2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağmaya zaman bulamıyorum ki huysuz bir bebeğim var maalesef biriktirerek veriyorum ama 100 cc den az olunca çıldırıyor napıcağmı şaşırıyorum artık
Valla sağmadıkça bebekte emmedikçe beyin bu süt yeter dermiş üretimi kesermiş oyüzden gerekirse bebek bi kolundayken sakinken diğer memeyi sağ sürekli tetiklemessen azalrmıs

Valla sağmadıkça bebekte emmedikçe beyin bu süt yeter dermiş üretimi kesermiş oyüzden gerekirse bebek bi kolundayken sakinken diğer memeyi sağ sürekli tetiklemessen azalrmıs
Bunalıma girdim resmen o her emmediğinde ağlamaktan kendimi alamıyorum

Bende de oluyor canım ılgınck ı dikişim gectı yanı normalde onun sorun olması gerekirken ben gogusten dolayı yuzustu yatamıyorum

Canım irmik tarifini bana da atar mısın ya? İnan ben artık yiyecek bişey bulamıyorum, bizimde meme reddimiz var napcaz böyle bilmiyorum

Biberon varsa emzik biraktirman lazim

Kuzum aynı dert bizde de var biliyor musun emzirmeye aldığım zaman sanki etini koparacak gibi ağlıyor ben de napacağımı şaşırdım süt alerjisinden şüphelendikleri için bizim mamamızda yok, ee ben de alerji diyetindeyim adam gibi bişey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım yani. Seninki neden böyle yapıyor acaba ben benimkini alerjiye bağlı düşünüyorum ama bizi de yarın için aradılar aşıya nasıl oluyo kuzum ?

Teyzelerimiz bizim 2.ay doldu bugun cok sukur oglenden sonra fotograf cekimi gelir :)
Hadi bakalım şimdiden maşallah bize de fikir olur
3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyo delircem artık
Canım mamayı eds ile memeden versen?
Süt az old için emmek istemiyor demekki
Memeden verirsen sütün artar belki
Revani un helvası falan denedin mi?
Hergün rezene anason kimyon malt içecek
Solgar brewer yeast tablet humana stil tea hepsini denedin mi?
Doğumdan sonra hep böyle miydi?
İnstagramda izmir emzirme danışmanı var onun sabit postlarında süt artırma var bir denesen?

Canım irmik talısı tarifin nedir ?
Normal irmik helvası mı?
Bende de güzel süt artırdı
Bir de alerjik anneler 1917pinkterest Pinkpinkblue ve diğerleri patlamış mısır ve konverse haşlanmış mısır alerji yapmıyor tuzlu atıştırmalık bir şey ararsanız aklınızda olsun

Napcaz ki böyle ya nasil normale doncek
Kızımın da böyleydi mama yiyordu o üstelik büyüdükçe normale döndü yapamadı mı zeytinyağı koyuyordum mamasına ilk ay bir kere fitil kullanmıştım sadece.Anne sütü alan bebeklerde 10 gün çıkmazsa sorunmuş ben anlamadım doktora götürünce ancak sorucam.Kalça usg çektiricem koronaya bakmayan bir hastane buldum oraya gidicem.

İsik tepkisi var. Ama gormedigi belli yani... Gozleride degisik bir renk gri gibi mavi gibi. Neyse kotu dusunmicem bu hafta goturcez inşallah

Anne sutu kabız yapmaz diyolar ama bildigin aci cekiyo cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…