2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm bir cok bebek bu durumdaymis baksana hemen hemennherkes 5 10bdk emiyo dio. Ve benimkide bizzat oyle kac zamandir

Ahh cnm esler bazen hic anlamiyo. Bnde emmiyor diye panikledim sagmaya calisiyorum emmiyo dedim nie zorluyosun dio . Nie zorlamayayim.biliyorumki ac . Bazen psikolojim hic kaldirmiyo canim bunlari. Bakalim bugun ne cektircekler emme konusunda. Insallah canim yaa 1 bez daha dolsunda bakayim. Simdi esim onada dicek bikere gelmis kizarik degil sana oyle geliyo vs.

Aynısını diyor zorlama, sen aç uyuyabilir misin dedim? İyi zorla da korksun iyice emmekten diyo eşimin içinden ayrı bir adam çıktı ben bilememişim, ben de dedim bu süreç öyle de böyle de geçecek ama ben hiç unutmayacağım bil dedim ama bakalım salladı mı? Benim kim tutabilen bir yapım yok beceremiyorum o yüzden bence kullanıyor bu huyumu şimdi emzirebildim kuzum 10 dk ya yakın emdi inşallah hep emer bugün şimdi tek tek deniyoruz ya alerjenleri bazılarında meme reddi olmuş emmemiş çocukları ben de o yüzdn çok korkuyorum

Eslerimizde ayni bebeklerimizde . Bende hic kin tutamam hemen yumusarim gulerim bi sarilmasina bakar yani. Suan hergun tavuk mu yiyosun canim ? .dedigin gibi bu gunler gececek . Kan gelmemis. Korona belasi olmasa coktan goturmustum ama simdi 2 defa dusunuyorum yok yere gidip basimoza is almayalim. Bide hast yatirirlar diye korkuyorum. 10 dk ii emmis canim. Masallahh. Benimkide iyi gibi dalginken iyi kotu emiyor tam uyanikken huyu tutuyo.

Başka mama dene canım

Dogum günü kutlu olsun oglusunun

Aynen kuzum miktarını artıra artıra her gün yiyorum, bugün 4.gün olacak, bakalım bugün de emmeyecek mi deneyerek bulacağız işte, haklısın insan bu belada hastaneye gitmeye korkuyor biz gittik ama yüreğimiz ağzımızda oldu valla, izle bakalım kuzum belki bir daha olmaz, inşallah da olmaz yani Bizimkinin de tam uyanıkken huyu tutuyor

Gelmez inşallah kuzum su tüketimin nasıldı dün, susuz kalmış olabilir mi acaba? Çok da anlamıyorum ama aklıma geldi
Simdi ben yazicaktim. Büyük oglumdada bir kere kan vardi bezinde cok hafifti ama, doktor susuz kalinca olabilir bazen demisti. Oglum daha büyüktü ama, emen bebek nasil susuz kalsinki??

Pinkpinkblue cokmu kalin giydiriyorsun? Evin ici cok sicakmi? Terliyorsa ve uzun süre emmediyse susuz kalmis olabilir.

Ouyy maşallah iyiki doğmuş paşa
İnşallah kuzum o günleri görürüz

Demekki 2.emiste om sut hemen gelmiyor asil sutu alabiliyolar buna sevindim
Zaten sürekli emiyosa önsütü emmiş olmazki önsüt söyle mesela gece Uyudun 3 saat emzirmedin süt baya doldu memeler ilk gelen önsüt oluo bebek emdikce arkadaki yaplı sütü çekiyor ama sürekli emdiyse önsüt emme şansı yok

Cnm bir cok bebek bu durumdaymis baksana hemen hemennherkes 5 10bdk emiyo dio. Ve benimkide bizzat oyle kac zamandir

Benimkinin en uzun hali 15dkydi ilk haftalarda ama hep tek meme simdide 10dk olmuyor bile oglunun pipisini cekerek cis yaptirmayi denedin mi kzuum mesajı alontilayamadim tekrr tutuyorsada dayanamaz yapar sunnet derisini itince

Evet canim yapiyordum . Trosyd yokta hametan var . Bi bez daha bekleyimm dedim kanama yok ama idrar tutuyor bir kac gundur
işte yanma varsa yavrucuk korkudan tutuyordur sende bol su ic ona da su verebilirsin cnm sabah ogle aksam 1 cay kasigi hazir suyu kaynat ilit ver idrar yolu enfeksiyonu varsa diye dedim bol su öneriyor dr lar ,benim ki de gece sık uyandı simdi huysuz bi kahvalti bulasigini toplayamadım ha bire meme istiyor agliyor biberini bitirdi hala meme peşinde açlıktan degil bi sıkıntısı var kaka da yapti ins diş değildir kizim gibi 3.5 ayda çıkaracaksa şimdiden sıkıntısı başlamış olabilir

Çok güzel sağlıklı huzurlu nice güzellik dolu yaşları olsun inşallah

Ben Mastit olmuşum göğüsümün biri fena çatlak içim üşüyor hafif ateşim var içimin üşümesi beni çok rahatsız ediyor uyku uyuyamıyorum ne yapmam lazım

cnm benimki de tazikli meme de tutmak istemiyor o zaman dilimi sağ sol yaparak azcik ağzımı açıyorum lılılı ses çıkartıyorum ve agzina sütümü sıkıyorum ucunu sütle siviyorum kafasını dayiyorum geriye kaçırmayacak şekilde biraz daha dilimle o sesi çıkartıyorum tutuyor
not: Şimdi farkettim ne hallere düşmüşüm

Ben Mastit olmuşum göğüsümün biri fena çatlak içim üşüyor hafif ateşim var içimin üşümesi beni çok rahatsız ediyor uyku uyuyamıyorum ne yapmam lazım
Duşa gir dayanabilecegin kadar sıcak suyu memelere tut masaj yap sonra dıştan cıkınca ya emzir yada sağma makinasıyla iyice sağ bol bol emzirince tıkalı kanal açılırsa geçer diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…