Eslem geri uyandı zor hazirlandim sahura. Gazi var :/Benimkide ustunu basini sulamış.alt ust degisim emme gaz cikarma derken cocugun uykusu dagildi uyutmaya calisiyorum
Yan yatırınca mı kalça ile ilgili sıkıntı oluyormuşKızlar bebısınızı, yan yatırıyomusunuz kalca İle ılgıli sıkıntı olablecgını okumustum Bı yerde
Oruç mu tutuyorsunEslem geri uyandı zor hazirlandim sahura. Gazi var :/
Ne casusu kız FBI mıyız bizYa siz betoyla kadiri izlemiyomuydunuz tmeizlik benim isim o prog ? Karistiyosamda k.bkma. Sana kendimi gostermek isterim ama aramizda casuslar olabilir
Canım göz pınarına masaj yapmak gerekiyormuş. Böyle pıt pıt elini dokundur minik minik ovala kenarına.Bebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
2 gündür eşim kendi sahur yapıyor. O kadar ypruluyorum ki oğlum gece uyanıyor sürekli sahurda onunla oturamıyorum. Üzülüyorum ama napiyim benimde biraz dinlenmeye uyumaya ihtiyacım var.11de eslem uyudu. Simdi yusrayi uyutcam. 2 de Eslem emmeye kalkar. 3.30 sahur hazirlamaya kalkcam. 4 30dan sonra yatabilirsem yatarin. Sonra yine 5.30 6 gibi eslem kalkar. Arada belki yusra uyanir. 8 30 9 tekrar kalkar bi daha kesin kalkis yaparız. Kafa da manyak gibi gezeriz
sen ona su ver annesi kum falan dokmuyordur ins. cnm ailede taş düşüren var mı ,kum döken falan,göğsünü de sağ bi bak o sızısı agrisi gececek miYok cnm emdi sonra oldu cok bosda degil tam doluda degil . Kan 3 bezde vardi cnm
hafif yan yüz üstü gibi yatiyorum ben yastığa sarilaraktqn ,yastığı dengedir koluna o ara memeler icin bi boşluk olacak oyle daha az acıyor ama emzirirken göğüslere yatmak iyi değil aslinda sut kanalı tikanikliklarina neden oluyor,doğal olarak mastite deKızlar yüz üstü nasıl yatıyorsunuz ya benim göğüslerim çok ağrıyor yatamıyorum. Dünde eşimle şakalaşırken sıkıp havaya kaldırdı beni memem sıkıştı aman Allahım nasıl bir ağrı beynime çıktı bir anda. :/ napcam bu göğüsleri bilmiyorum bir keyifle yüzüstü yatamadım hamileyken ağrı emzirirken ayrı çile :/
Canim idrarda kan yok o 1 defa oldu. Sen gormedin sanirim kakasinda kan var. Bem idrr takibi yaparken kakada kan gordum. Onu soruyosun sandimsen ona su ver annesi kum falan dokmuyordur ins. cnm ailede taş düşüren var mı ,kum döken falan,göğsünü de sağ bi bak o sızısı agrisi gececek mi
Beto yavrum bu konular bitti bebeler 5yasina geldiNe casusu kız FBI mıyız biz
Ben hatta 1ay asisinda hemsireye sordum isilik dedi . Iyiki bi isilik biliyosunuz diceBizde ara ara çıkıyor sanki ayy bilemedimki
Bende bi kac defa o el sakasina maruz kaldim okurken icim sizLadi vallaKızlar yüz üstü nasıl yatıyorsunuz ya benim göğüslerim çok ağrıyor yatamıyorum. Dünde eşimle şakalaşırken sıkıp havaya kaldırdı beni memem sıkıştı aman Allahım nasıl bir ağrı beynime çıktı bir anda. :/ napcam bu göğüsleri bilmiyorum bir keyifle yüzüstü yatamadım hamileyken ağrı emzirirken ayrı çile :/
hi anladim cnm onu ben bilmiyorum hic cnmCanim idrarda kan yok o 1 defa oldu. Sen gormedin sanirim kakasinda kan var. Bem idrr takibi yaparken kakada kan gordum. Onu soruyosun sandim
Burdaki arkadaslar sut alerjisi dedi camim sut urunlerini kestim dunhi anladim cnm onu ben bilmiyorum hic cnm
hi öğrenmiş oldum bende o vücudundaki de alerjiymis demekki ,ondann olmus o zamanBurdaki arkadaslar sut alerjisi dedi camim sut urunlerini kestim dun
Evet canim aynenhi öğrenmiş oldum bende o vücudundaki de alerjiymis demekki ,ondann olmus o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?