- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım işte aynı sorunları yaşıyoruz benimki bildiğin hiç emmek istemiyor zar zor vermeye çalışıyorum en fazla 5 dk duruyor memede sonra istemiyor, ya da hiç gelmiyor memeye o emmedikçe iyice azalıyor sütüm bence, öyle bir zamana denk geldik ki ne doktor bulabiliyoruz adam gibi ne de bulduğumuz doktorlar yardımcı oluyor, sözde biz çocuk alerji uzmanına gittik tavuğu açtırdı bana ama kızımın iştahı kapandı emmiyo çocuk ben napacağımı şaşırdım çocuk doktoruna soruyorum 5 dk emse yeter diyor, 5 kere çiş yaparsa doyuyordur diyo inan kafayı yiycem. Canım makineyle bebeğşn çekim gücü aynı değil bebek daha fazlasını emer inşallah göğüsten sen hiç üzülme stres çok etkili, benim de stresten artık saçma sapan bir sürü ağrım oluyoCanım ya, akşam benimki çok huysuzdu. Emmek istiyor, memeye gelince ya bağırıyor yada ağzında tutuyor ama emmiyor. Sol göğsüme yapıyordu zaten ama sağı emiyordu. Keyif yerinde olunca solu da tıkıyordum. Bugün sağı emerken mochi ile solu sağayım dedim 25 ml çıktıAynı şekilde sağdan iki gün önce 70 ml çıkmıştı. Çok canım sıkıldı. Büyükte de 6 aylıkken sol tarafı tamamen reddettiği için kesilmişti. Ama bu daha çok küçük. Nasıl besleyeceğim diye korkmaya başladım
Salı iki aylık oluyoruz molfix 3no kullanıyorumKızlaaar bebeleriniz kac gunluk ve kac no bez kulllanıyorsnuzzz ay, cok sacma bır soru oldu dıme neyse sız cvplayın yınede
Canım benim kıyamam birden fazla çocukla işin zor, Rabbim yardımcın olsun, ben de çocuk yok da ben kafayı sıyırdıö bu alerji olayına baya taktım emmedikçe sinirlerim bozuluyo iyiceİnşallah canım ben anlamadım herkes iç içe bizim kendimizi çok kasıyoruz bilemedim günler geçiyor ve bebeğimle doğru düzgün zaman geçiremiyorum iş yemek diğer çocukların gönlünü yap biran önce bitsin çocuklar okula eş işe bende bebişle ilgilenmeye
Sleepy ile diğer bezler arasında fark var dikkat et. 2 numarası premium care 1 numara ile denk.Sleepy 3 numara kullaniyirum ama artik kucik geliyor cokda bez var ekimde bitirmeye ugrasiyorum. Bitince migrosun bezini denicem canim bi giciklik geldi sleepye karsi
Canım beni yanlış anlama da tavuk benim için yesem ne olur yemesem ne olur tarzı bir besin. Piyasadaki kral dediklerine bile güvenmem. Köy tavuğu diye alıyorum, gerçekten köylülerden ama onların bile tadı tuzu yok. Başka besin açamıyor muydu doktor acaba? Dokunuyor diye düşünüyorsan yememekle birşey kaybetmezsin benceCanım işte aynı sorunları yaşıyoruz benimki bildiğin hiç emmek istemiyor zar zor vermeye çalışıyorum en fazla 5 dk duruyor memede sonra istemiyor, ya da hiç gelmiyor memeye o emmedikçe iyice azalıyor sütüm bence, öyle bir zamana denk geldik ki ne doktor bulabiliyoruz adam gibi ne de bulduğumuz doktorlar yardımcı oluyor, sözde biz çocuk alerji uzmanına gittik tavuğu açtırdı bana ama kızımın iştahı kapandı emmiyo çocuk ben napacağımı şaşırdım çocuk doktoruna soruyorum 5 dk emse yeter diyor, 5 kere çiş yaparsa doyuyordur diyo inan kafayı yiycem. Canım makineyle bebeğşn çekim gücü aynı değil bebek daha fazlasını emer inşallah göğüsten sen hiç üzülme stres çok etkili, benim de stresten artık saçma sapan bir sürü ağrım oluyo
Yok kuzum neden yanlış anlayayım , haklısın. Ben vejeteryandım etler içinden hangisini en çok yiyorsan onu açayım dedi ben de tavuk dedim ama bakalım bir dahakine ne açacakCanım beni yanlış anlama da tavuk benim için yesem ne olur yemesem ne olur tarzı bir besin. Piyasadaki kral dediklerine bile güvenmem. Köy tavuğu diye alıyorum, gerçekten köylülerden ama onların bile tadı tuzu yok. Başka besin açamıyor muydu doktor acaba? Dokunuyor diye düşünüyorsan yememekle birşey kaybetmezsin bence
Merhaba yaşadığınız meme reddi değil henüz o olunca anlarsınız inşallah olmaz da :)) benimki de sürekli meme arıyor verince basbas bağrıyor zorla tıkıştırıyorum ağzına hırsla biraz emip yine bağırıyor ağlıyor. Sonra kucağımda biraz gezidiriyorum gazı çıkarsa çıkıyor çıkmazsa yorulup uyuyakalıyor. O ağlaması emme isteği gazdan acı çektiği için oluyor zaten açlıktan değil yani. eğer kucağınızda gezdirirken emzirdiğinizde emiyorsa meme reddi olabilir. Sütüm az diye düşünmeyin emmesine göre geliyor benimki en fazla 5 dk bir memeyi emiyor her seferinde ve günde çok az emiyor ama çişli bez sayısı ve kilo alımı normal olduğu için takılmıyorum.Yok kuzum neden yanlış anlayayım , haklısın. Ben vejeteryandım etler içinden hangisini en çok yiyorsan onu açayım dedi ben de tavuk dedim ama bakalım bir dahakine ne açacakof bu alerji dipsiz kuyu ki bu meme reddini nasıl çözeceğiz acaba bir de o var
Canim masallah donmeye basladi mi bileEv 24 derece Biz Yanyana yatıyoruz penye battaniyesini örtüyorum bazen de kendi pikemi atıyorum bacaklarına ama bizim zıpır açıyor hep üstünü . Bi de yan dönmeye başladı şimdiyastığımın altına sokcak kafasını nerdeyse bi de rahat duruyor öyle seviyor diyorum ama kalkıp kalkıp ona bakıyoruz gece
Benimki ayakta gezerken emiyor en azından biraz sakinleşiyorMerhaba yaşadığınız meme reddi değil henüz o olunca anlarsınız inşallah olmaz da :)) benimki de sürekli meme arıyor verince basbas bağrıyor zorla tıkıştırıyorum ağzına hırsla biraz emip yine bağırıyor ağlıyor. Sonra kucağımda biraz gezidiriyorum gazı çıkarsa çıkıyor çıkmazsa yorulup uyuyakalıyor. O ağlaması emme isteği gazdan acı çektiği için oluyor zaten açlıktan değil yani. eğer kucağınızda gezdirirken emzirdiğinizde emiyorsa meme reddi olabilir. Sütüm az diye düşünmeyin emmesine göre geliyor benimki en fazla 5 dk bir memeyi emiyor her seferinde ve günde çok az emiyor ama çişli bez sayısı ve kilo alımı normal olduğu için takılmıyorum.
Daha 53 günlükCanim masallah donmeye basladi mi bileKac gunluk oldu bebis
Bu ne cesarettir seni tanımak istiyorum yiğidimBu ilk kahvaltim canim zamanla cesitlendirirm aklimda bulunsin. Patates kizartmasi yiyebiliyormuyuz ? Bide normal ekmek canim ? Ben suann dana etini kesmiyorum aksam kofte dusunuyorum bakalim nolcak. Hangi urinu kullaniyosun canim resim atabikirmisin ? Yesil mercimek yiyebiliriz herhalde degil mi
Ovvv kuzum. Bencede bu egzama kizimdada olmustu . Sen gosterdigim nemlendirixiye batrinmi canim
Tovbe etrirecek kadar gaz yapacagini dusunmemistimBu ne cesarettir seni tanımak istiyorum yiğidim
Yeşil mercimek bir kez yedim ve tövbe ettim.
Geçmiş olsun bu arada.
İnşallah beslenmeyle çözersin de doktora gerek kalmaz.
Tmm canimSleepy ile diğer bezler arasında fark var dikkat et. 2 numarası premium care 1 numara ile denk.
Ahh bari onu yiyebilseydik . Ay me guzel tabi annen varken degerlendir bemcede. Misir ekmegi bama cok tuhaf geliyo ekmek gibi deilKızartma da tetikler gibi kalmış aklımda büyük oğlumdan. Fırına atıyorum bazen az zeytin yağı sürüp. Annem burda. Ekşi mayalı ekmek yapıyor. Aslında başta buğdayı da keseyim dedim. Mısır ekmeği yaptım ama başa çıkamadım ya, bir de ekmek çok cazip geldi. Annem gidince belki yine mısır ekmeğine dönerim. Ben bakliyat tüketiyorum ama çok gaz yapıyor. Dün nasıl denk gelmiş. Bir gece önceden mercimek çorba vardı. söylemesi ayıp. Annem de nohut ve bulgur pilavı yapmış. Akşam belki de huzursuz oluşu ondandı. O kadar gaz çıkarmaya ve 3 kere kaka yapmays rağmen uyuyamadı Bebişkoyu yatırayım, foto atarım
Masallah masallah ne guzel. kiskamclik her yasta oluyor demekki8buçuk canım. Benden daha detaycı valla. Onun içinde süt var yiyemezsin, bak bunda yumurta vardır, sen yeme diye habire telkin veriyor ama azcık da kıskanıyor işte
Göremedim ben onu canım. Doktor mustela Stelatopia dedi ama ayçiçeği dese de avokado varmış. Dün yanağına sürdüm, evde avokado vardı. Kızarmadı ama riske atmayayım dedim. Bioderma Atoderm intensive Baume çok tavsiye edilmiş. Şampuanı da değiştirmek istiyorum. Mustela evdeki. Arkadaşım Linola dan çok memnun. Bezi de Pampers Pure alasım var. Eşim ne söylesem al al diyor da ekstreyi görünce kalbine inmez inşallah. Hepsi ateş pahası yaOvvv kuzum. Bencede bu egzama kizimdada olmustu . Sen gosterdigim nemlendirixiye batrinmi canim
Yaaa bende gormelıyımm betoyuuu ama benı gormek ıstemeyn herıf keser vallaBeto varya cok huzel boylu poslu dalyan gibimasallah. Evet bende cok konustigunuz icin ve cok guldugumuz icin en cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?