2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım memen çok sert mi? Çok sertse tutamıyor bebek. Benimki de öyle olmuştu da ordan aklıma geldi.
Bebeğim kavramaya çalışıp tutamayınca hepten ittiriyodu. Şimdi sert olunca biraz sağıp yumuşatın veriyorum kolayca tutuyor

Kızlar sizce bebeğime küçük mü bu bez ?
Bence kucuk canim. Hani su on taraftaki yanlarda 2 kucuk kanat var ya, onlar eger bacaga dogru kayiyorsa bez kucuktur diye dusunuyorum ben. Sleepy degil mi bu. Sleepy kalip olarak cok kucuk. 2 numara ile 1 numara arasindaki fark yok denecek kadar az

Yüzünde de var mı Beto?
Benimkinin önce yanaklarında vardı. Şimdi çenede ve boynunda da çıkmış. Önemsemedim ama bi sorun olabilir mi ki?
Yüzünde sivilce var çok öpülmekten
Bende bilmiyorum ki burda kızlar konuşmuştu kötü bişeymi yedijlerimizdenmi geçiyor bilmiyorum

Kızlar kefir bebege gaz yaparmı bebeğim dünden beridir asırı gaz sancısı cekiyo ve midesinden büyük adam gibi gurul gurul ses geliyor dün kefir içmistimde acaba faydalımıdır zararlı mı içeniniz varmı

bugun baya kuduruktu benim oglus 3 kez biberonla verdim içerken meme ile kavga etti biberon ile de etti anlamadim biraz uyudu memeyi aldi şükür ama kaka yapmadı hic gece bomba bekliyorum bklm :) hem uykusuzluk hem kaka yapamama derken memeden acısını çıkardı sizler nasilsiniz bklm ,bu çarşamba da ins. 2 aylik oluyoruz :)

Ne değişik bir bebeğim var ya. Doğduğundan beri gece rahat uyusun diye akşam yıkıyordum. Uyumuyordu tabi. Ben de akşamları yorgun oluyorum ve nasılsa banyo sonrası uyumuyor diye bundan önceki iki banyosunu gündüz yaptırdım. Her ikisinde de uzun ve deliksiz uyudu. Fikir değiştirdi galiba dedim ve bugün yine akşam yıkadım. Inadına mı yapıyor nedir, yine uyumuyor. Deliricimm

Yok canım nerde. Alerji için diyete başladığımdan beri sert memeyi görmek çok zor, aksine yumuşak

Biz bu bebekleri kafayı sıyırmadan büyütsek bari, benimki de açlığından ağla ağla canı çıktı, aldıramadım memeyi şimdi yatarak emziriyorum

Canım benim yaa anlattıkların tıpkı benimkinin aynısı ben Dr bir msj atayım gel derse gideyim en iyisi çok teşekkür ederim kuzum inşallah en kısa zamanda yavrularımız rahatlarlar

Canım benim yaa anlattıkların tıpkı benimkinin aynısı ben Dr bir msj atayım gel derse gideyim en iyisi çok teşekkür ederim kuzum inşallah en kısa zamanda yavrularımız rahatlarlar
İnşallah alerji değildir kuzum bunu diliyorum çok geçmiş olsun, amin inşallah rahatlarlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…