2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Benim 2 gündür adet olacakmış gibi belim bacaklarım çok fena. Bel ağrısı normal yazıyor ama yine de korkmadım değil
bel ağrısını aştım artık kalçam bile ağrıyor arkadaşım sanki kemiklerim ayrılıyor kalçamda. Hamilelikten mi bilmiyorum tabi de. Korkma normal diyollaaa

bel ağrısını aştım artık kalçam bile ağrıyor arkadaşım sanki kemiklerim ayrılıyor kalçamda. Hamilelikten mi bilmiyorum tabi de. Korkma normal diyollaaa

Benim 2.hamileliğim ama ikisinin arası uzun olunca unutuyor heralde insan. İlkinde de çok ağrırdı diyo anmemde. Bu minicikler daha büyümeden kalça bel bırakmadı

Kızlar doktordan geldim şimdi duydum ben de pıt pıt ları... kan sulandırıcı iğne ve coraspin başladık bugün. Kesenin icinde baska bir yapı daha vardı. Tip dilinde ismini söyledi ama unuttum. Önemli birşey değil dedi ama gel gör ki kafaya takmam için sebep cıktı yine bilemedim .

Arkadaşlar dun gece 1 gbi yatagıma gtmeden lavaboda bildiğin adet olmuşum gbi açık pembe kanım geldi bayada çok hemen acile koştuk çok şukur bebek iyi kalp atışı iyi kanama alanı yok acilde iğne ve serum yaptılar 3 gun istirahat verdiler.ama bn çok korkuorum ya bebeğime bişe olcak die.nie oluoki bole bi kanama simdi azaldı ve leke şeklinnde gelior.

Bizim tarih ayni ben 17sine randevu aldim en son 30 temmuzda gitmistim kalp atisi icin
29 temmuzda gitmistim ben de kalp atisi icin. Doktor 1 hafta geriden geliyor demisti. Ama sağlıklı dedi 2 hafta sonraya randevu verdi. Simdi 1 haftam kaldi randevuya ama Afyon'da değil İzmir'deyim. Progestan iğnem bugün bitiyor. Onu da sorarim bahanesiyle 16.15 e randevu aldim

Belirtim yok diye üzülen arkadaşlar boş yere uzulmeyin.Daha önce yaşadığım ikiz gebelikte , ikiz olmasına rağmen hiç bulantim olmadı.5. aya kadar sürekli istahim açıktı ne göğüs ağrısı ne kasik sadece göz kararmam vardı. Progestanı ağızdan almama rağmen bulantim olmuyordu, folik asit olarak folbiol kullanıyordum.şimdide kullanıyorum mide bulantim çok fazla her gebelik aynı olmuyor.İstahim kapalı göğüs ağrım çok ara ara kasık ağrım var suan da boyleyim.
Bebeklerimi Erken doğumla kaybettim o ayrı bi durum zaten.

Icinizi ferah tutun, burda birbirimize moral vermek çok önemli.

Iyi yapmissin gormeden olmuyor :) allahtan benim doktora kolay randevu bulunmuyor

Benim geçen hafta hiçbir belirtim yokken 2 gündür aşırı mide bulantım ve kusmam var olmasa daha iyiydi emin olun :) Allahın izniyle sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi

25 kilo beni cok korkutuyor hic dikkat edilmedigindemi aliniyor bu kadar yoksa insanin elinde degilmi:)
Ben ilk aylar nerdeyse hic almadim, son 3 ay ise engel olamadim artisa. Hamileligim boyunca hic rafine seker ve hazir gida tuketmedim, herseye dikkat ettim ama olmadi. Bir de temmuz bebesi oldugu icin feci odem tuttu vucudum, dogumdan sonra ayak bileklerim yari boyuta inmisti nerdeyse. Ha o kiloyu normalde cok rahat verirdim ama dogumdan 5 ay sonra astimim nuksetti ve kortizon kullandim uzun sure. Neticede 8 kilo hediye kaldi

düşük tehlikesi olsaydı soylerlerdi cnm üzülme birsey olmaz insallah

Millette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyor bizim ufaklik gece kuşu heralde
Benim de öyle cumartesi gecesi 2de uyandım müthiş bulantım vardı hepsini cıkardım gece gece sonra uyandığımda da devam etti pazar günü saat 4e kadar hiçbir şey yiyemedim

Çok sevindim canm kalp atışını duymama..doktorun önemsiz demiş takılma o konuya tadını çıkart hamileliğinin..

Benim de öyle cumartesi gecesi 2de uyandım müthiş bulantım vardı hepsini cıkardım gece gece sonra uyandığımda da devam etti pazar günü saat 4e kadar hiçbir şey yiyemedim
Gece şiddetleniyor benimki de ay insallah her şey yolundadır içerde bana dua edin kızlar lütfenn

Millette sabah bulantisi yada kusmasi olur ben de gece oluyor bizim ufaklik gece kuşu heralde
Hahah yine seninki gece kuşu benimkinin saati yok aksam baslayip sabaha kadar takiliyoz sabahta devam ediyoruz bebegimle napalim simdiden alistiriyo herhaldr uykusuzluga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…