Benımkı basladı canım yanından yada odadan ayrılınca hissedip yavastan mızmızlanmaya baslıyorKızlar benim Bebeğim 40 günlük aranızda bebeği daha büyük olan arkadaşlar var çevreyle ilgilenme kendi kendilerine yalnız ağlamadan durma süreleri arttı mı arttıysa ne zaman arttı, Mesela ana kucağında ne kadar ağlamadan duruyor? Gördüğünüz üzere kendime umut arıyorum ne zaman sürekli kucak işini bırakacak diye. Bu gidişle kanguru alıcam
Yan yatırmamışmı
Çok üzüldüm yaa bende uyuyamam bu gece
Yatiridk diyorlar ama yastıksız yatıyormuş.. yükseklik koymak lazım.Yan yatırmamışmı
Çok üzüldüm yaa bende uyuyamam bu gece
Allah razı olsunbaşınız sağolsun cnm ,cok dikkatli olmak gerekli
Bizim iki hafta ertelendi kovit olduğumuz icinKızlar aşı için aramışlardı şimdi yine aradılar ellerinde sağlık müdürlüğünde de verem aşısı yokmuş,haftaya ertelediler bir sıkıntı olur mu ya takvimin böyle kayması
Sagmazsan sutun azalir malesef. Talep olcakki arz olcak. En azindan 3 saatte denebiberonla veriyorum mamayı canım bıraktırmayı denedim çay kaşığı ile ama asla kabul etmedi ya çıkardı sürekli ya da az geliyor diye ağlama krizine girdi
Ah bilsem canım nedenini kafayı yicem artıkaşı kolaydı canım 1 sol omuzdan 1er tane de 2 bacaktan ateş olabilir dedi calpol verdim gelince 1 çay kaşığı inşallah yükselmez
Kızım dursa keşke sağcam ama wcye gidemiyorum 2 dk bırakıp çok huysuz kuzum çok
Eds de denedim canım bu seferde hepsini diliyle çıkarıyor memeyi hiç almıyo ağzınasüt yapıcak bir sürü çay vs denedim kimyon denedim revani denedim bulgur vs hep denedim ama nafile sağ tarafta biraz var solda hele hiç yok nerdeyse
Benımkı basladı canım yanından yada odadan ayrılınca hissedip yavastan mızmızlanmaya baslıyor49 gunluguz anası yisin totosunuuuu
Bu vırus korkusundan bende gıdemıyorum doktora ne troıt ne kadın dogum. Sınır oluyorum yaa butun ıslerımız aksadı lanet olası bır terketmedı ulkey ıNormal dogum yapanlara bisey sormak istiyorum. 1 ay oldu dogum yapali. Çömelip bâktigimda orda et parçası duruyor rahim mi oluyor. Ilk doğumumda boyle bisey olmamıştı. Normal mi acaba. Sizlerde nasıl durum.Doktora da gidemiyorum virus korkusundan
İnşllh canımaramızda 9 gün var inşallah benimki de o zamana kadar biraz kendi başına durur
Evet malesef ve şu an modum çok düştü. Insalalh sarkma falan olmamıştır çok korkuyorumBu vırus korkusundan bende gıdemıyorum doktora ne troıt ne kadın dogum. Sınır oluyorum yaa butun ıslerımız aksadı lanet olası bır terketmedı ulkey ı
Allah rahmet eylesın başınız sağolsun Cok uzuldum offYa ben çok korkuyorum da uYuyamiyorum . Kuzenimin 35 günlük bebegi vefat etti geçen hafta. Boğazına kusmuk kaçmış gece. Uyurken farketmemisler . O yüzden az sesi çıksa hemen sicrayp kaldırıyorum bebegi .
Insallah canım netten bi arastrsaydınEvet malesef ve şu an modum çok düştü. Insalalh sarkma falan olmamıştır çok korkuyorum
Cnm gunde kac defa iciyosun bunlariSutum guzel geliyor cok sukur cnm.humana anne cayi ve rezene cayini ihmal etme.
O bende de var 40 kontrolünede gidemedimEvet malesef ve şu an modum çok düştü. Insalalh sarkma falan olmamıştır çok korkuyorum
Araştırdim da neT bisey bulamadım. Mecbur doktora gideceğim artik.Insallah canım netten bi arastrsaydın
Nasıl sizdeki et parçası görünüyor muO bende de var 40 kontrolünede gidemedim
Bende yok henüz kirkm çıkmadı ama akıntı var hala . Kan pıhtı şeklinde ise sorun diye biliyorum.Benden 2 defadır ceviz büyüklüğünde kan geliyor. Regl oldum saniyorum ama devami gelmiyor. Siz de varmı boyle bisey
Amin inşalalh cok üzgünüz biz de. Allah dayanma gücü versin annesine babasinaAllah rahmet eylesın başınız sağolsun Cok uzuldum off
Of bende de var. 3 haftadir ara ara geliyodu. Ramazan dan bir onceki gun azcik geldi. Tam gelmiyo diye gusul aldim. Hâla peceteye geliyo camasirda lekelenme var ama adet gibi degil sinir oldumBenden 2 defadır ceviz büyüklüğünde kan geliyor. Regl oldum saniyorum ama devami gelmiyor. Siz de varmı boyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?