- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Canım dereotu ekleyebilirsin, kalsiyum içeriyor. Bir de ben soğan patates kavurması yapıyorum. Kuzu kıyma çektirebilsem sabahları kıymalı sebzeler yapacam da hala kasaptan haber bekliyorum. Bu arada osteocare süt ürünleri içermiyor. Kalsiyum olarak onu takviye alıyorum. Ciddi kaybımız var çünkü yemeyerekDun cok uzulmustum insallah sukursuzluk etmemisimdir. Allah dermansiz dert vermesin kimseye evladimizlada sinamasinn amiin . Durumu kabullenmis bir sekilde kalktim yatagimdan ne yapmam gerekiyosa fazlasini yaparim cunku ben bir anneyim . Simdilik dr a gidene kadar sut urunlerini kesmeye karar verdim sizlerinde tavsiyesi ile . Ve sizinle kus sutu eksik kahvaltimi paylasayim
HahahaCocuk iste kizima ayri biseyler hazirladim benim havucumu salataligimi yediayyy danamiyorum yaaa gorunce yemek istiyorum diyo
Normal cnm benim oğlumda da var doğduğu günden beri azalarak devam ediyor 23 günlüğüz. Kaynamış ılımış şu ve gazlı bezle siliyorum gün içinde bir kez. Kızımda da olmuştu 2 aylık olunca geçmişti anne sütü damlatmıştım gözüne öyle geçmişti. Bunda daha denemedim anne sütünü devam ederse damlatırım. Göz yaşı kanalları tam açılmamış olabiliyor bebeklerde ondan kaynaklı iltihaplı akıntılar oluyorBebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
Ucunu boynunun altına sokuyor aynısı vallaEvet evet bide memenin ucu yanagına gelmesn die iyice orayı asagı indirip üstteki yumusak yere kafayı dayıyo kurban olurum onlara
Benimki bazen kendi gazından korkup sıçrıyor hahahha çok gülüyorumbi cocuk kendi cikardigi emzik sesinden korkup sicrar mi ya :)
Hahahahahaha yaa akla bak. Masallah kac yasindaHahaha
Aynını benim dana yapıyor. Kendine özel havuç hazırlıyorsun demek, hain anne diyorSanırsın kahvaltıya truff mantarı hazırladım kendime. Bir de dalga geçiyor. Geçen ekmeğin kabuklarını yememiş. Alayım dedim. Ay ben onlara yumurtalı ellerimle dokundum. Bir şey olmasın sonra küçük oğluşuna diyor. Kıskanç dana
Bu ilk kahvaltim canim zamanla cesitlendirirm aklimda bulunsinCanım dereotu ekleyebilirsin, kalsiyum içeriyor. Bir de ben soğan patates kavurması yapıyorum. Kuzu kıyma çektirebilsem sabahları kıymalı sebzeler yapacam da hala kasaptan haber bekliyorum. Bu arada osteocare süt ürünleri içermiyor. Kalsiyum olarak onu takviye alıyorum. Ciddi kaybımız var çünkü yemeyerek
Kimyon toz mu canim yoksa tomurcuk gibi olan miKızlar hem süt arttırmak hem de gaz sancıları için bi tavsiye size. Kimyon rezene anason üçlüsünün çayını yapın her gün iki kupa için bebeğe de 2 çay kaşığı verebilirsiniz. Ben denedim inanılmaz süt yaptı. Bebek de gece çok rahat uyudu. İçinde katkı maddeleri kimyasallar olan gaz damlalarından daha temiz daha doğal yan etkisiz hem
Sleepy 3 numara kullaniyirum ama artik kucik geliyor cokda bez var ekimde bitirmeye ugrasiyorum. Bitince migrosun bezini denicem canim bi giciklik geldi sleepye karsiKızlaaar bebeleriniz kac gunluk ve kac no bez kulllanıyorsnuzzz ay, cok sacma bır soru oldu dıme neyse sız cvplayın yınede
Ahahaha bır neden olmamalıNeden Benkendimi göstermiştim özelde sen yokmuydun
Vucudu duz kafasi yan yatiyor donuyo benim tosbikim uyusinda nasil uyirsa uyusun. Reflu yataginin basina yatirip sonunda buluyorum emmeye agladigindaKızlar bebısınızı, yan yatırıyomusunuz kalca İle ılgıli sıkıntı olablecgını okumustum Bı yerde
Sorsaydın sende bananeAhahaha bır neden olmamalıben pinke soruyomuyum neden ben dıye şaka Bı yana sizi kendime yakın hıssedıyorum ondandır. Ama dıger arkadaslar dan da var tabıkı merak ettıgım oo sımdı uzun surer yazarsam
Beto varya cok huzel boylu poslu dalyan gibiAhahaha bır neden olmamalıben pinke soruyomuyum neden ben dıye şaka Bı yana sizi kendime yakın hıssedıyorum ondandır. Ama dıger arkadaslar dan da var tabıkı merak ettıgım oo sımdı uzun surer yazarsam
Aynen canım bende daha gidemedim ürandevu aldım aldım iptal ettim k. Doğuma ve bugün adet oldum şaşırmadım çünkü diğer ikisindede aynı olmuştu bu bebeğinden sağarak besliyorum ve adet olunca süt azalıyor o dönemde diyorlardı ve gercekten azaldı bitince çoğalır inşallahO lanet olmasa bende doktor kontrollermıze gıdecektım.troıt kadın dogum ooff off kaldık oyle evde herseyi sıraya dızdık. Vırusten sonra yapacak Bı ton ıs var.. Neyse tek bıtsınde hayırlısı İle
İnşallah canım ben anlamadım herkes iç içe bizim kendimizi çok kasıyoruz bilemedim günler geçiyor ve bebeğimle doğru düzgün zaman geçiremiyorum iş yemek diğer çocukların gönlünü yap biran önce bitsin çocuklar okula eş işe bende bebişle ilgilenmeyeValla öyle kuzum biz gittik ama bir de bana sor dün gece biraz boğazım ağrıdı korktum kaptım diye, inşallah kapmamışızdır
8buçuk canım. Benden daha detaycı valla. Onun içinde süt var yiyemezsin, bak bunda yumurta vardır, sen yeme diye habire telkin veriyor ama azcık da kıskanıyor işteHahahahahaha yaa akla bak. Masallah kac yasinda
Kızartma da tetikler gibi kalmış aklımda büyük oğlumdan. Fırına atıyorum bazen az zeytin yağı sürüp. Annem burda. Ekşi mayalı ekmek yapıyor. Aslında başta buğdayı da keseyim dedim. Mısır ekmeği yaptım ama başa çıkamadım ya, bir de ekmek çok cazip geldi. Annem gidince belki yine mısır ekmeğine dönerim. Ben bakliyat tüketiyorum ama çok gaz yapıyor. Dün nasıl denk gelmiş. Bir gece önceden mercimek çorba vardı. söylemesi ayıp. Annem de nohut ve bulgur pilavı yapmış. Akşam belki de huzursuz oluşu ondandı. O kadar gaz çıkarmaya ve 3 kere kaka yapmays rağmen uyuyamadı Bebişkoyu yatırayım, foto atarımBu ilk kahvaltim canim zamanla cesitlendirirm aklimda bulunsin. Patates kizartmasi yiyebiliyormuyuz ? Bide normal ekmek canim ? Ben suann dana etini kesmiyorum aksam kofte dusunuyorum bakalim nolcak. Hangi urinu kullaniyosun canim resim atabikirmisin ? Yesil mercimek yiyebiliriz herhalde degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?