başınız sağolsun cnm ,cok dikkatli olmak gerekliYa ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
üşüyünce olan seylere benziyor ellerinde mi sadece cnmEki Görüntüle 2625754
Kızlar bu alerji olabilirmi?
Üçü de tomurcuk şeklinde olacak cnm. İki su bardağı suya hepsinden birer çay kaşığı koyup 5 dk kaynat 10 dk beklet demlensin içKimyon toz mu canim yoksa tomurcuk gibi olan mi
Yan yatırmamışmıYa ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
Tamam canim anasonumla kimyonum bitti. Yarin aldiricaktim iyi denk geldi tesekkurbederimÜçü de tomurcuk şeklinde olacak cnm. İki su bardağı suya hepsinden birer çay kaşığı koyup 5 dk kaynat 10 dk beklet demlensin iç
Bunu kullaniyorum canim asiri memnun kaldim. Bide sana sabun tavsiye edecegim. Onunda cok faydasini gordum tum dokuntusunu gecirdi.ama cidden hepsi cok pahali urunler. Sampuan bem uni kullaniyorum.Göremedim ben onu canım. Doktor mustela Stelatopia dedi ama ayçiçeği dese de avokado varmış. Dün yanağına sürdüm, evde avokado vardı. Kızarmadı ama riske atmayayım dedim. Bioderma Atoderm intensive Baume çok tavsiye edilmiş. Şampuanı da değiştirmek istiyorum. Mustela evdeki. Arkadaşım Linola dan çok memnun. Bezi de Pampers Pure alasım var. Eşim ne söylesem al al diyor da ekstreyi görünce kalbine inmez inşallah. Hepsi ateş pahası ya
Annelik işte canım Allah yardımcımız olsun inşallah canım bana belirtileri söyleye bilir isin valla bende şüphelenmeye başladımCanım benim kıyamam birden fazla çocukla işin zor, Rabbim yardımcın olsun, ben de çocuk yok da ben kafayı sıyırdıö bu alerji olayına baya taktım emmedikçe sinirlerim bozuluyo iyice
Vücudundada var canimüşüyünce olan seylere benziyor ellerinde mi sadece cnm
Canım en başta huzursuzluk,ağlama krizleri daha sonra benim yanakta ve boyunda minik minik döküntüler oldu ağız kenarlarında felanAnnelik işte canım Allah yardımcımız olsun inşallah canım bana belirtileri söyleye bilir isin valla bende şüphelenmeye başladım
Insallah degildir canim ama bizimki boyle basladi .puturlu degil sadece benek benek demiEki Görüntüle 2625754
Evet pütür yokInsallah degildir canim ama bizimki boyle basladi .puturlu degil sadece benek benek demi
Bizim oyle basladi canim takip et istersen. Usumusmu die surekli bakiyordum zamanla puturlu oldu . Kakasinda mukus varmiEvet pütür yok
Bak ekte hangi ay ne veriliyordu diye tabla ekliyorum. Insallah okunuyordur1 yasına kadar alerji riski acısından verılmemesı gerekenler bal çilek dısında baska bısey varmı kızlar 11 yıl oldu İlk bebısıme unuttum valla.
Biraz var. Ee nolcak şimdi?Bizim oyle basladi canim takip et istersen. Usumusmu die surekli bakiyordum zamanla puturlu oldu . Kakasinda mukus varmi
Normal cnm benim oğlumda da var doğduğu günden beri azalarak devam ediyor 23 günlüğüz. Kaynamış ılımış şu ve gazlı bezle siliyorum gün içinde bir kez. Kızımda da olmuştu 2 aylık olunca geçmişti anne sütü damlatmıştım gözüne öyle geçmişti. Bunda daha denemedim anne sütünü devam ederse damlatırım. Göz yaşı kanalları tam açılmamış olabiliyor bebeklerde ondan kaynaklı iltihaplı akıntılar oluyor
Sabah akşam yap nazikçe geçer inşallah kuzum1917pinkterest cok tesrkkur ederim kizlar temizledim tek kullanimlik gazli bezlerle biraz rahatladi sanki ins.gecirir
Bu daha yoğun kuruluk içinmiş. Bunu aldı eşim. Bakalım ne zaman gelecek. Küçük yerde yaşamanın olumsuz tarafı.. Sabunu da denerim canım. SağolBunu kullaniyorum canim asiri memnun kaldim. Bide sana sabun tavsiye edecegim. Onunda cok faydasini gordum tum dokuntusunu gecirdi.ama cidden hepsi cok pahali urunler. Sampuan bem uni kullaniyorum. Eki Görüntüle 2625792
Bilemedim canım. Bizim daha isilik gibi başladı. Kızarık ve minik sivilceler gibiEki Görüntüle 2625754
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?