- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Bizim de 2ay 10 günlükken fln olacak bu durumdaBizim iki hafta ertelendi kovit olduğumuz icin
Tam mavide degil aslinda gri mavi çakır deriz bizay aynı benim oluşumun kız versiyonu maviş maviş masallah ona
Bizimde 73 günlükken olcak bugun 70 gunlukBizim de 2ay 10 günlükken fln olacak bu durumda
İnşallah canım. Bizimki goz temasına bir başlasa rengi önemli degilBizimki hala dokuluyor gozleride koyu mercimek yesili umarim yesile doner babasi gibi :)
He valla özellikle tuzlu me yiyeceğim sürekli meyve hurma vs hep tatlı valla sıkıldımAy sağol kuzum inan insan ne yiyeceğini şaşırıyor
Benimde oyle canim bemde rahim zannettim cok uzulmustum korkmustum . BurdaNormal dogum yapanlara bisey sormak istiyorum. 1 ay oldu dogum yapali. Çömelip bâktigimda orda et parçası duruyor rahim mi oluyor. Ilk doğumumda boyle bisey olmamıştı. Normal mi acaba. Sizlerde nasıl durum.Doktora da gidemiyorum virus korkusundan
Canım 15 gün sarkmasında sorun olmaz diyor çocuk doktroelarıKızlar aşı için aramışlardı şimdi yine aradılar ellerinde sağlık müdürlüğünde de verem aşısı yokmuş,haftaya ertelediler bir sıkıntı olur mu ya takvimin böyle kayması
Üzülme kendini üzdükçe olan da bitecek canımbiberonla veriyorum mamayı canım bıraktırmayı denedim çay kaşığı ile ama asla kabul etmedi ya çıkardı sürekli ya da az geliyor diye ağlama krizine girdi
Ah bilsem canım nedenini kafayı yicem artıkaşı kolaydı canım 1 sol omuzdan 1er tane de 2 bacaktan ateş olabilir dedi calpol verdim gelince 1 çay kaşığı inşallah yükselmez
Kızım dursa keşke sağcam ama wcye gidemiyorum 2 dk bırakıp çok huysuz kuzum çok
Eds de denedim canım bu seferde hepsini diliyle çıkarıyor memeyi hiç almıyo ağzınasüt yapıcak bir sürü çay vs denedim kimyon denedim revani denedim bulgur vs hep denedim ama nafile sağ tarafta biraz var solda hele hiç yok nerdeyse
Canım kaç kilo ki 3 e geçiceksinHic kaka sizdirmadi bende 2 no kullaniyorum bende cnm geceleri 3 takiyorum cisi sizdirmasin diye iki biraz kucuk geliyor daha 2 paket var.ciste 3 4 saat kalirsa sizdiriyor 2 nosu ama 3 nosunda sorun gormedim cnm
Benim de öyle özellikle geceleri doymuyor sürekli istiyor dün ek sağdığım sütü verdim kaşık biberonla.Sağıyorsan önce sütünü verebilirsin yine de doymazsa mama.Bazı bebekler iştahlı oluyor.Bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyor? Benimki saatlerce memede kalıyor ama karnını tam doyurmuyor sanırımsütüm var, çişli bez sayısı iyi ama neden sürekli meme istiyor.
Dün gece uyumayınca evde mama vardı verdim uzun zaman sonra ilk defa 4 saat aralıksız uyudu. Tok olsa nasıl içecek o kadar mamayı bilmiyorum. İlk ay için kilo alımı da çok yeterliydi. Neyin doğru olduğunu şaşırıyorum bazen
Dün gece iki saat uğraştım uyuyor memede yatırıyorum doymadığı için ağlıyor sağdığım sütü verdim memede sızdı kaldı yatırdım.Bu bebeler ne zaman emerken uyumayi birakcak. Yarim yarim emdikleri icinde doyduklarini anlamıyorlar cabuk acıkıyorlar bence
Ben de düşünüyorum spiral hiç hoş gelmiyor bana daKızlar Doğumdan sonra nasıl korunmak doğru olur Yani spiral işine hiç girmek istemiyorum niyeyse
Ben bir kez iğne yaptirmayi dusunuyorum bakalım sonucu ne olcakKızlar Doğumdan sonra nasıl korunmak doğru olur Yani spiral işine hiç girmek istemiyorum niyeyse
Masallahh sari pasamEki Görüntüle 2626211 biz 2 aylik olduk teyzelerimiz :)
Oyyy guzellige bak yan profilini yerim senin. Alerjiyle kafayi bozmus bir ana olarak soruyorum yuzunde dokuntumu var canim?Maşallah bizde tam 70 günlüğüz bugun Eki Görüntüle 2626212
Benim kizim uyumiyorAblasi uyudu birazdan eslem uyanirayy kafayi yicem yaa biri uyuyo biri uyaniyo
Geçecek inşallah bu süreçler kuzumHe valla özellikle tuzlu me yiyeceğim sürekli meyve hurma vs hep tatlı valla sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?