- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hayırlı olsun kuzum benimKızlar günaydın ben de geldim aranıza dün öğrendim gecikme ile hamile oldumu kan testi falan yaptırmadım daha
Merhaba ben de 2020 Mart annesiyim inş bugün doktora gittik ama keseyi göremedik hala . 1412 değerim sizler keseyi ne zaman gördünüz çok sabırsızım
Günaydın canımm, benim hamileliğimi öğrenmeden önce iştahım çok açıktı şimdi durdu, canım hiç bişey istemiyor. Ama asitli içecek tüketmemeye çalışıyorumBu arada iştahınız ne durumda?
Ben hala hamile olduğuma alışamadığım için dikkat edemiyorum yiyip içmeme.
Ve iştahım da çok kapalı.
sizler de durum nasıl?
İnşallah canım benim, olumsuz düşünceleri hep uzaklaştır aklındandr a geldim kizlar dünkü kanamadan sonra ins bebis benimledir
Ben de pzt gideceğim görürüm inş allah razı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımızACanım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah❤ Ben keseyi gördüğüm değeri bilmiyorum ama doktora gittiğimde değer 729du 1 hafta sonra kese için çağırdı doktorumuz gördük
Herkese Merhaba,
Dün kadın doğuma kontrole gittim.
''Dış gebelik olabilir mi'' dedim,''Dış gebelik güzel bir şey değil onu nerden çıkardın''deyince acil doktorunun söylediklerini anlattım.''Acil doktorları da hem anlamazlar hem de yorum yaparlar''dedi.O konuda için rahatladı.
2 günde Değerim 2 kattan bile fazla artmış.854 iken 1.764,22 olmuş
Benim hamile olduğumu öğrenene kadar 2 kez azıcık kanamam olmuştu ve ayrıca kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrımda var.
Doktora bundan bahsedince düşük tehliken var o zaman deyip ilaç yazdı.Şimdi de ya düşük yaparsam diye korkuyorum
Bu korkularla nasıl geçicek bu kalan 8 ay
8 ay degil cnm ilk 3 ayimiz da bebislerimiz icimizde dursa yeter 12. haftada dusuk riski artik azaliyor 16. haftadan sonra risk hic kalmiyor bazilarinin da rahmi hasas oluyormus bebekle birlikte buyuyor ya rahim ara ara kanamalar oluyormus pembe kahve haflf kirmizi napalim bizim de kaderimiz yapimiz bu buna da sukur hamile kalabiliyoruz yaHerkese Merhaba,
''Dış gebelik olabilir mi'' dedim,''Dış gebelik güzel bir şey değil onu nerden çıkardın''deyince acil doktorunun söylediklerini anlattım.''Acil doktorları da hem anlamazlar hem de yorum yaparlar''dedi.O konuda için rahatladı.
Benim hamile olduğumu öğrenene kadar 2 kez azıcık kanamam olmuştu ve ayrıca kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrımda var.
Doktora bundan bahsedince düşük tehliken var o zaman deyip ilaç yazdı.Şimdi de ya düşük yaparsam diye korkuyorum
Herkese Merhaba,
kizlar cok sukur kesemi gorduk kese duzgunmus büyümüş de sadece bebek daha gozukmuyor dedi haftaya cuma yine gidicem bklm kese etrafinda kan da yok dedi o kan nereden geldi anlamadim ilginç
Amin inşallahBen de pzt gideceğim görürüm inş allah razı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımızA
Kuzum bana da doktor kese var dedi bebekle ilgili bişey söylemedi, onu kalp atışına geldiğinde görcez dedi. Bak ne güzel inşallah daha da sağlıklı ilerleyecek kendine dikkat et ve olumlu düşün olur mukizlar cok sukur kesemi gorduk kese duzgunmus büyümüş de sadece bebek daha gozukmuyor dedi haftaya cuma yine gidicem bklm kese etrafinda kan da yok dedi o kan nereden geldi anlamadim ilginç
cok sagol cnm ins hepimiz saglikla alicaz kucagimizaKuzum bana da doktor kese var dedi bebekle ilgili bişey söylemedi, onu kalp atışına geldiğinde görcez dedi. Bak ne güzel inşallah daha da sağlıklı ilerleyecek kendine dikkat et ve olumlu düşün olur mu❤
evet dr yok dedi artik icim cok rahat dun neredeyse 1 ped dolusu kan gelince cok korkmustum rahatladim simdiKesede kanama yok demek ki canım
Sıkıntı durum yok
Benim iştahım normal, çok fazla birşey canım istemiyor ama kahvaltı öğle yemeğini sağlıklı yemeye çalışıyorum. Akşam ne bulursam ne kolayıma gelirse onu yiyorum. Hergün süt içmeye çalışıyorum bazen unutuyorum alışkanlık olmadığı için. Ceviz yiyorum.Bu arada iştahınız ne durumda?
Ben hala hamile olduğuma alışamadığım için dikkat edemiyorum yiyip içmeme.
Ve iştahım da çok kapalı.
sizler de durum nasıl?
aynı durum bendede var,ben de dün keseyi gördüm bebeğim gayet iyi kesede gayet güzel keskin bi şekilde belli dedi,peki bu lekeler neden oluyor dedim,muhtemelen eski kan dedi doktorum kesenin etrafında kanama alanı yoktu çünkü,ama progestan iğne yaptık her ihtimale karşı.kizlar cok sukur kesemi gorduk kese duzgunmus büyümüş de sadece bebek daha gozukmuyor dedi haftaya cuma yine gidicem bklm kese etrafinda kan da yok dedi o kan nereden geldi anlamadim ilginç
Günaydın canımm, benim hamileliğimi öğrenmeden önce iştahım çok açıktı şimdi durdu, canım hiç bişey istemiyor. Ama asitli içecek tüketmemeye çalışıyorum
Kızlar beni bu sabah aile hekimliğinden aradılar hamilelik bildirimi gitmiş oraya, aranan var mı hiç☺
Geçmiş olsun canım ilaç verdiyse kanamanı da engeller sağlıklı olursunuz.
Hamilelik boyunca kanaması olup normal sağlıklı bebeği olan var.
Kafana takma dikkat et ağır yorucu iş yapma
Rabbim sağlık versin
8 ay degil cnm ilk 3 ayimiz da bebislerimiz icimizde dursa yeter 12. haftada dusuk riski artik azaliyor 16. haftadan sonra risk hic kalmiyor bazilarinin da rahmi hasas oluyormus bebekle birlikte buyuyor ya rahim ara ara kanamalar oluyormus pembe kahve haflf kirmizi napalim bizim de kaderimiz yapimiz bu buna da sukur hamile kalabiliyoruz ya
Kasik ağrısı ilk gebeligimde hep olmuştu bazı zamanlarda pantolonu giymek için ayağımı kaldiramazdim.
Dr rahim kendini doğuma hazırlıyor derdi
Benim iştahım normal, çok fazla birşey canım istemiyor ama kahvaltı öğle yemeğini sağlıklı yemeye çalışıyorum. Akşam ne bulursam ne kolayıma gelirse onu yiyorum. Hergün süt içmeye çalışıyorum bazen unutuyorum alışkanlık olmadığı için. Ceviz yiyorum.
Birde haftada 2 balık yemeye çalışıcam bundan sonra geçen hafta yedim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?