2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benımkı basladı canım yanından yada odadan ayrılınca hissedip yavastan mızmızlanmaya baslıyor49 gunluguz anası yisin totosunuuuu

Son düzenleme:
Sagmazsan sutun azalir malesef. Talep olcakki arz olcak. En azindan 3 saatte dene

Bu vırus korkusundan bende gıdemıyorum doktora ne troıt ne kadın dogum. Sınır oluyorum yaa butun ıslerımız aksadı lanet olası bır terketmedı ulkey ı

Ya ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
Allah rahmet eylesın başınız sağolsun Cok uzuldum off

Benden 2 defadır ceviz büyüklüğünde kan geliyor. Regl oldum saniyorum ama devami gelmiyor. Siz de varmı boyle bisey

Benden 2 defadır ceviz büyüklüğünde kan geliyor. Regl oldum saniyorum ama devami gelmiyor. Siz de varmı boyle bisey
Of bende de var. 3 haftadir ara ara geliyodu. Ramazan dan bir onceki gun azcik geldi. Tam gelmiyo diye gusul aldim. Hâla peceteye geliyo camasirda lekelenme var ama adet gibi degil sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…