2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok teşekkür ederim, nasıl aştınız büyük çocuğunuzda meme reddini?
Rica ederim. Ağlaya ağlaya emdi malesef. 9. Ayda tamamen bıraktı. Alerjik mamayla devam ettik. Yalnız şunu fark ettim, benim yediğim bazı gıdalara alerjisi varmış ama anlamamışım. Mesela ceviz, muz vs ben yiyordum ama tepki görmüyordum. Ek gıdada ona verince tepki oluştu. Belki çocuk gözle görünmeyen şekilde rahatsız oluyordu ve o yüzden bıraktı. Çok ince işler bunlar malesef.

Kızlar bebeğim 39 günlük kalça Usg için gitmedim ortalık çok kötü diye bunun süresi var mı ? Acil gitmem gerekiyor mu ?

Anlamak için baya zorlu bir süreç bekliyor bizi desene, Rabbim başka dert vermesin ama bu süreçte de yardım etsin inşallah bize

Cnm sana ahlama krizini gecirecek tarif vereyim benimki oyle gecr uyuyor acikinca uyaniyor aglama krizlerine oyle cozum bulduk.aguline diye bir gaz ilaci ama ayni zamanda sakinlestiriyor cok aglayinca 1 cay kasigi veriyorum 1 saate sakinlesiyor aglama krizi geciyor bitkisel icerikli bir urun arastir istersen.

Canim seni cok uzdüler biliyorum ama o senin bebegin onlar olurfa tekrr gelirlerse ne istiyorsan onu yap esin ne dusunurse naparsa yapsin o senin bebegin sana ihtiyaci var babnnesi dedesi sevicek diye kendine uzak tutma kuzunu ,gecen gun bizimkilerde ugradi yanima kdr yaklastilar yani.baya icten seviyorlardi ama alin kucaklayin demedim biseyde diyemediler normalde tabiki birakirim sevsinler simdi virus olunca vermiyorum sizinkiler yanindaydi ayni degil tabiki ama yanindaykende mesafeyi korusunlar bi zahmet

Kızlar evde spora baslsm dıyorum ama henuz erken degılmı sezeryanlıyım 49 gun oldu

Hic kaka sizdirmadi bende 2 no kullaniyorum bende cnm geceleri 3 takiyorum cisi sizdirmasin diye iki biraz kucuk geliyor daha 2 paket var.ciste 3 4 saat kalirsa sizdiriyor 2 nosu ama 3 nosunda sorun gormedim cnm
Bende de bir paket 3 no var o da büyük gibi daha arasını yapamamışlar bunun gıcık sleppy . Böyle 2 numaramı olur yahu 1 no gibi

Ay nasıl olcak o iş arkadaşım benimde bu kıçı göbeği eritmem lazım
Yaaa Sormaa Bı 10 kılo verirsem tamamdır. Bak youtube de leslie dıye bı hatun var onun hareketlrrını yap zor hareketler degıl bazılarıvar onlarıda yapmazsın. Ben bu aksam baslıyorum emzırırken Cok hızlı gıdıyor kılolar bıde spor yaparsak tamamdır.

Benim kızımın sevdiği bir şey yok galiba kucak dışında kanguru alayım diyorum belki onda durur

3 kez sağabiliyorum onda da ilk sağmada 30 geldiyse sonrasında 15 anca 3.de hiç gelmiyo delircem artık

2 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı su Iyice karıştır un topak topak olmayacak şekilde Bir tavada 1 bucuk dolu yemek kasigi tereyağı erit o hazirladigin karisimi uzerine dök surekli karistir muhallebi kıvamına gelene kadar.... Banada haber ver canım. Cinnetnur nickli arkadas vermısti bu tarıfı bende ıse yaradı maşallah dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…