- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Günaydınn
Valla benim genelde çok açıktı iştahım ama noldu birden anlamadım.Hele kahvaltı hiç edemiyorum.
Asitli bende tüketmiyorum.
Çay,kahve vs.ne kadar içiyorsunuz?
Ben dün Aile hekimine bildirim için gittim.Kalp atışını duyduğunuzda gelin kaydını açalım dediler.
Ben onlardan önce davrandım
Kahve öğrendim öğreneli hiç tüketmedim canım ama çayı kahvaltı da dahil günde 5 bardak içiyorumdur galiba.Bir de bişey sormak istiyorum, folik asit verdi mi doktor size bana Decavit denilen multivitamin verdi bir tane, içinde folik asitte var. Ama bugün sağlık ocağından arayan hemşirede folik asit kullanıyor musunuz diyince aklıma takıldı
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramızamerhaba kızlar bugün sabah test yapıp hamile olduğumu öğrendim reglim 4 gün geçti
Merhabanasıl durumlar ne zaman ögrendin?
Amin canim insallah ben de eşimin baskısına dayanamadım simdi kan veriyorum insallah değer yükselmistir. Korkuyorum ya. Ilkini ozelde vermistim bunu devlette veriyorumMerhaba, Şimdilik iyi gidiyor bulantı yok ama uyku hali var sürekli. Bi anda hissettim acaba hamile olabilir miyim diye daha beklenen adet tarihime 2 hafta vardı. Test alıp yaptım çıkmadı ama ben de o heyecanla hastaneye gittim kan verdim betahcg 7 çıktı. Doktora söyledim betahcg gebelik tanısı koyabilmek için 10 üzeri olması gerek 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bu sefer de 90 çıktı. Kesinleşmiş olduçok erken öğrenmiş oldum yani. Geçen hafta kalp atışını da dinledim. Allah olmayanlara isteyenlere de nasip etsin. Çok güzel bir duygu
[/QUOcanim.
gulibik Kahve öğrendim öğreneli hiç tüketmedim canım ama çayı kahvaltı da dahil günde 5 bardak içiyorumdur galiba.Bir de bişey sormak istiyorum, folik asit verdi mi doktor size bana Decavit denilen multivitamin verdi bir tane, içinde folik asitte var. Ama bugün sağlık ocağından arayan hemşirede folik asit kullanıyor musunuz diyince aklıma takıldı
zaten dun igne olmasaydim durum sikintiya girerdi ignenin haftasini gecirince kanama basliyor bu pazar yine vurdurucamaynı durum bendede var,ben de dün keseyi gördüm bebeğim gayet iyi kesede gayet güzel keskin bi şekilde belli dedi,peki bu lekeler neden oluyor dedim,muhtemelen eski kan dedi doktorum kesenin etrafında kanama alanı yoktu çünkü,ama progestan iğne yaptık her ihtimale karşı.
Bende çin, rus, japon hepsiii kız diyorBendede hepsinde erkek yazıyor
sizin kırmızı kan şeklindemi geliyorzaten dun igne olmasaydim durum sikintiya girerdi ignenin haftasini gecirince kanama basliyor bu pazar yine vurdurucam
Ben gittim yapmıyoruz dediler, hastanede yapılıyormuşSaglik ocaginda toksoplazma testleri yapiliyor mu bilen var mi acaba
dun oyle geldi hep pembemsi jahverengimsiydi igne vurdurdum durdu hemen bugun iyiyim progestan hap a devam ediyorum bklmsizin kırmızı kan şeklindemi geliyor
benimde koyu kahve yada açık kahve bazen sarımtrak ,ama içim biraz daha rahat keseyi görünce rahatladım:)dun oyle geldi hep pembemsi jahverengimsiydi igne vurdurdum durdu hemen bugun iyiyim progestan hap a devam ediyorum bklm
Tesekkur ederim. Devletten randevu bakayim oyleyse :)Ben gittim yapmıyoruz dediler, hastanede yapılıyormuş
Ben de o 10 aylık sürecimde gitmiştim canım bana da 3 ay kullanım için bir folik asit vermişti başka bir doktor, o bu mayıs ayının sonu gibi bitmişti. Doktor gebeliği öğrendiğim zaman gittiğimde bana testler yaptı folik asitim 8küsür çıktı normalde düşük referans 4,6 gözüküyordu o yüzden mi vermedi bilemedim. Yaz sürecinde Çanakkale de doktora gidiyorum ama Eylül de Gaziantep’te başka bir doktora devam etcem bakalım ne olacakCanım biz 10 ay deneyince ve olmayınca doktora gidip kontrollerimizi yaptıralım dedik.
21 Haziranda kadın doğumcuya gittim ben,hiç bir sonunuz yok ama sağlıklı yumurtlaman durumu hızlandırmak için Promotil veriyorum dedi.
Dün kontrole gidince Folik asit vermişmiydi daha önce dedi,Promotil vermiştiniz bana dedim o bitsin o zaman 20 Temmuz da geldiğinde folik asit yazalım dedi.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kalp atışını ne zaman duydunuz beta hcg kaçtıMerhaba, Şimdilik iyi gidiyor bulantı yok ama uyku hali var sürekli. Bi anda hissettim acaba hamile olabilir miyim diye daha beklenen adet tarihime 2 hafta vardı. Test alıp yaptım çıkmadı ama ben de o heyecanla hastaneye gittim kan verdim betahcg 7 çıktı. Doktora söyledim betahcg gebelik tanısı koyabilmek için 10 üzeri olması gerek 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bu sefer de 90 çıktı. Kesinleşmiş olduçok erken öğrenmiş oldum yani. Geçen hafta kalp atışını da dinledim. Allah olmayanlara isteyenlere de nasip etsin. Çok güzel bir duygu
aynen cnm kafamıza takmayalim biraz da iyi dusunelim iyi olsunbenimde koyu kahve yada açık kahve bazen sarımtrak ,ama içim biraz daha rahat keseyi görünce rahatladım:)
En son 90 çıkmıştı betahcg 15gün sonra yani 5. Haftamda vajinal ultrason çekti keseyi gördük.bir daha betahcg istemedi doktor. Bir hafta sonra 6. Haftamda da vajinal ultrasonla kalp atışını duyduk ama 10 saniye falan dinletti doktor. Şimdi 8. Haftada tekrar kontrolüm var. Ondan sonra aylık kontrol yapıcam dedi doktor.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kalp atışını ne zaman duydunuz beta hcg kaçtı
Bu kadar sık kontrole gitmenizin özel bir nedeni var mı ?En son 90 çıkmıştı betahcg 15gün sonra yani 5. Haftamda vajinal ultrason çekti keseyi gördük.bir daha betahcg istemedi doktor. Bir hafta sonra 6. Haftamda da vajinal ultrasonla kalp atışını duyduk ama 10 saniye falan dinletti doktor. Şimdi 8. Haftada tekrar kontrolüm var. Ondan sonra aylık kontrol yapıcam dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?