2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım dereotu ekleyebilirsin, kalsiyum içeriyor. Bir de ben soğan patates kavurması yapıyorum. Kuzu kıyma çektirebilsem sabahları kıymalı sebzeler yapacam da hala kasaptan haber bekliyorum. Bu arada osteocare süt ürünleri içermiyor. Kalsiyum olarak onu takviye alıyorum. Ciddi kaybımız var çünkü yemeyerek

Cocuk iste kizima ayri biseyler hazirladim benim havucumu salataligimi yedi ayyy danamiyorum yaaa gorunce yemek istiyorum diyo
Hahaha
Aynını benim dana yapıyor. Kendine özel havuç hazırlıyorsun demek, hain anne diyor Sanırsın kahvaltıya truff mantarı hazırladım kendime. Bir de dalga geçiyor. Geçen ekmeğin kabuklarını yememiş. Alayım dedim. Ay ben onlara yumurtalı ellerimle dokundum. Bir şey olmasın sonra küçük oğluşuna diyor. Kıskanç dana

Bebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
Normal cnm benim oğlumda da var doğduğu günden beri azalarak devam ediyor 23 günlüğüz. Kaynamış ılımış şu ve gazlı bezle siliyorum gün içinde bir kez. Kızımda da olmuştu 2 aylık olunca geçmişti anne sütü damlatmıştım gözüne öyle geçmişti. Bunda daha denemedim anne sütünü devam ederse damlatırım. Göz yaşı kanalları tam açılmamış olabiliyor bebeklerde ondan kaynaklı iltihaplı akıntılar oluyor

Ek gıda konusunda şunu belirtmeliyimkş çocukların mizacı belirliyor ne yiyip yemedijlerinii. Büyük oğlum 13 yaşında ve bebekliğimden beri hiçbirşey yemiyor ve öylede devam ediyor. Sebzelerin hiçbirini domates ve salatalıkta dahilll, meyvelerden sadece elma ve muz yiyor. Kahvaltılık yemez. Etçi bir çocuk. Pilav tavuk et sucuk salam nohut kuru fasulye mercimek çorbası. Yedikleri bunlar. Küçüğü ise 7 yasında Allah ne verdiyse yer. Sulu yemek olmazsa doymaz. Bu çocukların ikisi de aynı yerde yetişti ama işte diyorum ya kişilikler alakalı tamamen. Bakalım 3 numara kızım ne yapacak

Hahahahahaha yaa akla bak. Masallah kac yasinda

Kızlar hem süt arttırmak hem de gaz sancıları için bi tavsiye size. Kimyon rezene anason üçlüsünün çayını yapın her gün iki kupa için bebeğe de 2 çay kaşığı verebilirsiniz. Ben denedim inanılmaz süt yaptı. Bebek de gece çok rahat uyudu. İçinde katkı maddeleri kimyasallar olan gaz damlalarından daha temiz daha doğal yan etkisiz hem

Bu ilk kahvaltim canim zamanla cesitlendirirm aklimda bulunsin . Patates kizartmasi yiyebiliyormuyuz ? Bide normal ekmek canim ? Ben suann dana etini kesmiyorum aksam kofte dusunuyorum bakalim nolcak. Hangi urinu kullaniyosun canim resim atabikirmisin ? Yesil mercimek yiyebiliriz herhalde degil mi

Kimyon toz mu canim yoksa tomurcuk gibi olan mi

Kızlaaar bebeleriniz kac gunluk ve kac no bez kulllanıyorsnuzzz ay, cok sacma bır soru oldu dıme neyse sız cvplayın yınede
Sleepy 3 numara kullaniyirum ama artik kucik geliyor cokda bez var ekimde bitirmeye ugrasiyorum. Bitince migrosun bezini denicem canim bi giciklik geldi sleepye karsi

Neden Ben kendimi göstermiştim özelde sen yokmuydun
Ahahaha bır neden olmamalıben pinke soruyomuyum neden ben dıye şaka Bı yana sizi kendime yakın hıssedıyorum ondandır. Ama dıger arkadaslar dan da var tabıkı merak ettıgım oo sımdı uzun surer yazarsam

Kızlar bebısınızı, yan yatırıyomusunuz kalca İle ılgıli sıkıntı olablecgını okumustum Bı yerde
Vucudu duz kafasi yan yatiyor donuyo benim tosbikim uyusinda nasil uyirsa uyusun. Reflu yataginin basina yatirip sonunda buluyorum emmeye agladiginda yatarak emziriyirum sabah 4ten sonra o zaman yan yatiyor

Ahahaha bır neden olmamalıben pinke soruyomuyum neden ben dıye şaka Bı yana sizi kendime yakın hıssedıyorum ondandır. Ama dıger arkadaslar dan da var tabıkı merak ettıgım oo sımdı uzun surer yazarsam
Beto varya cok huzel boylu poslu dalyan gibi masallah. Evet bende cok konustigunuz icin ve cok guldugumuz icin en cok merak ediyorum

O lanet olmasa bende doktor kontrollermıze gıdecektım.troıt kadın dogum ooff off kaldık oyle evde herseyi sıraya dızdık. Vırusten sonra yapacak Bı ton ıs var.. Neyse tek bıtsınde hayırlısı İle
Aynen canım bende daha gidemedim ürandevu aldım aldım iptal ettim k. Doğuma ve bugün adet oldum şaşırmadım çünkü diğer ikisindede aynı olmuştu bu bebeğinden sağarak besliyorum ve adet olunca süt azalıyor o dönemde diyorlardı ve gercekten azaldı bitince çoğalır inşallah

Valla öyle kuzum biz gittik ama bir de bana sor dün gece biraz boğazım ağrıdı korktum kaptım diye, inşallah kapmamışızdır
İnşallah canım ben anlamadım herkes iç içe bizim kendimizi çok kasıyoruz bilemedim günler geçiyor ve bebeğimle doğru düzgün zaman geçiremiyorum iş yemek diğer çocukların gönlünü yap biran önce bitsin çocuklar okula eş işe bende bebişle ilgilenmeye

Kızartma da tetikler gibi kalmış aklımda büyük oğlumdan. Fırına atıyorum bazen az zeytin yağı sürüp. Annem burda. Ekşi mayalı ekmek yapıyor. Aslında başta buğdayı da keseyim dedim. Mısır ekmeği yaptım ama başa çıkamadım ya, bir de ekmek çok cazip geldi. Annem gidince belki yine mısır ekmeğine dönerim. Ben bakliyat tüketiyorum ama çok gaz yapıyor. Dün nasıl denk gelmiş. Bir gece önceden mercimek çorba vardı. söylemesi ayıp. Annem de nohut ve bulgur pilavı yapmış. Akşam belki de huzursuz oluşu ondandı. O kadar gaz çıkarmaya ve 3 kere kaka yapmays rağmen uyuyamadı Bebişkoyu yatırayım, foto atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…