2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence kucuk canim. Hani su on taraftaki yanlarda 2 kucuk kanat var ya, onlar eger bacaga dogru kayiyorsa bez kucuktur diye dusunuyorum ben. Sleepy degil mi bu. Sleepy kalip olarak cok kucuk. 2 numara ile 1 numara arasindaki fark yok denecek kadar az
Bence oluyor tam ama citcitlari cok sikmamismisın?
Ay bilmem sıkmışmıyım. ama bel kısmı boşluk kalıyor sonra. Bu sleepy canımı sıkmaya başladı bitse de başka bez alsam. Kanatları aşağı kayıyor oturmuyor çocuğun totosuna 2 gündür günde 2 kere kaka sızıyor

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun bayadır yine giremiyorum nasılsınız bebişler nasıl iyice toparlanmışlardır artık biz bugün 2.ay aşımızı olduk geldik inşallah ateşi yükselmez kızlar aşırı dertliyim kızım nerdeyse tamamen emmeyi bıraktı memeye geldiği an çıldırıyo nefessiz kalana kadar ağlıyor ne yaptıysam ne ettiysem emmiyor sağıyorum onda da iki göğüsten 25 30 cc ancak çıkıyor emmedikçe sütte azaldı önceden sütyenimi ıslatırdı duşta falan damlardı şimdi hiç gelmiyor sıkarsam çıkıyor ancak iyice mamaya döndük ne yapıcam bir akıl verin nolur 2 ay da toplasam 2 haftalık meme emmemiştir

Canım bi arkadaşımın da meme reddi başına gelmişti . Günde kaç kez sağım yapıyorsun . Süt gelse de gelmese de sağ ki sütün bitmesin tamamen .

Canım bi arkadaşımın da meme reddi başına gelmişti . Günde kaç kez sağım yapıyorsun . Süt gelse de gelmese de sağ ki sütün bitmesin tamamen .
3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyo delircem artık

10 dk mı

Şu alerji iyice zora sokmaya başladı. Süt ürünleri ve yumurtayı kesince tüm gün ağlamaları da kesildi. Mukus, döküntü ve pişik devam ediyor. Birkaç gündür kuruyemisi kesmiştim. Dünden itibaren tahin ve salçayı da kestim. Dün sabah aycekirdegi yedim. Yüzü çok kötü oldu kuzumun ya. Ayçiçek yağını da hayatımdan çıkaracağım galiba. Irmik tatlima koyuyordum. Yemeklerde zeytinyağını seviyorum ama tatlılarda sevmiyorum. Bir süre zeytinyağlı irmik yiyeceğim artık.

40 ı cıkınca düzelir derlerdi hani yaa bizimki daha beter oldu töbe önceden uyurdu uyanırdı emerdi az etrafı izlerdi gazı olunca bi ağlardı. Şimdi uyanıkken sadece ağlıo gazı varsada zaten aglıo uykuda kundak yapıyom kundak yaptım diye aglıo yapmasam eliyle 1 saniye durmadıgı ve sürekli sıratına çarptığı için yine ağlıyo bitek kucagımda aglamıo bazen orda da aglıo annemde klasik dıokı kucaga alıstırmıssın napayım ağlıyo yerdemi bırakayım ben bu anneleri anlamıyom 4 cocuk büyütmüşsün ama beni bazen anlamıon

Kucaga alisma olayini da bi abartmasalar olmaz zaten. Benim kuzum da seviyor kucagi.. demek ki beni istiyo, kokumu istiyo ne var bunda ki die dusunuyorum. 2 ay sonra istemez nolcak sanki 10 dk kucakta duruverse. El kadar bebe zaten. Kiymetini bilmek gerek bence bu minnaklarin masum isteklerinin

Ya zaten diyorum anne 2 ay sonra işe başlicam istesemde bukadar kucaklayamam hem yaşı az gelsin kucagıma alsamda durmaz öf anne ya sıcak git basımdan falan der bunlardan bellimi olur memede uyuyup yere koydugum an uyanıyor ya sıpa en son dün babasıyla kıpor kıpır hareketler yapıyodu bende yaklaştım anaa bu beni görür görmez elleri bana doğru beni al der gibi uzatıp aglamaya basladı ulan sen daha cük kadarsın bunu nerden öğrendin valla şoka girdik babasıyla

Onceki aksam parmagimizi tuttuk gozunu kirpmadi ele bakmadi. Bu hafta goturcez sanieim
Canım bi götür istersen bizim göz teması ilk ay dolmadan çok az az başlamıştı şimdi 40 olduk bayağı var. İnşallah kızının hiçbir şeyi yoktur ama varsa da erkenden teşhis çoğu şeyde çok önemli. Annesin sen anlarsın. Benim kuzenim doğuştan görme engelli halam bir gün kanepeye bırakmış geldiğinde çocuğun gözüne güneş girdiğini ama hiç gözünü kısmadığını fark etmiş ordan anlamış. Yine de hep iyi düşünmeli Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin çocuklarımıza

Ayyy kurban olurum ya, minnaklar fln ama acayip akillilar bence. Sevildiklerini biliolar. ❤❤
Bence dogru yapiyorsun, ise baslarsan, sana daha hizli buyumus gibi gelcek zaten. Varsin kucaginda uyusun, tadini cikarsin o da sen de. Simartin birbirinizi
Ama su var. Ben daha bebegimle yeni yeni oynasmaya basladim. Kv kp varken bana dusmuyordu ki bi. Onlar aliodu hep. Birkac gundur guluo bana da

Her iki saatte bir sağıp biriktir bence 15 15 15 birikse her seferinde cocuga bi öğün cıkar bari sütten mama yerine
Sağmaya zaman bulamıyorum ki huysuz bir bebeğim var maalesef biriktirerek veriyorum ama 100 cc den az olunca çıldırıyor napıcağmı şaşırıyorum artık

Hele şükür onlarda gittide kurtuldun heralde bol sevelim stok yapalım dediler Sen nasılsa yanındasın seversin die töbe yarabbim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…