2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mrb anneler benim bebeğim 45 gunluk oldu ve bugün her emzirme sonrası 3 yada 4 defa kisti yani bugün toplasan 15 defa felan kustu.. yardım edin nedendir ya ne olur ne yapma liyim

Kızlar bebeğimin yüzünde özellilke yanaklarında seyrek olarak alınlarında çok az ensesinde ve boynunun altında böyle şeylerden çıktı. Bunu yaşayan var mı aranızda? Alerji desem kakasında kan veya mukus yok. Çok hızursuz gazını çıkartsada ağlıyo çıkartmasada. 44 günlük olduk. Böyle gördükçe çok üzüyorum. Bi ara söner gibi oldu iki gündür gene azdı yaa

Eklentiler

• IMG_20200426_204500.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 45
Sık opuyormusunuz öpmekden olabilir..

Yaa kıyamam ona. Kötü olmuş annesi. Alerji olabilir gibi duruyor. Alerji illaki yeidği içtiği birşeyden olmaz. Temas ettiği birşey de alerji yapabilir. Mesala yünlü eşyalar, sentetik kıyafetler, deterjan, şampuan vs. Keşke bir uzmana gösterebilseniz.

Mrb anneler benim bebeğim 45 gunluk oldu ve bugün her emzirme sonrası 3 yada 4 defa kisti yani bugün toplasan 15 defa felan kustu.. yardım edin nedendir ya ne olur ne yapma liyim
Reflü olabilir. Az ve sık emzirmeye çalışın. Bizim de oluyor ama bu kadar çok değil. Uzun emerse mutlaka kusuyor. Kısa emzirerek kusmayı azalttık biz

Reflü olabilir. Az ve sık emzirmeye çalışın. Bizim de oluyor ama bu kadar çok değil. Uzun emerse mutlaka kusuyor. Kısa emzirerek kusmayı azalttık biz
Normalde öyle değil ama yeni bugün oldu.. çok üzülüyorum ya rabbim güç versin ınsalalh mide bulantısı oluyormu sizin cocukda

Kizlar bebeginizin uzerini nasil ortuyorsunuz? Ben tek kat kadife battaniye ortuyorum. Ama yaramaz tekmeleyerek aciyor uzerini. Usutecek diye korkuyorum. Battaniyenin kenarlarini uyku setinin altina sikistiriyorum. Gece yuzune kadar cekmesin diye. :/
Karnina kqdar penye bir battaniye ortuyorum elleri disarida kalacak sekilde

Normalde öyle değil ama yeni bugün oldu.. çok üzülüyorum ya rabbim güç versin ınsalalh mide bulantısı oluyormu sizin cocukda
Ara ara geniz akıntısından dolayı balgam oluyor. O boğazına gelirse öğürüyor. Şanslıysak kusup rahatlıyor. Hiç üzülmeyin. Düzene girer yine. Önemli olan kilo alımı

Karnina kqdar penye bir battaniye ortuyorum elleri disarida kalacak sekilde
Ben de öyle yapıyorum. Yüzüne falan çeker diye korkuyorum. Geçen gece bezini değiştirmek için kendi yatağıma yatırdım. İnce pikeyi de kafasının hemen arkasında gelişigüzel dertop etmiştim yer açayım yatakta diye. Elimi yıkamaya gittim. Maksimum 1 dk sürmüştür herhalde. Geldiğimde pikeyi kafaya çekmiş debelenip duruyordu. Nasıl becerdi anlamadım. Allah korusun başa böyle geliyor demekki diye düşündüm hatta. Bunu yapması mümkün değil derdim biri anlatsa ama yapmış işte. Allah korusun meleklerimizi

Benimde ilk kızımda böyle olmuştu her geçen gün artarak gitmisti bacaklarında bile vardı. Doktor egzema dedi ve 3 tane iğne verdi ayrıca kortizonlu kremler verdi ondan sonra sönmüştü ..daha çok allerjik bünyeli bebeklerde olur demişti

Hayatta_35 sana cvp yazdım ama bir türlü olmadi yanlışlıkla s enin yazdığını kopyaladim geri de alamadım. Bebeğinin fotosunun atmissin yuzundekiler icin
Benimde ilk kızımda böyle olmuştu her geçen gün artarak gitmisti bacaklarında bile vardı. Doktor egzema dedi ve 3 tane iğne verdi ayrıca kortizonlu kremler verdi ondan sonra sönmüştü ..daha çok allerjik bünyeli bebeklerde olur demişti

Canım bunlar önce çok az bi şekilde başladı kırmızı nokta nokta seyrekti, sonra süt yapıyo diye tahin pekmez yiyince daha da azdı. Onu bıraktım biraz söner gibi oldu. Kıyafet aynı şeyler farklı bişi giydirmiyorum. Bi ara acıktıkça paketli bisküvi tarzı şeyler yemiştim şimdi aklıma geldikçe onlardan bide domates, ketçap, yumurta, tahin pekmez, bir de yoğurttan şüpheleniyorum. Ne yapıcamı bilmitotum. Yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek.

Kızlar sizce bebeğime küçük mü bu bez ?
Küçük değil ama biraz fazla sıkmışsın belini
Söylediğin şeylerin hepsi çok güçlünalerjenler ben tahinli ve susamlı şeyleri komple kestim bebeğimin yüzü boynu komple isilik gibi olmuştu
Kakası mukusluydu
Yumurta en az 2 haftadır yemiyorum
Bebeklerin çoğunda alerji değilde intolerans oluyor yani tükettiğin gıdaları tolere edemiyor o yüzden aynı anda bir çok alerjene maruz kalmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…