- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Evet canım stresten başim agriyor birazcık. Elimde değilEvet canim gerci benim heyecan yerini korku birakti ilkinde sorunlar yasayinca ama yinede cok guzel❤
Inşallah bugundu degilmi?
Evet canım küçük olduğu az duyuldu amamerhaba hayırlı olsun kalp atışını duydunuz mu acaba
Ben 16.15te gideceğim randevuma. Kalbim küt küt atacak saat yaklaştıkçaBende iş yerindeyim şuan sığamıyorum bir yerlere saat 18.30 da randevum zaman da geçmiyor
Aman hap da içemiyoruz agrimasinEvet canım stresten başim agriyor birazcık. Elimde değilAllahım insallah her sey guzeldir hepimiz icin
Amin insallah elimde olsa eve ultrason cihazı alcamAman hap da içemiyoruz agrimasinbebeklerimiz sağlıklı olsun bizimle olsun da biz katlanırız her şeye
Çok saol canm inşallah bende duyarım yarınnIlk haftalarda oyle cok bi belirti yasamiyorsun canim stres yapma 6 ve 7. Haftalarda basliyor bulantilar vs. O da herkeste olmayabiliyormuş.
Bende iş yerindeyim şuan sığamıyorum bir yerlere saat 18.30 da randevum zaman da geçmiyor
bende birde o gün beklemeyim diye 8:40 aldım heralde ilk randevu...eşiyle birlikte görmeye giden varmı?Ben 16.15te gideceğim randevuma. Kalbim küt küt atacak saat yaklaştıkça
inşallah sağsağlim kavuş ikisinede canımTeyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar
arkadaşlar eskilerde öyleymiş ama yeni cihazlarda da geçerli mi bu sıkışıklık durumu ? Ona göre bol su içip gireyim muayeneye . Gerçi doktor bastırdıkça yokken bile altıma kaçıracak gibi oluyorumbu da benim fasulyem. sıkışık olmadığım için çok net göremedik. bu şekilde bile ben kafa kol bacak ayırt edebiliyorum. burda 8+4
Valla ne guzel olur her dakika bakarızAmin insallah elimde olsa eve ultrason cihazı alcam
Maşallah canm çok sevindim kaç haftalıksınnTeyzeleriiiiiiiiiiiiii 2kese gorduk sukurrler olsun ama Dr sevinmek icin erken dedi benim rahmimde buyume sorunu var oyuzden simdi bebeklerine iyi bak ve buyut dedi 10gun sonra kontrol var ins kalp atislarini duyariz cok sevindim ama korkularimda bir okadar cok Allahim ins bebislerimizi bize bagislar 10gun nasil gececek bilmiyorum hepinize dua ediyorum Sizde bana edin kizlar
kafası ustteki artının sol tarafındamıbu da benim fasulyem. sıkışık olmadığım için çok net göremedik. bu şekilde bile ben kafa kol bacak ayırt edebiliyorum. burda 8+4
cumartesi bana hiç sıkışık değilmişsin dedi dr halbuki bana kalsa vardıarkadaşlar eskilerde öyleymiş ama yeni cihazlarda da geçerli mi bu sıkışıklık durumu ? Ona göre bol su içip gireyim muayeneye . Gerçi doktor bastırdıkça yokken bile altıma kaçıracak gibi oluyorum
4+6Maşallah canm çok sevindim kaç haftalıksınn
Yine Ben ama eşim birşey anlamıyor o ney o ney deyip duruyorbende birde o gün beklemeyim diye 8:40 aldım heralde ilk randevu...eşiyle birlikte görmeye giden varmı?
hay Allah kaçıncı muayenem (benim doktor titiz biraz her hafta çağırıyor) hiç öyle demedi. Bugün sıkışık gideyim bari.cumartesi bana hiç sıkışık değilmişsin dedi dr halbuki bana kalsa vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?