaa hareketlerini görebildin miperşembe gidecem bende görürüm o zaman hareketini dimi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?