2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anne sutu kabız yapmaz diyolar ama bildigin aci cekiyo cocuk
Katı çıkmıyor ya kabızlık katı çıkarması demekmiş.Bizimkiler yumuşak çıkarıyorlar anne sütünden dolayı.Bizimki çok sıkılmıyor acıkınca deliriyor sadece.Gazı da rahat çıkarıyor.

Ağladı mı alacaksın çocuğun güven duygusu gelişecek.Kızımı da öyle büyüttüm hiç de kucakçı olmadı kendi de duruyordu.Büyükler bazen çok konuşuyorlar benim annem de sürekli doymadı aç deyip duruyor.El emmesi refleks diyorum hala aç deyip duruyor sinir ediyor beni.

Ay sağol kuzum inan insan ne yiyeceğini şaşırıyor

Kızlar aşı için aramışlardı şimdi yine aradılar ellerinde sağlık müdürlüğünde de verem aşısı yokmuş,haftaya ertelediler bir sıkıntı olur mu ya takvimin böyle kayması

Kızımda prima kullandım hiç sızdırmazdı oğlanda sürekli sızdırıyor nasılsa bez kuru kalmış üstü başı çiş içinde.Erkek çocuklarda bez ayrı olan bir marka vardı diye hatırlıyorum olmazsa öyle alıcam.Bezin ön tarafı dolu genelde arkası boş kalıyor.Kaka çok yapmadığı için çiş önemli benim için

Irmigi kavurup üstüne şerbet döküyorum canım. Kuruyemissiz, tereyagsiz ve sütsüz pek lezzetli olmuyor ama hem süt yapıyor hem de tatlı ihtiyacını karşılıyor.

Canım irmik tarifini bana da atar mısın ya? İnan ben artık yiyecek bişey bulamıyorum, bizimde meme reddimiz var napcaz böyle bilmiyorum
Meme reddi büyüğünde sık yaşıyordum. Küçüğü de bazı günler yapıyor. Irmik tatlısı klasik basit bir şey. Su ve şekerle şerbet hazırlıyorum. Irmigi yağda kavuruyorum, rengi kızarınca şerbeti döküyorum. Şerbeti çekene kadar pişirmeye devam ediyorum. Malzemeleri attım. Tabi tereyagi ve kuruyemiş kullanmıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200427-121534_Samsung Internet.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 26
Çok teşekkür ederim, nasıl aştınız büyük çocuğunuzda meme reddini?

Kızlar bebeğim 1 aylık oldu ve iki gündür düzeni tamamen değişti ağlayan bebekti ama bir uyudunmu 3 saat uydurdu şimdi en fazla yarım saat uyuyor uyanıyor ağlıyor ne yapacımı şaşırdım ...dizinde böyle oldumu

Biberon varsa emzik biraktirman lazim
biberonla veriyorum mamayı canım bıraktırmayı denedim çay kaşığı ile ama asla kabul etmedi ya çıkardı sürekli ya da az geliyor diye ağlama krizine girdi
Ah bilsem canım nedenini kafayı yicem artık aşı kolaydı canım 1 sol omuzdan 1er tane de 2 bacaktan ateş olabilir dedi calpol verdim gelince 1 çay kaşığı inşallah yükselmez
3 kez cok az. 2 saatte bir sağman lazim
Kızım dursa keşke sağcam ama wcye gidemiyorum 2 dk bırakıp çok huysuz kuzum çok
Eds de denedim canım bu seferde hepsini diliyle çıkarıyor memeyi hiç almıyo ağzına süt yapıcak bir sürü çay vs denedim kimyon denedim revani denedim bulgur vs hep denedim ama nafile sağ tarafta biraz var solda hele hiç yok nerdeyse

Hıı benimkide ben ne desem sen yine o internete inanacan dio

Kızlar aşı için aramışlardı şimdi yine aradılar ellerinde sağlık müdürlüğünde de verem aşısı yokmuş,haftaya ertelediler bir sıkıntı olur mu ya takvimin böyle kayması
Canım ben geçen gün eşim çalıştığı için başka gün gelsek olur mu diye aradım ebe olmaz günü geçerse veremle savaş merkezine gidip testlere girmeniz sonra aşı olmanız gerekir bu aşı gününde yapılmalı dedi bilemedim şimdii

Valla bana da sorun olmaz dedi hemşire kuzum ne yapsam bilemedim müdürlükte de yok diyince bişey de diyemedim, belki her şehirin farklıysa yöntemi

Benimki 5 mart doğumlu. Slingde durmuyor. Ev tipi anakucaginda bebek arabasının anakucaginda durmuyor. Yatağa ya da koltuğa sırtını değdiremiyoruz, anında cirliyor. Kucakta dolaşmayı seviyor. Eşim bebek arabasını çıkaralım, dışarda kullanamıyoruz, evde kullanalım dedi. Anakucagini sevmediği için büyük puseti taktım. Gunesligine bakıp duruyor. Oyuncak takıyorum, onunla da biraz bakisiyorlar. Tabi 5 dakika anca duruyor. Demem o ki sevdiği şeyi bulmak gerekiyor.

Hic kaka sizdirmadi bende 2 no kullaniyorum bende cnm geceleri 3 takiyorum cisi sizdirmasin diye iki biraz kucuk geliyor daha 2 paket var.ciste 3 4 saat kalirsa sizdiriyor 2 nosu ama 3 nosunda sorun gormedim cnm

Surekli sag cnm artar birde bitki caylarini ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…