2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canm ayniyiz sanirim. Ins normaldir. Sende bulantilar var mi. Bende henuz yok canm. Yolk kesesini bilmiyorum cok kucuktu. Ultrason kagidinda goruluyir mu.
Banada öyle dedi canım ikimizin regl aynı olduğuna göre normal galiba canım geç döllenme sende yolk saçı var mı kesenin içinde yuvarlak gibi birşey

Gecmis olsun canim korkma dinlen gecicek insaallah benim kipkirmiziydi

Ya bende şuan yola çıktım 8 saatlikyolımuz var
Kendi arabamızla gidiyoruz 2 saate bir yürürüm inşaAllah lekelenme vs yok
Bişe olmaz inşaAllah

benimde çarşamba sabah randevum var...ilk defa detaylı görebilecegiz sanırım...8-9. haftalarda bebek görüntüsünü almış olarak gören varmı ?

Tuvalete sıkışık git. Ben carsamba ddvlet acilinde vajinal muayene oldum. Orda cikti vermedi ama usgde ekranda kalan goruntude basi kolu net bebekti :) cumartesi ozeldeki doktorda hic sıkışık degilsin gazinda var dedi karindan muayenede hic net goremedik

Son 3 aydami 25 kilo aldiniz

benimde olmustu 17. gunde baya acik kirmizi kan bende de hemen coraspirinu kesip progestan igne vermislerdi 2 dozu tek seferde hergun cok sukur bisey olmadi

Evet canm ayniyiz sanirim. Ins normaldir. Sende bulantilar var mi. Bende henuz yok canm. Yolk kesesini bilmiyorum cok kucuktu. Ultrason kagidinda goruluyir mu.
Canım mide bulantısı yok ama halsizlik var birde alttan ağrı oluyor bende ara ara birde göğüslerim çok hassas .. yolk kesesi kesenin içinde gözüküyor bebeğin beslenmesi içinmiş fotosunu atıyorum içine bak istersen çok belli olmaya bilir

Eklentiler

• IMG-20190805-WA0001.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 50

Bende temmuz kizi anasiyim 86 ile hamile kaldim 113le dogurdum 40+0 da. Odem cidden cok fazlaydi. Dogumdan 2 ay sonra 105 tim. 3 ay sonra 100e indim. Ama 1.5 sene kg veremedim. Bu mart ayinda diyete basladim 15 kg verdim 86.5 ile supriz sekilde bu bebege hamile kaldim. 100ustune cikmak istemiyorum :'(

Kızlar Bn 8+0 haftadayım suan ama ne doktorum nede sağlık ocağı kan değerlerime bakmadı beta hcg dışında .ne zmn isteniyor ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…