2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Py

Paylasabilir misin cok merak ediyorum 7.haftamdayim benimki ne alemde acaba. 16.15te randevum var ben de paylasicam fotosunu
Bakın canım ben size birde ilk bebeğimin 8+5deki görüntüsünü atayım ama onda farklı doktora gidiyordum ve buradaki en iyi ultrasondu
Bakin ayaklar yukarda nasıl belli 8+5
Mdmray

Kızlar ben hala inanamıyorum ya hamile oldğma
Bebegi gorene kadar bende inanamiyordum. Kalp atisi sadece rahatlatmisti. Ama bebegi gordum cok farkli. Hala bile kizimdan baska bebegi nasil sevebilirim onu kizimdan daha cok severmiyim dusuncesi var. Kizim daha kucuk geliyo sanki ona haksizlik olmus gibi

5.haftada

Kontrole gittinmi cnm gördün mü bebişim...boş gebelik yaşadığında belirtilerin nasıldı..benimde yarın randevum var çok korkuyorum boş olacak diye..hiç belirtim yok çünki
Ilk haftalarda oyle cok bi belirti yasamiyorsun canim stres yapma 6 ve 7. Haftalarda basliyor bulantilar vs. O da herkeste olmayabiliyormuş.

Dünyanin en guzel duygusu bu bence. Ben her ultrasona gireceğim gün heyecandan şekilden şekile giriyorum. Allahim güzel haberler paylasirim ben de sizinle
Evet canim gerci benim heyecan yerini korku birakti ilkinde sorunlar yasayinca ama yinede cok guzel❤
Inşallah bugundu degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…