2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
başınız sağolsun cnm ,cok dikkatli olmak gerekli

Kızlar bebek şampuanı önerisi isteyen olursa ben doğal içerikli ürünler satan bir siteden alıyorum kendime kızıma bebeğe hep aynı şampuanı kullanıyorum içeriği çok tanış sadece doğal yağlar ve kül suyundan yapılıyor cildine zarar vermiyor. www.rahikimahtum.com site bu

Ya ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
Yan yatırmamışmı
Çok üzüldüm yaa bende uyuyamam bu gece

Bunu kullaniyorum canim asiri memnun kaldim. Bide sana sabun tavsiye edecegim. Onunda cok faydasini gordum tum dokuntusunu gecirdi.ama cidden hepsi cok pahali urunler. Sampuan bem uni kullaniyorum.

Canım benim kıyamam birden fazla çocukla işin zor, Rabbim yardımcın olsun, ben de çocuk yok da ben kafayı sıyırdıö bu alerji olayına baya taktım emmedikçe sinirlerim bozuluyo iyice
Annelik işte canım Allah yardımcımız olsun inşallah canım bana belirtileri söyleye bilir isin valla bende şüphelenmeye başladım

B Babyiscoming canim bu sabunu elimle kopirtum vucuduna suruyorum fazla bekletmeden duruluyorum . Alerji dokuntusi olan arkadaslar sizde bir bakin isterseniz.

Eklentiler

• 15879168943958189534943779676426.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 15879169711714147991157690624136.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 1587917006261172417958741198830.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 30
Annelik işte canım Allah yardımcımız olsun inşallah canım bana belirtileri söyleye bilir isin valla bende şüphelenmeye başladım
Canım en başta huzursuzluk,ağlama krizleri daha sonra benim yanakta ve boyunda minik minik döküntüler oldu ağız kenarlarında felan ve beni mahveden çok üzen emmek istememesi aç gibi geziyor kuzum almıyo memeyi, bir de kakada mukus var biz de

1 yasına kadar alerji riski acısından verılmemesı gerekenler bal çilek dısında baska bısey varmı kızlar 11 yıl oldu İlk bebısıme unuttum valla.
Bak ekte hangi ay ne veriliyordu diye tabla ekliyorum. Insallah okunuyordur

Eklentiler

• FB_IMG_1489334421698.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200426-183059_Gallery.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 44

1917pinkterest cok tesrkkur ederim kizlar temizledim tek kullanimlik gazli bezlerle biraz rahatladi sanki ins.gecirir

Bunu kullaniyorum canim asiri memnun kaldim. Bide sana sabun tavsiye edecegim. Onunda cok faydasini gordum tum dokuntusunu gecirdi.ama cidden hepsi cok pahali urunler. Sampuan bem uni kullaniyorum. Eki Görüntüle 2625792
Bu daha yoğun kuruluk içinmiş. Bunu aldı eşim. Bakalım ne zaman gelecek. Küçük yerde yaşamanın olumsuz tarafı.. Sabunu da denerim canım. Sağol

Eklentiler

• Screenshot_20200426_155244_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…