2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hayır hiçbişey değiştirmedim canım
ben oğlumda fındık kreması ve fıstık ezmesi yemiştim vücudunda vardi dr a gitmedim onlari yemeyi biraktim vücudu gecti yüzü geçmek üzere cnm ama sen dr a götür belki farkli bsulydir hani götürme diyemem boyle bsyler yendiysen farkli falan yapmis olabilir

Büyük oglumdada oldu aynisi. Fazla sicak giydirmeyin, giydigi kiyafetler 100% pamuk olsun. Yumusatici kullanmayin,sivi deterjan kullanin. Bir iki hafta süt ürünleri yemeyin, düzelme varmi test edin.

Oglumdayken tereyagi dokunuyordu. Birde yünlü seyler giyiyince oluyordu. Evde yeni hali varsa onun tüyleride rahatsiz ediyordur.
Bir kac ay cektik, tüm vücuduna yayilmisti. Sonra coresatin (pembe paket)diye bir ilac sayesinde atlattik.

2 gunde 1 oglenden sonralari yikiyorum banyo yaptiktan sonra benimkinin uykusu aciliyor.

Benimkide ustunu basini sulamış.alt ust degisim emme gaz cikarma derken cocugun uykusu dagildi uyutmaya calisiyorum
Bizde öyleyiz şu an ne güzel uykuluydu emzirdim hadi dalmadan altını alayım dedim birazda mama verim dedim bezini doldurdu hadi alt aldık gazını çıkarayım dedim fazla geldi heralde kustu da kustu üstünü değiştirdik temelli açıldı uykusu şu an ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…