2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım işte aynı sorunları yaşıyoruz benimki bildiğin hiç emmek istemiyor zar zor vermeye çalışıyorum en fazla 5 dk duruyor memede sonra istemiyor, ya da hiç gelmiyor memeye o emmedikçe iyice azalıyor sütüm bence, öyle bir zamana denk geldik ki ne doktor bulabiliyoruz adam gibi ne de bulduğumuz doktorlar yardımcı oluyor, sözde biz çocuk alerji uzmanına gittik tavuğu açtırdı bana ama kızımın iştahı kapandı emmiyo çocuk ben napacağımı şaşırdım çocuk doktoruna soruyorum 5 dk emse yeter diyor, 5 kere çiş yaparsa doyuyordur diyo inan kafayı yiycem. Canım makineyle bebeğşn çekim gücü aynı değil bebek daha fazlasını emer inşallah göğüsten sen hiç üzülme stres çok etkili, benim de stresten artık saçma sapan bir sürü ağrım oluyo

Canım benim kıyamam birden fazla çocukla işin zor, Rabbim yardımcın olsun, ben de çocuk yok da ben kafayı sıyırdıö bu alerji olayına baya taktım emmedikçe sinirlerim bozuluyo iyice

Canım beni yanlış anlama da tavuk benim için yesem ne olur yemesem ne olur tarzı bir besin. Piyasadaki kral dediklerine bile güvenmem. Köy tavuğu diye alıyorum, gerçekten köylülerden ama onların bile tadı tuzu yok. Başka besin açamıyor muydu doktor acaba? Dokunuyor diye düşünüyorsan yememekle birşey kaybetmezsin bence

Pinkpinkblue bak bu ilaç
Bir de bizim döküntüler böyle oldu artık. Bariz egzama bence ya

Eklentiler

• IMG_20200426_150807.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20200426_150753.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20200425_160205.webp
    11 KB · Görüntüleme: 51
Yok kuzum neden yanlış anlayayım , haklısın. Ben vejeteryandım etler içinden hangisini en çok yiyorsan onu açayım dedi ben de tavuk dedim ama bakalım bir dahakine ne açacak of bu alerji dipsiz kuyu ki bu meme reddini nasıl çözeceğiz acaba bir de o var

Merhaba yaşadığınız meme reddi değil henüz o olunca anlarsınız inşallah olmaz da :)) benimki de sürekli meme arıyor verince basbas bağrıyor zorla tıkıştırıyorum ağzına hırsla biraz emip yine bağırıyor ağlıyor. Sonra kucağımda biraz gezidiriyorum gazı çıkarsa çıkıyor çıkmazsa yorulup uyuyakalıyor. O ağlaması emme isteği gazdan acı çektiği için oluyor zaten açlıktan değil yani. eğer kucağınızda gezdirirken emzirdiğinizde emiyorsa meme reddi olabilir. Sütüm az diye düşünmeyin emmesine göre geliyor benimki en fazla 5 dk bir memeyi emiyor her seferinde ve günde çok az emiyor ama çişli bez sayısı ve kilo alımı normal olduğu için takılmıyorum.

Canim masallah donmeye basladi mi bile Kac gunluk oldu bebis

Benimki ayakta gezerken emiyor en azından biraz sakinleşiyor ama kucağıma aldığımda çığlık çıplığa ağlıyor itiyor memeyi

Bu ne cesarettir seni tanımak istiyorum yiğidim
Yeşil mercimek bir kez yedim ve tövbe ettim.
Geçmiş olsun bu arada.
İnşallah beslenmeyle çözersin de doktora gerek kalmaz.

Bu ne cesarettir seni tanımak istiyorum yiğidim
Yeşil mercimek bir kez yedim ve tövbe ettim.
Geçmiş olsun bu arada.
İnşallah beslenmeyle çözersin de doktora gerek kalmaz.
Tovbe etrirecek kadar gaz yapacagini dusunmemistim . Insallah canim dr ada gideceim ama ins cabuk bulurum alerjeni

Ahh bari onu yiyebilseydik . Ay me guzel tabi annen varken degerlendir bemcede. Misir ekmegi bama cok tuhaf geliyo ekmek gibi deil

Ovvv kuzum. Bencede bu egzama kizimdada olmustu . Sen gosterdigim nemlendirixiye batrinmi canim
Göremedim ben onu canım. Doktor mustela Stelatopia dedi ama ayçiçeği dese de avokado varmış. Dün yanağına sürdüm, evde avokado vardı. Kızarmadı ama riske atmayayım dedim. Bioderma Atoderm intensive Baume çok tavsiye edilmiş. Şampuanı da değiştirmek istiyorum. Mustela evdeki. Arkadaşım Linola dan çok memnun. Bezi de Pampers Pure alasım var. Eşim ne söylesem al al diyor da ekstreyi görünce kalbine inmez inşallah. Hepsi ateş pahası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…