2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
3 gündür her emzirme sonrası sagım yapıyorum süt arttı 2 gğndür mama vermedim sağdığımı verıyorum cok şükür ben ki ağlıyordum sütüm az diye bakalım devam etcekmi tek dezanantajı memeler cabuk şişiyor taş gibi oluyor hala gecen yan uyudum bi meme tshortu ıslatmış

Kızlar yüz üstü nasıl yatıyorsunuz ya benim göğüslerim çok ağrıyor yatamıyorum. Dünde eşimle şakalaşırken sıkıp havaya kaldırdı beni memem sıkıştı aman Allahım nasıl bir ağrı beynime çıktı bir anda. :/ napcam bu göğüsleri bilmiyorum bir keyifle yüzüstü yatamadım hamileyken ağrı emzirirken ayrı çile :/

2 gündür eşim kendi sahur yapıyor. O kadar ypruluyorum ki oğlum gece uyanıyor sürekli sahurda onunla oturamıyorum. Üzülüyorum ama napiyim benimde biraz dinlenmeye uyumaya ihtiyacım var.

hafif yan yüz üstü gibi yatiyorum ben yastığa sarilaraktqn ,yastığı dengedir koluna o ara memeler icin bi boşluk olacak oyle daha az acıyor ama emzirirken göğüslere yatmak iyi değil aslinda sut kanalı tikanikliklarina neden oluyor,doğal olarak mastite de

bebegim 1.5 gundur kaka yapmadı ,yüzyılın patlamasını bekliyorum bakalım cisi cok yapiyor bi de gaz çıkarıyor ama hayirlisi :) sabahtan akşama kadar yapmayınca beline kadar kaka yapiyordu,1.5 gunde artik kafasından cikar galiba :) var oyle bebekler çünkü...

sen ona su ver annesi kum falan dokmuyordur ins. cnm ailede taş düşüren var mı ,kum döken falan,göğsünü de sağ bi bak o sızısı agrisi gececek mi
Canim idrarda kan yok o 1 defa oldu. Sen gormedin sanirim kakasinda kan var. Bem idrr takibi yaparken kakada kan gordum. Onu soruyosun sandim

Bende bi kac defa o el sakasina maruz kaldim okurken icim sizLadi valla. Yastikla poziston veriyorum canim

Kizlar bebekleriniz sosyal durumu nasil ? Benimki artik masallah mimcirilcak kivama geldi . Bir kac gundur agular basladi agzini yamultarak gulucukler atiyo annneeeeggg dio beni gorunce heyecanlaniyo hiiii hiiii hiiii die nazlaniyo dudak buzuyo eger gec aldiysam. Gec meme verdiysem homurdanarak uzgun uzgun emiyo arada agzindan cikarip naz yapiyor bana kucuk emrah bakisi esliginde ablasini gorunce hala agliyor ama bazende onlada konusuyor keyfi yerindeyse laf atiyo ablasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…