Of bende de var. 3 haftadir ara ara geliyodu. Ramazan dan bir onceki gun azcik geldi. Tam gelmiyo diye gusul aldim. Hâla peceteye geliyo camasirda lekelenme var ama adet gibi degil sinir oldum
kizlar spiral taktıran var mi hic bana dr um 40 cikinca gel demisti hormonlu takalım demisti virüs olunca gidemedim univ hastanesi virüs ile enfekte insan dolu hocam da orada ,bende hormonlu spirali aldim baya da pahaliymis onu evimin yakinindaki hastanede kadin doğum uzmanina taktiricam takar degil mi randevu aldim devlette bakırlı takıyorlar o çok kanama yaptı dr um bunu önerdi o yuzden dışarıdan alip gidicem boyle taktıran var mi
Bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyor? Benimki saatlerce memede kalıyor ama karnını tam doyurmuyor sanırım sütüm var, çişli bez sayısı iyi ama neden sürekli meme istiyor.
Dün gece uyumayınca evde mama vardı verdim uzun zaman sonra ilk defa 4 saat aralıksız uyudu. Tok olsa nasıl içecek o kadar mamayı bilmiyorum. İlk ay için kilo alımı da çok yeterliydi. Neyin doğru olduğunu şaşırıyorum bazen
Valla ben de onu dusunup duruyorum. Gecen gun tartildim. 5 kilo fazlam var. Aslinda ekmek ve tatliya yuklenmiyorum bi 10 gundur. Simdilik bi fark yok gibi. Cunku diger herseyi cok yiyorum. Yemezsem hemen sut etkileniyor. Nasil yapicaz bilmiyorum
Bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyor? Benimki saatlerce memede kalıyor ama karnını tam doyurmuyor sanırım sütüm var, çişli bez sayısı iyi ama neden sürekli meme istiyor.
Dün gece uyumayınca evde mama vardı verdim uzun zaman sonra ilk defa 4 saat aralıksız uyudu. Tok olsa nasıl içecek o kadar mamayı bilmiyorum. İlk ay için kilo alımı da çok yeterliydi. Neyin doğru olduğunu şaşırıyorum bazen