2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu arada iştahınız ne durumda?

Ben hala hamile olduğuma alışamadığım için dikkat edemiyorum yiyip içmeme.

Ve iştahım da çok kapalı.

sizler de durum nasıl?
Günaydın canımm, benim hamileliğimi öğrenmeden önce iştahım çok açıktı şimdi durdu, canım hiç bişey istemiyor. Ama asitli içecek tüketmemeye çalışıyorum

Ben de pzt gideceğim görürüm inş allah razı olsun inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımızA

Geçmiş olsun canım ilaç verdiyse kanamanı da engeller sağlıklı olursunuz.
Hamilelik boyunca kanaması olup normal sağlıklı bebeği olan var.
Kafana takma dikkat et ağır yorucu iş yapma
Rabbim sağlık versin

8 ay degil cnm ilk 3 ayimiz da bebislerimiz icimizde dursa yeter 12. haftada dusuk riski artik azaliyor 16. haftadan sonra risk hic kalmiyor bazilarinin da rahmi hasas oluyormus bebekle birlikte buyuyor ya rahim ara ara kanamalar oluyormus pembe kahve haflf kirmizi napalim bizim de kaderimiz yapimiz bu buna da sukur hamile kalabiliyoruz ya

Kasik ağrısı ilk gebeligimde hep olmuştu bazı zamanlarda pantolonu giymek için ayağımı kaldiramazdim.
Dr rahim kendini doğuma hazırlıyor derdi

kizlar cok sukur kesemi gorduk kese duzgunmus büyümüş de sadece bebek daha gozukmuyor dedi haftaya cuma yine gidicem bklm kese etrafinda kan da yok dedi o kan nereden geldi anlamadim ilginç

kizlar cok sukur kesemi gorduk kese duzgunmus büyümüş de sadece bebek daha gozukmuyor dedi haftaya cuma yine gidicem bklm kese etrafinda kan da yok dedi o kan nereden geldi anlamadim ilginç

Kesede kanama yok demek ki canım
Sıkıntı durum yok

Kuzum bana da doktor kese var dedi bebekle ilgili bişey söylemedi, onu kalp atışına geldiğinde görcez dedi. Bak ne güzel inşallah daha da sağlıklı ilerleyecek kendine dikkat et ve olumlu düşün olur mu

cok sagol cnm ins hepimiz saglikla alicaz kucagimiza

Bu arada iştahınız ne durumda?

Ben hala hamile olduğuma alışamadığım için dikkat edemiyorum yiyip içmeme.

Ve iştahım da çok kapalı.

sizler de durum nasıl?
Benim iştahım normal, çok fazla birşey canım istemiyor ama kahvaltı öğle yemeğini sağlıklı yemeye çalışıyorum. Akşam ne bulursam ne kolayıma gelirse onu yiyorum. Hergün süt içmeye çalışıyorum bazen unutuyorum alışkanlık olmadığı için. Ceviz yiyorum.
Birde haftada 2 balık yemeye çalışıcam bundan sonra geçen hafta yedim bakalım.

aynı durum bendede var,ben de dün keseyi gördüm bebeğim gayet iyi kesede gayet güzel keskin bi şekilde belli dedi,peki bu lekeler neden oluyor dedim,muhtemelen eski kan dedi doktorum kesenin etrafında kanama alanı yoktu çünkü,ama progestan iğne yaptık her ihtimale karşı.

Günaydın canımm, benim hamileliğimi öğrenmeden önce iştahım çok açıktı şimdi durdu, canım hiç bişey istemiyor. Ama asitli içecek tüketmemeye çalışıyorum

Günaydınn

Valla benim genelde çok açıktı iştahım ama noldu birden anlamadım.Hele kahvaltı hiç edemiyorum.
Asitli bende tüketmiyorum.

Çay,kahve vs.ne kadar içiyorsunuz?

Kızlar beni bu sabah aile hekimliğinden aradılar hamilelik bildirimi gitmiş oraya, aranan var mı hiç☺

Ben dün Aile hekimine bildirim için gittim.Kalp atışını duyduğunuzda gelin kaydını açalım dediler.
Ben onlardan önce davrandım

Amin.Hepimize ve mucizelerimize sağlık versin inşallah.
Ben de takmak istemiyorum ama elimde değil hep aklımda.

Doğru dürüst sevinemedim bile hamileliğime ki 10 ay bekledik bu anı.
Rabbim korusun hepimizi inşallah.

Doğru diyorsun,10 ay istedik olmadı neler düşündüm.
Ya hayatımız boyunca çocuğumuz olmazsa,ya doktor doktor gezip çare bulamazsak vs.diye neler düşündüm hep.

Sonunda Rabbim nasip etti çok şükür.

Dediğin gibi sağ salim şu 3 ay geçsin inşallah ki 1 ayı geçti şükür.

Kasik ağrısı ilk gebeligimde hep olmuştu bazı zamanlarda pantolonu giymek için ayağımı kaldiramazdim.
Dr rahim kendini doğuma hazırlıyor derdi

Bana direk düşük tehliken olabilir dedi ondan çok korktum

Bende çeki düzen versem beslenmeme çok iyi olacak.
Hamile olduğumu unutuyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…