- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Aynen benim doktorum rahat birisi valla iyi mı kötü mu anlamadım ama güveniyorum kendisine. Ama bi profesöre gideceğim ben yine de uzun uzun baksın diye.Kızlar benim doktorum keseyi gorunce istedi tahlilleri 5+2de sizinkiler biraz rahat mı davranmis. Hatirlatsaniz iyi olur sanki.
Birşey olmaz canım allah sağlıkla kucağımiza verir insallah . Evet seninkini çok yakinlastirmamis sanirim ayy nasil bekliceksek 10 gun bayrama denk geliyor zatenBen aslinda yok kesesini bilmiyordum burda ogrendim. Sanirim benimkinde daha gorunmuyor bende resmini atayim. Birde benim bu ucuncu gebeligim canm eylulde 2 yasayacak onu emzirdigim icin gogus hasasiyetini pek anlayamiyorum. Ama tenimde incelme var onu farkettim. Ara ara kasik larda agri oluyor. Bazende yediklerim afedersin gaz yapiyo sanki onun sancisi oluyor. Ben afedersiniz cok genlesiyorum sanki bisey olur die de tedirgin oluyorumEki Görüntüle 2295770
Yok canım karından baktı. Iğne oksapar 0.4 ml canım . Sen de haber ver bize merak ederim. Hayırlısı inşallah canım benim.ne güzel benimkide 13:30 da randevum bakalım sabırsızlanıyorum güzel haberlerle gelelim
benim ankaradaki doktorum karından usg ile ilk haftalar idrara sıkışık gel çok daha net gözükür dediydi vajinal bakacaksa sıkışıklığı boşaltmak lazım onuda öyle net göremiyor
oyyyy maşaallah sübhanallah yavrum benim tekmelerinide yazacağız buradan inşaallah o ağlaklığı sorma herşeye ağla ağla helak oluyorum
canım benim gözün aydın darısı bana olsun inşaallah iğne olarak ne yazdı kaçlık birde vajinal mi baktı
Ben çok şükür böyle kol çıkıntıları bile bellibenimde çarşamba sabah randevum var...ilk defa detaylı görebilecegiz sanırım...8-9. haftalarda bebek görüntüsünü almış olarak gören varmı ?
Hadi yabana doktor 3,5 saatten fazlasını yasakladı memlekete gidemiyorum o yüzden bayramda
Ouy maşallahhhBen çok şükür böyle kol çıkıntıları bile belli
Paylasabilir misin cok merak ediyorum 7.haftamdayim benimki ne alemde acaba. 16.15te randevum var ben de paylasicam fotosunuBen çok şükür böyle kol çıkıntıları bile belli
doktoruna bir sor canımAllah Allah benden bişey istenmedi henüz
Py
Paylasabilir misin cok merak ediyorum 7.haftamdayim benimki ne alemde acaba. 16.15te randevum var ben de paylasicam fotosunu
Ayyy aynı benBugün bende onu düşünüyordum. Bulantılar gece oluyor. Gece 1-2 de zorla uyuyorum sabahta 7-8 gözlerim açılıyor. Sanki doğumdan sonrada bu şekilde bir yaşam tarzımız olucakmış gibi geliyor
kalp atışı duymadınızmı daha canım..Ben aslinda yok kesesini bilmiyordum burda ogrendim. Sanirim benimkinde daha gorunmuyor bende resmini atayim. Birde benim bu ucuncu gebeligim canm eylulde 2 yasayacak onu emzirdigim icin gogus hasasiyetini pek anlayamiyorum. Ama tenimde incelme var onu farkettim. Ara ara kasik larda agri oluyor. Bazende yediklerim afedersin gaz yapiyo sanki onun sancisi oluyor. Ben afedersiniz cok genlesiyorum sanki bisey olur die de tedirgin oluyorumEki Görüntüle 2295770
Allah Allah benden bişey istenmedi henüz
Üstteki çizgi de öpmüştüm dudağım yapıştı kaldıPy
Paylasabilir misin cok merak ediyorum 7.haftamdayim benimki ne alemde acaba. 16.15te randevum var ben de paylasicam fotosunu
Ouy maşallahhhyok mu ultrason görüntüsü
Ilk galiba senin ilkinde bende öyleydimKızlar ben hala inanamıyorum ya hamile oldğma
maşallah ona annesiii dayanamamış yemiş zaten minnak kollarıEki Görüntüle 2295784
Turuncu nokta gibi bisey varya oradaki top şeklinde gibi olan kol çıkıntısı
Aynen ya öpeyim dedim kaldı dudağımmaşallah ona annesiii dayanamamış yemiş zaten minnak kolları
İnşallah canım bayramdan sonra kontrolum var inş o zamana kadar bebegim sağlıkla buyurdüşük tehlikesi olsaydı soylerlerdi cnm üzülme birsey olmaz insallah
Yok hayır 2.ciIlk galiba senin ilkinde bende öyleydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?