- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Ben tam 9. Haftadayim canimİnsallah canımmkaçıncı haftandaydın sen. Ben bugun sata gore 8 doktora gore 7 deyim. Acaba benimkinin de hareketlerini gorur muyuz
Ben neufolid kullanıyorum canımHangi folik asit’i kullaniyorsunuz?
her şey güzeldir inşallah içimizi ferah tutalımmGece şiddetleniyor benimki deay insallah her şey yolundadır içerde bana dua edin kızlar lütfenn
Ahh ahh hangimiz öyle değil ki benmde randevum16:00 da yine güzel haberlerle gelelim nolurrrrBen de kendi doktorum Afyon'da oldugu icin burada goruneyim dedim. Ama çok heyecan yapıyorum ya. O sedyeye her uzanışımda ne kadar dua biliyorsam okuyorum
Banada öyle dedi canım ikimizin regl aynı olduğuna göre normal galiba canım geç döllenme sende yolk saçı var mı kesenin içinde yuvarlak gibi birşey
Gecmis olsun canim korkma dinlen gecicek insaallah benim kipkirmiziydiArkadaşlar dun gece 1 gbi yatagıma gtmeden lavaboda bildiğin adet olmuşum gbi açık pembe kanım geldi bayada çok hemen acile koştuk çok şukur bebek iyi kalp atışı iyi kanama alanı yok acilde iğne ve serum yaptılar 3 gun istirahat verdiler.ama bn çok korkuorum ya bebeğime bişe olcak die.nie oluoki bole bi kanama simdi azaldı ve leke şeklinnde gelior.
Ay sen benden erken gireceksin hadi insallah guzel haberlerle dönelimAhh ahh hangimiz öyle değil ki benmde randevum16:00 da yine güzel haberlerle gelelim nolurrrr
Ya bende şuan yola çıktım 8 saatlikyolımuz varSabahin köründe muayene olanlar
Şu an için herşey yolunda görünüyormuş. Kollarını gördük, sallayıp duruyordu. Yalnız ölçümü büyük çıktı. Erken yumurtlama olabilir dedi ama o koşulda da hamile kalmam mümkün değil gibi... Yalnızca ölümüne bakarak söylemiyorum. Adet tarihine göre bebeğin gelişimi böyle olamaz, herşeyi cok belirginlesmis dedi. Uzun yola gideceğim için önlem amaçlı progestan kullanmakta fayda varmış. Daha önce lekelenmem olmuştu çünkü. Bizden haberler böyle.... Herkese güzel bir gün dilerim
bir şey olmazz inşallah olumlu düşünelim hayırlı yolculuklarYa bende şuan yola çıktım 8 saatlikyolımuz var
Kendi arabamızla gidiyoruz 2 saate bir yürürüm inşaAllah lekelenme vs yok
Bişe olmaz inşaAllah
benimde çarşamba sabah randevum var...ilk defa detaylı görebilecegiz sanırım...8-9. haftalarda bebek görüntüsünü almış olarak gören varmı ?
Son 3 aydami 25 kilo aldinizBen ilk aylar nerdeyse hic almadim, son 3 ay ise engel olamadim artisa. Hamileligim boyunca hic rafine seker ve hazir gida tuketmedim, herseye dikkat ettim ama olmadi. Bir de temmuz bebesi oldugu icin feci odem tuttu vucudum, dogumdan sonra ayak bileklerim yari boyuta inmisti nerdeyse. Ha o kiloyu normalde cok rahat verirdim ama dogumdan 5 ay sonra astimim nuksetti ve kortizon kullandim uzun sure. Neticede 8 kilo hediye kaldi
benimde olmustu 17. gunde baya acik kirmizi kan bende de hemen coraspirinu kesip progestan igne vermislerdi 2 dozu tek seferde hergun cok sukur bisey olmadiArkadaşlar dun gece 1 gbi yatagıma gtmeden lavaboda bildiğin adet olmuşum gbi açık pembe kanım geldi bayada çok hemen acile koştuk çok şukur bebek iyi kalp atışı iyi kanama alanı yok acilde iğne ve serum yaptılar 3 gun istirahat verdiler.ama bn çok korkuorum ya bebeğime bişe olcak die.nie oluoki bole bi kanama simdi azaldı ve leke şeklinnde gelior.
İnşaAllah canım Allah razı olsunbir şey olmazz inşallah olumlu düşünelim hayırlı yolculuklar
Canım mide bulantısı yok ama halsizlik var birde alttan ağrı oluyor bende ara ara birde göğüslerim çok hassas .. yolk kesesi kesenin içinde gözüküyor bebeğin beslenmesi içinmiş fotosunu atıyorum içine bak istersen çok belli olmaya bilirEvet canm ayniyiz sanirim. Ins normaldir. Sende bulantilar var mi. Bende henuz yok canm. Yolk kesesini bilmiyorum cok kucuktu. Ultrason kagidinda goruluyir mu.
evet canım bu cumartesi kalp atışını duyduk şükürHiç gittiniz mi doktora kese veya kalp atışı için
Ben ilk aylar nerdeyse hic almadim, son 3 ay ise engel olamadim artisa. Hamileligim boyunca hic rafine seker ve hazir gida tuketmedim, herseye dikkat ettim ama olmadi. Bir de temmuz bebesi oldugu icin feci odem tuttu vucudum, dogumdan sonra ayak bileklerim yari boyuta inmisti nerdeyse. Ha o kiloyu normalde cok rahat verirdim ama dogumdan 5 ay sonra astimim nuksetti ve kortizon kullandim uzun sure. Neticede 8 kilo hediye kaldi
bana doktor 3,5 saatten fazlasını yasakladı memlekete gidemiyorum o yüzden bayramdaYa bende şuan yola çıktım 8 saatlikyolımuz var
Kendi arabamızla gidiyoruz 2 saate bir yürürüm inşaAllah lekelenme vs yok
Bişe olmaz inşaAllah
benim bu hafta aldılar.. kalp atışını duyduktan sonra alıyorlar genelde ama.Kızlar Bn 8+0 haftadayım suan ama ne doktorum nede sağlık ocağı kan değerlerime bakmadı beta hcg dışında .ne zmn isteniyor ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?