Katı çıkmıyor ya kabızlık katı çıkarması demekmiş.Bizimkiler yumuşak çıkarıyorlar anne sütünden dolayı.Bizimki çok sıkılmıyor acıkınca deliriyor sadece.Gazı da rahat çıkarıyor.Anne sutu kabız yapmaz diyolar ama bildigin aci cekiyo cocuk
Ağladı mı alacaksın çocuğun güven duygusu gelişecek.Kızımı da öyle büyüttüm hiç de kucakçı olmadı kendi de duruyordu.Büyükler bazen çok konuşuyorlar benim annem de sürekli doymadı aç deyip duruyor.El emmesi refleks diyorum hala aç deyip duruyor sinir ediyor beni.40 ı cıkınca düzelir derlerdi hani yaa bizimki daha beter oldu töbe önceden uyurdu uyanırdı emerdi az etrafı izlerdi gazı olunca bi ağlardı. Şimdi uyanıkken sadece ağlıo gazı varsada zaten aglıo uykuda kundak yapıyom kundak yaptım diye aglıo yapmasam eliyle 1 saniye durmadıgı ve sürekli sıratına çarptığı için yine ağlıyobitek kucagımda aglamıo bazen orda da aglıo annemde klasik dıokı kucaga alıstırmıssın napayım ağlıyo yerdemi bırakayım ben bu anneleri anlamıyom 4 cocuk büyütmüşsün ama beni bazen anlamıon
Ay sağol kuzum inan insan ne yiyeceğini şaşırıyorCanım irmik talısı tarifin nedir ?
Normal irmik helvası mı?
Bende de güzel süt artırdı
Bir de alerjik anneler1917pinkterest Pinkpinkblue ve diğerleri patlamış mısır ve konverse haşlanmış mısır alerji yapmıyor tuzlu atıştırmalık bir şey ararsanız aklınızda olsun
Kızımda prima kullandım hiç sızdırmazdı oğlanda sürekli sızdırıyor nasılsa bez kuru kalmış üstü başı çiş içinde.Erkek çocuklarda bez ayrı olan bir marka vardı diye hatırlıyorum olmazsa öyle alıcam.Bezin ön tarafı dolu genelde arkası boş kalıyor.Kaka çok yapmadığı için çiş önemli benim içinAy bilmem sıkmışmıyım.ama bel kısmı boşluk kalıyor sonra. Bu sleepy canımı sıkmaya başladı bitse de başka bez alsam. Kanatları aşağı kayıyor oturmuyor çocuğun totosuna 2 gündür günde 2 kere kaka sızıyor
Irmigi kavurup üstüne şerbet döküyorum canım. Kuruyemissiz, tereyagsiz ve sütsüz pek lezzetli olmuyor ama hem süt yapıyor hem de tatlı ihtiyacını karşılıyor.Canım irmik talısı tarifin nedir ?
Normal irmik helvası mı?
Bir de alerjik anneler1917pinkterest Pinkpinkblue ve diğerleri patlamış mısır ve konverse haşlanmış mısır alerji yapmıyor tuzlu atıştırmalık bir şey ararsanız aklınızda olsun
Meme reddi büyüğünde sık yaşıyordum. Küçüğü de bazı günler yapıyor. Irmik tatlısı klasik basit bir şey. Su ve şekerle şerbet hazırlıyorum. Irmigi yağda kavuruyorum, rengi kızarınca şerbeti döküyorum. Şerbeti çekene kadar pişirmeye devam ediyorum. Malzemeleri attım. Tabi tereyagi ve kuruyemiş kullanmıyorum.Canım irmik tarifini bana da atar mısın ya? İnan ben artık yiyecek bişey bulamıyorum, bizimde meme reddimiz var napcaz böyle bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, nasıl aştınız büyük çocuğunuzda meme reddini?Meme reddi büyüğünde sık yaşıyordum. Küçüğü de bazı günler yapıyor. Irmik tatlısı klasik basit bir şey. Su ve şekerle şerbet hazırlıyorum. Irmigi yağda kavuruyorum, rengi kızarınca şerbeti döküyorum. Şerbeti çekene kadar pişirmeye devam ediyorum. Malzemeleri attım. Tabi tereyagi ve kuruyemiş kullanmıyorum.
biberonla veriyorum mamayı canım bıraktırmayı denedim çay kaşığı ile ama asla kabul etmedi ya çıkardı sürekli ya da az geliyor diye ağlama krizine girdiBiberon varsa emzik biraktirman lazim
Ah bilsem canım nedenini kafayı yicem artıkKuzum aynı dert bizde de var biliyor musun emzirmeye aldığım zaman sanki etini koparacak gibi ağlıyor ben de napacağımı şaşırdım süt alerjisinden şüphelendikleri için bizim mamamızda yok, ee ben de alerji diyetindeyim adam gibi bişey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım yani. Seninki neden böyle yapıyor acaba ben benimkini alerjiye bağlı düşünüyorum amabizi de yarın için aradılar aşıya nasıl oluyo kuzum ?
Kızım dursa keşke sağcam ama wcye gidemiyorum 2 dk bırakıp çok huysuz kuzum çok3 kez cok az. 2 saatte bir sağman lazim
Eds de denedim canım bu seferde hepsini diliyle çıkarıyor memeyi hiç almıyo ağzınaHadi bakalım şimdiden maşallahbize de fikir olur
Canım mamayı eds ile memeden versen?
Süt az old için emmek istemiyor demekki
Memeden verirsen sütün artar belki
Revani un helvası falan denedin mi?
Hergün rezene anason kimyon malt içecek
Solgar brewer yeast tablet humana stil tea hepsini denedin mi?
Doğumdan sonra hep böyle miydi?
İnstagramda izmir emzirme danışmanı var onun sabit postlarında süt artırma var bir denesen?
Hıı benimkide ben ne desem sen yine o internete inanacan dioAğladı mı alacaksın çocuğun güven duygusu gelişecek.Kızımı da öyle büyüttüm hiç de kucakçı olmadı kendi de duruyordu.Büyükler bazen çok konuşuyorlar benim annem de sürekli doymadı aç deyip duruyor.El emmesi refleks diyorum hala aç deyip duruyor sinir ediyor beni.
AynenHıı benimkide ben ne desem sen yine o internete inanacan dio
Canım ben geçen gün eşim çalıştığı için başka gün gelsek olur mu diye aradım ebe olmaz günü geçerse veremle savaş merkezine gidip testlere girmeniz sonra aşı olmanız gerekir bu aşı gününde yapılmalı dediKızlar aşı için aramışlardı şimdi yine aradılar ellerinde sağlık müdürlüğünde de verem aşısı yokmuş,haftaya ertelediler bir sıkıntı olur mu ya takvimin böyle kayması
1dk bile sakin sakin bakinmazdi 10 dk bna 1saat10 dk mı
Ohh iyi bariCanım irmik talısı tarifin nedir ?
Normal irmik helvası mı?
Valla bana da sorun olmaz dedi hemşire kuzum ne yapsam bilemedim müdürlükte de yok diyince bişey de diyemedim, belki her şehirin farklıysa yöntemiCanım ben geçen gün eşim çalıştığı için başka gün gelsek olur mu diye aradım ebe olmaz günü geçerse veremle savaş merkezine gidip testlere girmeniz sonra aşı olmanız gerekir bu aşı gününde yapılmalı dedibilemedim şimdii
Olabilir canım onlar daha iyi bilirler tabiValla bana da sorun olmaz dedi hemşire kuzum ne yapsam bilemedim müdürlükte de yok diyince bişey de diyemedim, belki her şehirin farklıysa yöntemi
Benimki 5 mart doğumlu. Slingde durmuyor. Ev tipi anakucaginda bebek arabasının anakucaginda durmuyor. Yatağa ya da koltuğa sırtını değdiremiyoruz, anında cirliyor. Kucakta dolaşmayı seviyor. Eşim bebek arabasını çıkaralım, dışarda kullanamıyoruz, evde kullanalım dedi. Anakucagini sevmediği için büyük puseti taktım. Gunesligine bakıp duruyor. Oyuncak takıyorum, onunla da biraz bakisiyorlar. Tabi 5 dakika anca duruyor. Demem o ki sevdiği şeyi bulmak gerekiyor.Kızlar benim Bebeğim 40 günlük aranızda bebeği daha büyük olan arkadaşlar var çevreyle ilgilenme kendi kendilerine yalnız ağlamadan durma süreleri arttı mı arttıysa ne zaman arttı, Mesela ana kucağında ne kadar ağlamadan duruyor? Gördüğünüz üzere kendime umut arıyorum ne zaman sürekli kucak işini bırakacak diye. Bu gidişle kanguru alıcam
Hic kaka sizdirmadi bende 2 no kullaniyorum bende cnm geceleri 3 takiyorum cisi sizdirmasin diye iki biraz kucuk geliyor daha 2 paket var.ciste 3 4 saat kalirsa sizdiriyor 2 nosu ama 3 nosunda sorun gormedim cnmAy bilmem sıkmışmıyım.ama bel kısmı boşluk kalıyor sonra. Bu sleepy canımı sıkmaya başladı bitse de başka bez alsam. Kanatları aşağı kayıyor oturmuyor çocuğun totosuna 2 gündür günde 2 kere kaka sızıyor
Surekli sag cnm artar birde bitki caylarini ihmal etmeKızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun bayadır yine giremiyorum nasılsınız bebişler nasıl iyice toparlanmışlardır artıkbiz bugün 2.ay aşımızı olduk geldik inşallah ateşi yükselmez kızlar aşırı dertliyim kızım nerdeyse tamamen emmeyi bıraktı memeye geldiği an çıldırıyo nefessiz kalana kadar ağlıyor ne yaptıysam ne ettiysem emmiyor sağıyorum onda da iki göğüsten 25 30 cc ancak çıkıyor emmedikçe sütte azaldı önceden sütyenimi ıslatırdı duşta falan damlardı şimdi hiç gelmiyor sıkarsam çıkıyor ancak iyice mamaya döndük ne yapıcam bir akıl verin nolur 2 ay da toplasam 2 haftalık meme emmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?