- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm bir cok bebek bu durumdaymis baksana hemen hemennherkes 5 10bdk emiyo dio. Ve benimkide bizzat oyle kac zamandir3 gundur diliyle itip istememeye basladi 5 10 dk arasi emiyo. Az sonra yine istiyor anlamiyodum ya. Az once yine emzirdim uyumuyo diye tekrar vereyim dedim tutup tutup birakiyo istemiyo ne yapayim. Gaz problemide cok artmaya basladi. Sab simplex verdim iki kdz daha cok sıkıştırdı
Ahh cnm esler bazen hic anlamiyo. Bnde emmiyor diye panikledim sagmaya calisiyorum emmiyo dedim nie zorluyosun dio . Nie zorlamayayim.biliyorumki ac . Bazen psikolojim hic kaldirmiyo canim bunlari. Bakalim bugun ne cektircekler emme konusunda. Insallah canim yaa 1 bez daha dolsunda bakayim. Simdi esim onada dicek bikere gelmis kizarik degil sana oyle geliyo vs.Biz seninle hep aynı sorunları yaşıyoruz kuzum dün benimki de adam gibi emmedi hele gece hiç açmadı ağzını çılgınlar gibi ağladı, sonra o ağladı ben ağladım. Eşimle de tartıştık bu yüzdeninan bugünler geçsin diye bol bol dua ediyorum,bir arkadaşın kızı idrar yolu enfeksiyonu olmuştu kuzum iğne vermişti doktor, inşallah senin öyle bir sorunun yoktur bir kereliktir
Aynısını diyor zorlama, sen aç uyuyabilir misin dedim? İyi zorla da korksun iyice emmekten diyoAhh cnm esler bazen hic anlamiyo. Bnde emmiyor diye panikledim sagmaya calisiyorum emmiyo dedim nie zorluyosun dio . Nie zorlamayayim.biliyorumki ac . Bazen psikolojim hic kaldirmiyo canim bunlari. Bakalim bugun ne cektircekler emme konusunda. Insallah canim yaa 1 bez daha dolsunda bakayim. Simdi esim onada dicek bikere gelmis kizarik degil sana oyle geliyo vs.
Bende dun ictim canim pisirirken 1yemek kasigi attim . Gaz yapmadi. Bizede normalde hic gaz yapmicak seyler gaz yapiyoİçmez olaydım şu mercimek çorbasını bide kimyon attım yani dünden beri durmuyor uyumuyor
Eslerimizde ayni bebeklerimizdeAynısını diyor zorlama, sen aç uyuyabilir misin dedim? İyi zorla da korksun iyice emmekten diyoeşimin içinden ayrı bir adam çıktı ben bilememişim, ben de dedim bu süreç öyle de böyle de geçecek ama ben hiç unutmayacağım bil dedim ama bakalım salladı mı? Benim kim tutabilen bir yapım yok beceremiyorum o yüzden bence kullanıyor bu huyumu şimdi emzirebildim kuzum 10 dk ya yakın emdi inşallah hep emer bugün şimdi tek tek deniyoruz ya alerjenleri bazılarında meme reddi olmuş emmemiş çocukları ben de o yüzdn çok korkuyorum
Başka mama dene canımGunaydin kizlar. Bebegim mama icmiyor 1 haftadir. Normalde gunde 1 kez veriyordum. Sutum cok az olup ta uyutamadigim zamanlar. Tabiki emmeyi daha cok sevmesi guzel masallah ama iste bazen sutum cok cok az oluyor. Ozellikle aksam vakitleri. Dun gece uyutana kadar neler cektim anlatamam. Bi de cok acken veriyorum. Biberona agzi deger degmez meme olmadigini anliyor ve istemiyor. Ne yapsam sizce
Bende baya attım kimyon ama işe yaramadı uyurken kıvranıyo uyanıyo tekrar uyuyo mercimeğe yordum ben bunuBende dun ictim canim pisirirken 1yemek kasigi attim . Gaz yapmadi. Bizede normalde hic gaz yapmicak seyler gaz yapiyo
Dogum günü kutlu olsun oglusununKizlar bugun benim oğlumun dogum günü tam2yil once su an dogumhanede dogmasini bekliyorduk ,oyle cok korkutmustu beni simdi hepsi ggecti gitti cok şükür 2kuzumda yanımda tum gece uyumadim ama ogluma soz pasta yapicaz demistim kacgundur iyiki dogdun diye dolaniyor evin icinde ins.bu bebislerimizinde dogumgunlerini konustugumuz günler gelirsimdi pasta zamani
Aynen kuzum miktarını artıra artıra her gün yiyorum, bugün 4.gün olacak, bakalım bugün de emmeyecek mi deneyerek bulacağız işte, haklısın insan bu belada hastaneye gitmeye korkuyor biz gittik ama yüreğimiz ağzımızda oldu valla, izle bakalım kuzum belki bir daha olmaz, inşallah da olmaz yaniEslerimizde ayni bebeklerimizde. Bende hic kin tutamam hemen yumusarim gulerim bi sarilmasina bakar yani . Suan hergun tavuk mu yiyosun canim ? .dedigin gibi bu gunler gececek . Kan gelmemis. Korona belasi olmasa coktan goturmustum ama simdi 2 defa dusunuyorum yok yere gidip basimoza is almayalim. Bide hast yatirirlar diye korkuyorum. 10 dk ii emmis canim. Masallahh. Benimkide iyi gibi dalginken iyi kotu emiyor tam uyanikken huyu tutuyo.
Simdi ben yazicaktim. Büyük oglumdada bir kere kan vardi bezinde cok hafifti ama, doktor susuz kalinca olabilir bazen demisti. Oglum daha büyüktü ama, emen bebek nasil susuz kalsinki??Gelmez inşallah kuzum su tüketimin nasıldı dün, susuz kalmış olabilir mi acaba? Çok da anlamıyorum ama aklıma geldi
Ouyy maşallah iyiki doğmuş paşaKizlar bugun benim oğlumun dogum günü tam2yil once su an dogumhanede dogmasini bekliyorduk ,oyle cok korkutmustu beni simdi hepsi ggecti gitti cok şükür 2kuzumda yanımda tum gece uyumadim ama ogluma soz pasta yapicaz demistim kacgundur iyiki dogdun diye dolaniyor evin icinde ins.bu bebislerimizinde dogumgunlerini konustugumuz günler gelirsimdi pasta zamani
Nice guzel seneleribolsun canimn saglikli musmutlu bir omur diliyorum.
Ouyy maşallah iyiki doğmuş paşa
İnşallah kuzum o günleri görürüz
Dogum günü kutlu olsun oglusunun
Zaten sürekli emiyosa önsütü emmiş olmazki önsüt söyle mesela gece Uyudun 3 saat emzirmedin süt baya doldu memeler ilk gelen önsüt oluo bebek emdikce arkadaki yaplı sütü çekiyor ama sürekli emdiyse önsüt emme şansı yokDemekki 2.emiste om sut hemen gelmiyor asil sutu alabiliyolar buna sevindim
Cnm bir cok bebek bu durumdaymis baksana hemen hemennherkes 5 10bdk emiyo dio. Ve benimkide bizzat oyle kac zamandir
işte yanma varsa yavrucuk korkudan tutuyordur sende bol su ic ona da su verebilirsin cnm sabah ogle aksam 1 cay kasigi hazir suyu kaynat ilit ver idrar yolu enfeksiyonu varsa diye dedim bol su öneriyor dr lar ,benim ki de gece sık uyandı simdi huysuz bi kahvalti bulasigini toplayamadım ha bire meme istiyor agliyor biberini bitirdi hala meme peşinde açlıktan degil bi sıkıntısı var kaka da yapti ins diş değildir kizim gibi 3.5 ayda çıkaracaksa şimdiden sıkıntısı başlamış olabilirEvet canim yapiyordum . Trosyd yokta hametan var . Bi bez daha bekleyimm dedim kanama yok ama idrar tutuyor bir kac gundur
Çok güzel sağlıklı huzurlu nice güzellik dolu yaşları olsun inşallahKizlar bugun benim oğlumun dogum günü tam2yil once su an dogumhanede dogmasini bekliyorduk ,oyle cok korkutmustu beni simdi hepsi ggecti gitti cok şükür 2kuzumda yanımda tum gece uyumadim ama ogluma soz pasta yapicaz demistim kacgundur iyiki dogdun diye dolaniyor evin icinde ins.bu bebislerimizinde dogumgunlerini konustugumuz günler gelirsimdi pasta zamani
cnm benimki de tazikli meme de tutmak istemiyor o zaman dilimi sağ sol yaparak azcik ağzımı açıyorum lılılı ses çıkartıyorum ve agzina sütümü sıkıyorum ucunu sütle siviyorum kafasını dayiyorum geriye kaçırmayacak şekilde biraz daha dilimle o sesi çıkartıyorum tutuyorAynısından var kuzum ama tutturamadım dün akşamşimdi emiyor bakalım inşallah güzel emer ve dün geceki gibi sorun yaşamayız inşallah memeye götürünce çığlık kıyamet ağladı Stresten o an sütte gelmedi benden yatarak emzirmeyi fln denedim yok her mamayı verebilir miyim bilmiyorum canım süt alerjisinden şüpheleniyo doktor ben de diyetteyim o yüzden
Duşa gir dayanabilecegin kadar sıcak suyu memelere tut masaj yap sonra dıştan cıkınca ya emzir yada sağma makinasıyla iyice sağ bol bol emzirince tıkalı kanal açılırsa geçer diye biliyorumBen Mastit olmuşum göğüsümün biri fena çatlak içim üşüyor hafif ateşim var içimin üşümesi beni çok rahatsız ediyor uyku uyuyamıyorum ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?