Bizim de 4. günBizim yine 4. Gune girdik
Haha isilik demezse dişimi kırarımIsilik der
Ben de hep kapaklarla geziyorum çıkardığım anda atlete değince çok acıyorİnan denemedim. Ben banyo bile zor yapıyorum hassasiyetten. Giyinirken falan asiri tedbirliyim. Hala plastik kapaklari çıkaramadım
Bence kucuk canim. Hani su on taraftaki yanlarda 2 kucuk kanat var ya, onlar eger bacaga dogru kayiyorsa bez kucuktur diye dusunuyorum ben. Sleepy degil mi bu. Sleepy kalip olarak cok kucuk. 2 numara ile 1 numara arasindaki fark yok denecek kadar az
Ay bilmem sıkmışmıyım.Bence oluyor tam ama citcitlari cok sikmamismisın?
Canım bi arkadaşımın da meme reddi başına gelmişti . Günde kaç kez sağım yapıyorsun . Süt gelse de gelmese de sağ ki sütün bitmesin tamamen .Kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun bayadır yine giremiyorum nasılsınız bebişler nasıl iyice toparlanmışlardır artıkbiz bugün 2.ay aşımızı olduk geldik inşallah ateşi yükselmez kızlar aşırı dertliyim kızım nerdeyse tamamen emmeyi bıraktı memeye geldiği an çıldırıyo nefessiz kalana kadar ağlıyor ne yaptıysam ne ettiysem emmiyor sağıyorum onda da iki göğüsten 25 30 cc ancak çıkıyor emmedikçe sütte azaldı önceden sütyenimi ıslatırdı duşta falan damlardı şimdi hiç gelmiyor sıkarsam çıkıyor ancak iyice mamaya döndük ne yapıcam bir akıl verin nolur 2 ay da toplasam 2 haftalık meme emmemiştir
3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyoCanım bi arkadaşımın da meme reddi başına gelmişti . Günde kaç kez sağım yapıyorsun . Süt gelse de gelmese de sağ ki sütün bitmesin tamamen .
10 dk mıSimdiden sonra biraz olsunn artar 10 dk yi gordum ben mucize gibiydi .ablasi durtuklemese belki bi 5 dk daha dururda. Oyun halisi alicam bakinir belki. 3.aydada artik anneyi takibe goz haosine aliyolar odadan cikimca ciglik kiyamet feryat figan aglardi ablasi wc bile gidemezdim .o asamaya gelmeden oyalancak bisey ariyorum
Her iki saatte bir sağıp biriktir bence 15 15 15 birikse her seferinde cocuga bi öğün cıkar bari sütten mama yerine3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyodelircem artık
Kucaga alisma olayini da bi abartmasalar olmaz zaten. Benim kuzum da seviyor kucagi.. demek ki beni istiyo, kokumu istiyo ne var bunda ki die dusunuyorum. 2 ay sonra istemez nolcak sanki 10 dk kucakta duruverse. El kadar bebe zaten. Kiymetini bilmek gerek bence bu minnaklarin masum isteklerinin40 ı cıkınca düzelir derlerdi hani yaa bizimki daha beter oldu töbe önceden uyurdu uyanırdı emerdi az etrafı izlerdi gazı olunca bi ağlardı. Şimdi uyanıkken sadece ağlıo gazı varsada zaten aglıo uykuda kundak yapıyom kundak yaptım diye aglıo yapmasam eliyle 1 saniye durmadıgı ve sürekli sıratına çarptığı için yine ağlıyobitek kucagımda aglamıo bazen orda da aglıo annemde klasik dıokı kucaga alıstırmıssın napayım ağlıyo yerdemi bırakayım ben bu anneleri anlamıyom 4 cocuk büyütmüşsün ama beni bazen anlamıon
Neden laf sokuyorSelam bugunde gelemedim pek islere cocuklara yetişemiyorum. Esim bugun laf soktu durdu butun gun sinir oldum. Ama oruçlu diye cevap vermedim hic
Uyuzdur, ondan sokmustur bunda bilmicek ne varNeden laf sokuyor
Ya zaten diyorum anne 2 ay sonra işe başlicam istesemde bukadar kucaklayamam hem yaşı az gelsin kucagıma alsamda durmaz öf anne ya sıcak git basımdan falan der bunlardan bellimi olurKucaga alisma olayini da bi abartmasalar olmaz zaten. Benim kuzum da seviyor kucagi.. demek ki beni istiyo, kokumu istiyo ne var bunda ki die dusunuyorum. 2 ay sonra istemez nolcak sanki 10 dk kucakta duruverse. El kadar bebe zaten. Kiymetini bilmek gerek bence bu minnaklarin masum isteklerinin
Canım bi götür istersen bizim göz teması ilk ay dolmadan çok az az başlamıştı şimdi 40 olduk bayağı var. İnşallah kızının hiçbir şeyi yoktur ama varsa da erkenden teşhis çoğu şeyde çok önemli. Annesin sen anlarsın. Benim kuzenim doğuştan görme engelli halam bir gün kanepeye bırakmış geldiğinde çocuğun gözüne güneş girdiğini ama hiç gözünü kısmadığını fark etmiş ordan anlamış. Yine de hep iyi düşünmeli Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin çocuklarımızaOnceki aksam parmagimizi tuttuk gozunu kirpmadi ele bakmadi. Bu hafta goturcez sanieim
Ayyy kurban olurum ya, minnaklar fln ama acayip akillilar bence. Sevildiklerini biliolar. ❤❤Ya zaten diyorum anne 2 ay sonra işe başlicam istesemde bukadar kucaklayamam hem yaşı az gelsin kucagıma alsamda durmaz öf anne ya sıcak git basımdan falan der bunlardan bellimi olurmemede uyuyup yere koydugum an uyanıyor ya sıpa en son dün babasıyla kıpor kıpır hareketler yapıyodu bende yaklaştım anaa bu beni görür görmez elleri bana doğru beni al der gibi uzatıp aglamaya basladı ulan sen daha cük kadarsın bunu nerden öğrendin valla şoka girdik babasıyla
Ama durduk yere de laf sokulmazki günah bide oruç tutuyormuşUyuzdur, ondan sokmustur bunda bilmicek ne variyice erkek dusmani olcam valla bende oglum haric tabi
Sağmaya zaman bulamıyorum ki huysuz bir bebeğim var maalesefHer iki saatte bir sağıp biriktir bence 15 15 15 birikse her seferinde cocuga bi öğün cıkar bari sütten mama yerine
Hele şükür onlarda gittide kurtuldun heralde bol sevelim stok yapalım dedilerAyyy kurban olurum ya, minnaklar fln ama acayip akillilar bence. Sevildiklerini biliolar. ❤❤
Bence dogru yapiyorsun, ise baslarsan, sana daha hizli buyumus gibi gelcek zaten. Varsin kucaginda uyusun, tadini cikarsin o da sen de. Simartin birbirinizi
Ama su var. Ben daha bebegimle yeni yeni oynasmaya basladim. Kv kp varken bana dusmuyordu ki bi. Onlar aliodu hep. Birkac gundur guluo bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?