2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kac gecedir geçmeyen davulcu 2.40 civari gecti. Yusrayi uyandirdi tam o esnada eslemde uyandi cildirmalik bi gece daha. Şimdi uyudular gibi bende sahur hazirliyim :/
Canım sen göz için ne zaman doktora gidecektin? Geçen şey yazmıştın gözüne parmağımızı yaklaştırdık tepki vermedi. Normalde vermesi lazımdı mutlaka. Merak ettim sizi inşallah bi sıkıntı yoktur.

Kızlar benim Bebeğim 40 günlük aranızda bebeği daha büyük olan arkadaşlar var çevreyle ilgilenme kendi kendilerine yalnız ağlamadan durma süreleri arttı mı arttıysa ne zaman arttı, Mesela ana kucağında ne kadar ağlamadan duruyor? Gördüğünüz üzere kendime umut arıyorum ne zaman sürekli kucak işini bırakacak diye. Bu gidişle kanguru alıcam

Ya siz betoyla kadiri izlemiyomuydunuz tmeizlik benim isim o prog ? Karistiyosamda k.bkma . Sana kendimi gostermek isterim ama aramizda casuslar olabilir
Yok canım Estagfrullah sorun degıl de ama bır yalnıslık var ben pek tv ızlemem sadece haber belgesel ızlerım o tur programlarla ısım olmaz karıstırdı n bacıııı

Simdiden sonra biraz olsunn artar 10 dk yi gordum ben mucize gibiydi .ablasi durtuklemese belki bi 5 dk daha dururda. Oyun halisi alicam bakinir belki. 3.aydada artik anneyi takibe goz haosine aliyolar odadan cikimca ciglik kiyamet feryat figan aglardi ablasi wc bile gidemezdim .o asamaya gelmeden oyalancak bisey ariyorum

İnan denemedim. Ben banyo bile zor yapıyorum hassasiyetten. Giyinirken falan asiri tedbirliyim. Hala plastik kapaklari çıkaramadım

Bizim yine 4. Gune girdik

Bizde hâla goz temasi yok. Aglarken agu diyo. Gulme de yok baya kafama takiliyo ama bekliyorum simdilik...

Bizim aksine azaldo kucak istiyo genelde bende pusete koyuyorum daha dik duruyor biraz bakiniuor ozellikle mutfakta

Ilk bebis anladigim kadariyla cok sukur iyi cnm.babasini veya beni gorunce guluyor.sabah sarki actim beraber gulusup oynastik.goz kontagi var ama uyurken karanligi srvmiyor illa bi aydinlik olucak etraf.memeyi gec verince tutmuyor sinirleniyor.siz vermezseniz bende istemem ama katila katila aglarim diyor :) sakinlestirip oyle veriyoruz :) rutinlerimizde oturdu sayilir cok sukur.
Sabah 6-7 kalkis alt degistirme emzirme sonra ana kucagina koyup 15 dk ellemiyorum bi guzel kaka yapiyor orada bitince kakasi sıkılip agliyor altini degistiriyorum.emmek isterse tekrar emziriyorum sonra 8-9 gibi 1 saatlik sekerleme sonra 12 de yatiyor.oglenleri sagi solu belli olmuyor aksam 6-10 arasi aglama krizimiz var.10 da uyuyor 12 de kalkiyor 1 de uyuyup 3 te kalkiyor sonra 5 te kalkiyor emzirip yatiyor 15 dk da sonra 6 7 gibi kalkiyor

Cok iyi bence masallahh kuzuya. Bizim.hala 1gunun1 gununu tutmuyor. Nu hece bitirdi benin parca parca 2 saatlik uyku ile duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…