ben oğlumda fındık kreması ve fıstık ezmesi yemiştim vücudunda vardi dr a gitmedim onlari yemeyi biraktim vücudu gecti yüzü geçmek üzere cnm ama sen dr a götür belki farkli bsulydir hani götürme diyemem boyle bsyler yendiysen farkli falan yapmis olabilir
Ara ara geniz akıntısından dolayı balgam oluyor. O boğazına gelirse öğürüyor. Şanslıysak kusup rahatlıyor. Hiç üzülmeyin. Düzene girer yine. Önemli olan kilo alımı
Kızlar bebeğimin yüzünde özellilke yanaklarında seyrek olarak alınlarında çok az ensesinde ve boynunun altında böyle şeylerden çıktı. Bunu yaşayan var mı aranızda? Alerji desem kakasında kan veya mukus yok. Çok hızursuz gazını çıkartsada ağlıyo çıkartmasada. 44 günlük olduk. Böyle gördükçe çok üzüyorum. Bi ara söner gibi oldu iki gündür gene azdı yaa
Büyük oglumdada oldu aynisi. Fazla sicak giydirmeyin, giydigi kiyafetler 100% pamuk olsun. Yumusatici kullanmayin,sivi deterjan kullanin. Bir iki hafta süt ürünleri yemeyin, düzelme varmi test edin.
Oglumdayken tereyagi dokunuyordu. Birde yünlü seyler giyiyince oluyordu. Evde yeni hali varsa onun tüyleride rahatsiz ediyordur.
Bir kac ay cektik, tüm vücuduna yayilmisti. Sonra coresatin (pembe paket)diye bir ilac sayesinde atlattik.
Tam sahur hazirlaycagim saatte agladi .buzluktan gozleme cikarmistim iyiki cikarmisim adamcagiz ac kalirdi . Bu gece bi kizim agliyor bi oglum .yasasim 2 cocuklu cilgin geceler
Kac gecedir geçmeyen davulcu 2.40 civari gecti. Yusrayi uyandirdi tam o esnada eslemde uyandi cildirmalik bi gece daha. Şimdi uyudular gibi bende sahur hazirliyim :/
Ne değişik bir bebeğim var ya. Doğduğundan beri gece rahat uyusun diye akşam yıkıyordum. Uyumuyordu tabi. Ben de akşamları yorgun oluyorum ve nasılsa banyo sonrası uyumuyor diye bundan önceki iki banyosunu gündüz yaptırdım. Her ikisinde de uzun ve deliksiz uyudu. Fikir değiştirdi galiba dedim ve bugün yine akşam yıkadım. Inadına mı yapıyor nedir, yine uyumuyor. Deliricimm
Bizde öyleyiz şu an ne güzel uykuluydu emzirdim hadi dalmadan altını alayım dedim birazda mama verim dedim bezini doldurdu hadi alt aldık gazını çıkarayım dedim fazla geldi heralde kustu da kustu üstünü değiştirdik temelli açıldı uykusu şu an ağlıyor