2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çanakkale de nerdesiniz :) bigaliyim bende istanbulda yaşıyorum

Hayır yok. İlk heyecanla gittik sadece keseyi gördük. Sonra haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Ne sıklıkla gidiliyor bende pek bilmiyorum ilk gebeliğim Doktorum biraz takıntılı galiba
BENim de ilk ve ben de çok bilmiyorum hala adapte de olamadım bir de ben görebilseydim miniğimi

Ben henüz doktora gidemedim oğlumun hastane işlerinden fırsat bulamadım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah her sey yolundadır

Merhaba kızlar sanırım bende mart annesiyim beta tahlili verdim bugün 1832 çıktı yalnız kese görünmedi haftaya cuma yeniden gideceğim bir de tahliller yapılacak detaylı devlette imtaniye bölümünden yaptırmamı söyledi doktor.
aklım kese de . siz de ne zaman göründü kese ayrıca sat sadece 2 gün geçti

Merhaba ben de 2020 Mart annesiyim inş bugün doktora gittik ama keseyi göremedik hala . 1412 değerim sizler keseyi ne zaman gördünüz çok sabırsızım
tarihlerimiz çok yakın sanırım bende gittim bugün doktora 1832 çıktı ama kese görünmedi sende durumlar nasıl

Kızlar selam .. bende bugün gittim doktora kese göründü. ama kalp atışı için tarih söledi mi onu unuttum muhtemel doğacağı tarih benimle aynı olup kalp atışı için tarih alan var mı :)

Kızlar selam .. bende bugün gittim doktora kese göründü. ama kalp atışı için tarih söledi mi onu unuttum muhtemel doğacağı tarih benimle aynı olup kalp atışı için tarih alan var mı :)
Gözün aydın canım darısı bana kaç betahcg ile gördün keseni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…