Rica ederim. Ağlaya ağlaya emdi malesef. 9. Ayda tamamen bıraktı. Alerjik mamayla devam ettik. Yalnız şunu fark ettim, benim yediğim bazı gıdalara alerjisi varmış ama anlamamışım. Mesela ceviz, muz vs ben yiyordum ama tepki görmüyordum. Ek gıdada ona verince tepki oluştu. Belki çocuk gözle görünmeyen şekilde rahatsız oluyordu ve o yüzden bıraktı. Çok ince işler bunlar malesef.Çok teşekkür ederim, nasıl aştınız büyük çocuğunuzda meme reddini?
Sağol kuzum inşallah artar bari sağıp veririmSurekli sag cnm artar birde bitki caylarini ihmal etme
Anlamak için baya zorlu bir süreç bekliyor bizi desene, Rabbim başka dert vermesin ama bu süreçte de yardım etsin inşallah bizeRica ederim. Ağlaya ağlaya emdi malesef. 9. Ayda tamamen bıraktı. Alerjik mamayla devam ettik. Yalnız şunu fark ettim, benim yediğim bazı gıdalara alerjisi varmış ama anlamamışım. Mesela ceviz, muz vs ben yiyordum ama tepki görmüyordum. Ek gıdada ona verince tepki oluştu. Belki çocuk gözle görünmeyen şekilde rahatsız oluyordu ve o yüzden bıraktı. Çok ince işler bunlar malesef.
Cnm sana ahlama krizini gecirecek tarif vereyim benimki oyle gecr uyuyor acikinca uyaniyor aglama krizlerine oyle cozum bulduk.aguline diye bir gaz ilaci ama ayni zamanda sakinlestiriyor cok aglayinca 1 cay kasigi veriyorum 1 saate sakinlesiyor aglama krizi geciyor bitkisel icerikli bir urun arastir istersen.40 ı cıkınca düzelir derlerdi hani yaa bizimki daha beter oldu töbe önceden uyurdu uyanırdı emerdi az etrafı izlerdi gazı olunca bi ağlardı. Şimdi uyanıkken sadece ağlıo gazı varsada zaten aglıo uykuda kundak yapıyom kundak yaptım diye aglıo yapmasam eliyle 1 saniye durmadıgı ve sürekli sıratına çarptığı için yine ağlıyobitek kucagımda aglamıo bazen orda da aglıo annemde klasik dıokı kucaga alıstırmıssın napayım ağlıyo yerdemi bırakayım ben bu anneleri anlamıyom 4 cocuk büyütmüşsün ama beni bazen anlamıon
Marul diye bir uygulama var cnm ben ordan siparis veriyorum evinin yakinindaki market getirirse oradan cikar.Kızlaaaaaar evlere sipariş getiren marketler hangıleri.ücretsiz olanlar ama
Persembe bizimde varPersembe asisi var once ebeyle konuşcam. Belki ayni gun gotururuz
5-6 tl aliyor.Ucretsız dımı canım
Dogduktan sonra 90 gun icinde gidiliyor cnm.bizde daha gidemedikKızlar bebeğim 39 günlük kalça Usg için gitmedim ortalık çok kötü diye bunun süresi var mı ? Acil gitmem gerekiyor mu ?
Sutum guzel geliyor cok sukur cnm.humana anne cayi ve rezene cayini ihmal etme.Sağol kuzum inşallah artar bari sağıp veririm
Daha mı çok sağsan acaba arkadaşım . Üzülme sağmayı süt gelecek diye değilde sütün bitmemesi için diye yap3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyodelircem artık
Ayyy kurban olurum ya, minnaklar fln ama acayip akillilar bence. Sevildiklerini biliolar. ❤❤
Bence dogru yapiyorsun, ise baslarsan, sana daha hizli buyumus gibi gelcek zaten. Varsin kucaginda uyusun, tadini cikarsin o da sen de. Simartin birbirinizi
Ama su var. Ben daha bebegimle yeni yeni oynasmaya basladim. Kv kp varken bana dusmuyordu ki bi. Onlar aliodu hep. Birkac gundur guluo bana da
Canım dur ben sana bır tarıf verecgö bulayımda onu bu arada bestlak damla kullandınmı3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyodelircem artık
Bende de bir paket 3 no var o da büyük gibi dahaHic kaka sizdirmadi bende 2 no kullaniyorum bende cnm geceleri 3 takiyorum cisi sizdirmasin diye iki biraz kucuk geliyor daha 2 paket var.ciste 3 4 saat kalirsa sizdiriyor 2 nosu ama 3 nosunda sorun gormedim cnm
Ay nasıl olcak o iş arkadaşım benimde bu kıçı göbeği eritmem lazımKızlar evde spora baslsm dıyorum ama henuz erken degılmı sezeryanlıyım 49 gun oldu
Yaaa Sormaa Bı 10 kılo verirsem tamamdır. Bak youtube de leslie dıye bı hatun var onun hareketlrrını yap zor hareketler degıl bazılarıvar onlarıda yapmazsın. Ben bu aksam baslıyorum emzırırken Cok hızlı gıdıyor kılolar bıde spor yaparsak tamamdır.Ay nasıl olcak o iş arkadaşım benimde bu kıçı göbeği eritmem lazım
Benim kızımın sevdiği bir şey yok galiba kucak dışındaBenimki 5 mart doğumlu. Slingde durmuyor. Ev tipi anakucaginda bebek arabasının anakucaginda durmuyor. Yatağa ya da koltuğa sırtını değdiremiyoruz, anında cirliyor. Kucakta dolaşmayı seviyor. Eşim bebek arabasını çıkaralım, dışarda kullanamıyoruz, evde kullanalım dedi. Anakucagini sevmediği için büyük puseti taktım. Gunesligine bakıp duruyor. Oyuncak takıyorum, onunla da biraz bakisiyorlar. Tabi 5 dakika anca duruyor. Demem o ki sevdiği şeyi bulmak gerekiyor.
Ozelden lınk atıcam sanaAy nasıl olcak o iş arkadaşım benimde bu kıçı göbeği eritmem lazım
3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyodelircem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?