Yüzünde de var mı Beto?Eki Görüntüle 2625754
Kızlar bu alerji olabilirmi?
Canım memen çok sert mi? Çok sertse tutamıyor bebek. Benimki de öyle olmuştu da ordan aklıma geldi.Yok kuzum neden yanlış anlayayım , haklısın. Ben vejeteryandım etler içinden hangisini en çok yiyorsan onu açayım dedi ben de tavuk dedim ama bakalım bir dahakine ne açacakof bu alerji dipsiz kuyu ki bu meme reddini nasıl çözeceğiz acaba bir de o var
Benimki yarın 39 günlük. Hâla 1 numara. Maşallah herkes baya büyütmüş bebeleri 2 numara 3 numaralardan bahsediyorlarKızlaaar bebeleriniz kac gunluk ve kac no bez kulllanıyorsnuzzz ay, cok sacma bır soru oldu dıme neyse sız cvplayın yınede
Bence kucuk canim. Hani su on taraftaki yanlarda 2 kucuk kanat var ya, onlar eger bacaga dogru kayiyorsa bez kucuktur diye dusunuyorum ben. Sleepy degil mi bu. Sleepy kalip olarak cok kucuk. 2 numara ile 1 numara arasindaki fark yok denecek kadar azKızlar sizce bebeğime küçük mü bu bez ?
Yüzünde sivilce var çok öpülmektenYüzünde de var mı Beto?
Benimkinin önce yanaklarında vardı. Şimdi çenede ve boynunda da çıkmış. Önemsemedim ama bi sorun olabilir mi ki?
Temizleme jelide hediyeymis cok iyi canim. Sifa olsun insallahhBu daha yoğun kuruluk içinmiş. Bunu aldı eşim. Bakalım ne zaman gelecek. Küçük yerde yaşamanın olumsuz tarafı.. Sabunu da denerim canım. Sağol
Yediklerimizdenmi oluyoro zaman bi göster cnm dr a
Takip et canim yediklerini unutma kakadaki tepkiyi ve vucudu gozlemle. Bizim mukusa kanda eklendi ben bugunn sut urunleri diyetine basladimBiraz var. Ee nolcak şimdi?
Bizim ilk boyle baslamisti canim putursuz ciltte benek benekti .o zaman supelenmistim ama dokuntu oomauimca emin olamiyor insan. Bir sure sonra puturlu hal almistiBilemedim canım. Bizim daha isilik gibi başladı. Kızarık ve minik sivilceler gibi
Yaa kiyamam cok sikmissin canimKızlar sizce bebeğime küçük mü bu bez ?
Yok canım nerde. Alerji için diyete başladığımdan beri sert memeyi görmek çok zor, aksine yumuşakCanım memen çok sert mi? Çok sertse tutamıyor bebek. Benimki de öyle olmuştu da ordan aklıma geldi.
Bebeğim kavramaya çalışıp tutamayınca hepten ittiriyodu. Şimdi sert olunca biraz sağıp yumuşatın veriyorum kolayca tutuyor
Biz bu bebekleri kafayı sıyırmadan büyütsek bari, benimki de açlığından ağla ağla canı çıktı, aldıramadım memeyi şimdi yatarak emziriyorumNe değişik bir bebeğim var ya. Doğduğundan beri gece rahat uyusun diye akşam yıkıyordum. Uyumuyordu tabi. Ben de akşamları yorgun oluyorum ve nasılsa banyo sonrası uyumuyor diye bundan önceki iki banyosunu gündüz yaptırdım. Her ikisinde de uzun ve deliksiz uyudu. Fikir değiştirdi galiba dedim ve bugün yine akşam yıkadım. Inadına mı yapıyor nedir, yine uyumuyor. Deliricimm
Canım benim yaa anlattıkların tıpkı benimkinin aynısı ben Dr bir msj atayım gel derse gideyim en iyisi çok teşekkür ederim kuzum inşallah en kısa zamanda yavrularımız rahatlarlarCanım en başta huzursuzluk,ağlama krizleri daha sonra benim yanakta ve boyunda minik minik döküntüler oldu ağız kenarlarında felanve beni mahveden çok üzen emmek istememesi aç gibi geziyor kuzum almıyo memeyi, bir de kakada mukus var biz de
Hadi ya kan mıTakip et canim yediklerini unutma kakadaki tepkiyi ve vucudu gozlemle. Bizim mukusa kanda eklendi ben bugunn sut urunleri diyetine basladim.
İnşallah alerji değildir kuzum bunu diliyorum çok geçmiş olsun, amin inşallah rahatlarlar canımCanım benim yaa anlattıkların tıpkı benimkinin aynısı ben Dr bir msj atayım gel derse gideyim en iyisi çok teşekkür ederim kuzum inşallah en kısa zamanda yavrularımız rahatlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?