- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Valla sağmadıkça bebekte emmedikçe beyin bu süt yeter dermiş üretimi kesermiş oyüzden gerekirse bebek bi kolundayken sakinken diğer memeyi sağ sürekli tetiklemessen azalrmısSağmaya zaman bulamıyorum ki huysuz bir bebeğim var maalesefbiriktirerek veriyorum ama 100 cc den az olunca çıldırıyor napıcağmı şaşırıyorum artık
Valla sağmadıkça bebekte emmedikçe beyin bu süt yeter dermiş üretimi kesermiş oyüzden gerekirse bebek bi kolundayken sakinken diğer memeyi sağ sürekli tetiklemessen azalrmıs
Bende de oluyor canım ılgınck ı dikişim gectı yanı normalde onun sorun olması gerekirken ben gogusten dolayı yuzustu yatamıyorumKızlar yüz üstü nasıl yatıyorsunuz ya benim göğüslerim çok ağrıyor yatamıyorum. Dünde eşimle şakalaşırken sıkıp havaya kaldırdı beni memem sıkıştı aman Allahım nasıl bir ağrı beynime çıktı bir anda. :/ napcam bu göğüsleri bilmiyorum bir keyifle yüzüstü yatamadım hamileyken ağrı emzirirken ayrı çile :/
Yan zor yatıom iki meme üstüste sıkısıyorBende de oluyor canım ılgınck ı dikişim gectı yanı normalde onun sorun olması gerekirken ben gogusten dolayı yuzustu yatamıyorum
Migros Sanal market canım biz kullanıyoruz çok memnun kaldıkKızlaaaaaar evlere sipariş getiren marketler hangıleri.ücretsiz olanlar ama
Canım irmik tarifini bana da atar mısın ya? İnan ben artık yiyecek bişey bulamıyorum, bizimde meme reddimiz var napcaz böyle bilmiyorumŞu alerji iyice zora sokmaya başladı. Süt ürünleri ve yumurtayı kesince tüm gün ağlamaları da kesildi. Mukus, döküntü ve pişik devam ediyor. Birkaç gündür kuruyemisi kesmiştim. Dünden itibaren tahin ve salçayı da kestim. Dün sabah aycekirdegi yedim. Yüzü çok kötü oldu kuzumun ya. Ayçiçek yağını da hayatımdan çıkaracağım galiba. Irmik tatlima koyuyordum. Yemeklerde zeytinyağını seviyorum ama tatlılarda sevmiyorum. Bir süre zeytinyağlı irmik yiyeceğim artık.
Persembe asisi var once ebeyle konuşcam. Belki ayni gun gotururuzNe zaman gideceksiniz cnm
Napcaz ki böyle ya nasil normale doncekBen de hep kapaklarla geziyorum çıkardığım anda atlete değince çok acıyor
Biberon varsa emzik biraktirman lazimKızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun bayadır yine giremiyorum nasılsınız bebişler nasıl iyice toparlanmışlardır artıkbiz bugün 2.ay aşımızı olduk geldik inşallah ateşi yükselmez kızlar aşırı dertliyim kızım nerdeyse tamamen emmeyi bıraktı memeye geldiği an çıldırıyo nefessiz kalana kadar ağlıyor ne yaptıysam ne ettiysem emmiyor sağıyorum onda da iki göğüsten 25 30 cc ancak çıkıyor emmedikçe sütte azaldı önceden sütyenimi ıslatırdı duşta falan damlardı şimdi hiç gelmiyor sıkarsam çıkıyor ancak iyice mamaya döndük ne yapıcam bir akıl verin nolur 2 ay da toplasam 2 haftalık meme emmemiştir
Kuzum aynı dert bizde de var biliyor musun emzirmeye aldığım zaman sanki etini koparacak gibi ağlıyor ben de napacağımı şaşırdım süt alerjisinden şüphelendikleri için bizim mamamızda yok, ee ben de alerji diyetindeyim adam gibi bişey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım yani. Seninki neden böyle yapıyor acaba ben benimkini alerjiye bağlı düşünüyorum amaKızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun bayadır yine giremiyorum nasılsınız bebişler nasıl iyice toparlanmışlardır artıkbiz bugün 2.ay aşımızı olduk geldik inşallah ateşi yükselmez kızlar aşırı dertliyim kızım nerdeyse tamamen emmeyi bıraktı memeye geldiği an çıldırıyo nefessiz kalana kadar ağlıyor ne yaptıysam ne ettiysem emmiyor sağıyorum onda da iki göğüsten 25 30 cc ancak çıkıyor emmedikçe sütte azaldı önceden sütyenimi ıslatırdı duşta falan damlardı şimdi hiç gelmiyor sıkarsam çıkıyor ancak iyice mamaya döndük ne yapıcam bir akıl verin nolur 2 ay da toplasam 2 haftalık meme emmemiştir
3 kez cok az. 2 saatte bir sağman lazim3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyodelircem artık
Hadi bakalım şimdiden maşallahTeyzelerimiz bizim 2.ay doldu bugun cok sukur oglenden sonra fotograf cekimi gelir :)
Canım mamayı eds ile memeden versen?3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyodelircem artık
Ucretsız dımı canımMigros Sanal market canım biz kullanıyoruz çok memnun kaldık
Hey heyleri gelir onun arada öyleNeden laf sokuyor
Canım irmik talısı tarifin nedir ?Şu alerji iyice zora sokmaya başladı. Süt ürünleri ve yumurtayı kesince tüm gün ağlamaları da kesildi. Mukus, döküntü ve pişik devam ediyor. Birkaç gündür kuruyemisi kesmiştim. Dünden itibaren tahin ve salçayı da kestim. Dün sabah aycekirdegi yedim. Yüzü çok kötü oldu kuzumun ya. Ayçiçek yağını da hayatımdan çıkaracağım galiba. Irmik tatlima koyuyordum. Yemeklerde zeytinyağını seviyorum ama tatlılarda sevmiyorum. Bir süre zeytinyağlı irmik yiyeceğim artık.
Kızımın da böyleydi mama yiyordu o üstelik büyüdükçe normale döndü yapamadı mı zeytinyağı koyuyordum mamasına ilk ay bir kere fitil kullanmıştım sadece.Anne sütü alan bebeklerde 10 gün çıkmazsa sorunmuş ben anlamadım doktora götürünce ancak sorucam.Kalça usg çektiricem koronaya bakmayan bir hastane buldum oraya gidicem.Napcaz ki böyle ya nasil normale doncek
İsik tepkisi var. Ama gormedigi belli yani... Gozleride degisik bir renk gri gibi mavi gibi. Neyse kotu dusunmicem bu hafta goturcez inşallahCanım bi götür istersen bizim göz teması ilk ay dolmadan çok az az başlamıştı şimdi 40 olduk bayağı var. İnşallah kızının hiçbir şeyi yoktur ama varsa da erkenden teşhis çoğu şeyde çok önemli. Annesin sen anlarsın. Benim kuzenim doğuştan görme engelli halam bir gün kanepeye bırakmış geldiğinde çocuğun gözüne güneş girdiğini ama hiç gözünü kısmadığını fark etmiş ordan anlamış. Yine de hep iyi düşünmeli Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin çocuklarımıza
Anne sutu kabız yapmaz diyolar ama bildigin aci cekiyo cocukKızımın da böyleydi mama yiyordu o üstelik büyüdükçe normale döndü yapamadı mı zeytinyağı koyuyordum mamasına ilk ay bir kere fitil kullanmıştım sadece.Anne sütü alan bebeklerde 10 gün çıkmazsa sorunmuş ben anlamadım doktora götürünce ancak sorucam.Kalça usg çektiricem koronaya bakmayan bir hastane buldum oraya gidicem.
120tl ve üzerinde ücretsiz canımUcretsız dımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?