2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde oyle canim bemde rahim zannettim cok uzulmustum korkmustum . Burda m b r arkadasim bartolin bezi sarkmasidor dedi. Internetten baktim oyle gorunuyor . Hic hos durmuyor evet. Bende dr a gidemedim

Kızlar aşı için aramışlardı şimdi yine aradılar ellerinde sağlık müdürlüğünde de verem aşısı yokmuş,haftaya ertelediler bir sıkıntı olur mu ya takvimin böyle kayması
Canım 15 gün sarkmasında sorun olmaz diyor çocuk doktroeları
Üzülme kendini üzdükçe olan da bitecek canım
Evladının sağlığı yerinde olsun kendini boşuna yıpratma elimden geleni yapmışsın
Kafanı rahatlat istersen bir emzirme danışmanından yardım al
Bir de akupunktur araştır o da sütü artırabilir eşin destek olmuyor mu? Bebeğini sev ten tene temas yap bol bol
Vereceğim başka tavsiye kalmadı
Hic kaka sizdirmadi bende 2 no kullaniyorum bende cnm geceleri 3 takiyorum cisi sizdirmasin diye iki biraz kucuk geliyor daha 2 paket var.ciste 3 4 saat kalirsa sizdiriyor 2 nosu ama 3 nosunda sorun gormedim cnm
Canım kaç kilo ki 3 e geçiceksin

Benim de öyle özellikle geceleri doymuyor sürekli istiyor dün ek sağdığım sütü verdim kaşık biberonla.Sağıyorsan önce sütünü verebilirsin yine de doymazsa mama.Bazı bebekler iştahlı oluyor.

Bu bebeler ne zaman emerken uyumayi birakcak. Yarim yarim emdikleri icinde doyduklarini anlamıyorlar cabuk acıkıyorlar bence
Dün gece iki saat uğraştım uyuyor memede yatırıyorum doymadığı için ağlıyor sağdığım sütü verdim memede sızdı kaldı yatırdım.

Kızlar Doğumdan sonra nasıl korunmak doğru olur Yani spiral işine hiç girmek istemiyorum niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…