- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
ben soylemistim canim hastanedeki hemsireler ve doktor ustune basa basa kesmeyin dedi.. kagit torpu ile torpuleyin dediler bende oyle yapip aciyorum.. nolur nolmaz tirnagini keseyim derken etini kesersek.. tetanoz asilari yok cunkuYa burdan birisi tetenoz olmadan kesmeyin demiş ondan korktum.
Zaten eldivenlerini çıkarınca çok korkuyor saldırıyor kazağımı falan yakalasa parmaklarını kırıcak gibi yapışıyor korkudan
Ben hep kesiyorum tirnak makasi ona ozel. Cok zor oluyo kesmek en sevmedigim bakimiben soylemistim canim hastanedeki hemsireler ve doktor ustune basa basa kesmeyin dedi.. kagit torpu ile torpuleyin dediler bende oyle yapip aciyorum.. nolur nolmaz tirnagini keseyim derken etini kesersek.. tetanoz asilari yok cunkuoda sanirim 3. ayda oluyormus...
Herkes birbirime teselli veriyor ama gel horki hepimiziz ici yaniyorGeçecek inşallah bu süreçler kuzum
Aynen canım inan öyleyiz hepimizn hali harap inanHerkes birbirime teselli veriyor ama gel horki hepimiziz ici yaniyor
Orasi oyle tabikide cnmİnşallah canım. Bizimki goz temasına bir başlasa rengi önemli degil
Gecen ay 3700 du persembe ogrenicem kilosunuCanım 15 gün sarkmasında sorun olmaz diyor çocuk doktroeları
Üzülme kendini üzdükçe olan da bitecek canım
Evladının sağlığı yerinde olsun kendini boşuna yıpratma elimden geleni yapmışsın
Kafanı rahatlat istersen bir emzirme danışmanından yardım al
Bir de akupunktur araştır o da sütü artırabilir eşin destek olmuyor mu? Bebeğini sev ten tene temas yap bol bol
Vereceğim başka tavsiye kalmadı
Canım kaç kilo ki 3 e geçiceksin
Patlicanda dokunur cnm o zaten asitki alerjikyaAynen canım inan öyleyiz hepimizn hali harap inanben az önce sadece haşlanmış makarna yedim valla yeni sebze yemeye korkuyorum ıspanak dokundu dolma biber dokundu taze fasulye dokundu bir kabak ve patlıcan kaldı çok korkuyorum
Sen benim ruh eşim misin acaba ben de yoğurtsuz makarna yiyemezdim ama çiğ tavuk bile yeniliyormuş evlat içinPatlicanda dokunur cnm o zaten asitki alerjikya. Patatesli gozleme yap kendine.salcayidami kestin. Makarnayoda yogurttuz hic yiyemezdim simdi masil yicem
Hadi hayırlı haberlerle gelin kuzum normal doktor mu alerji doktoru mu?Yelli yelli yellii yaaaaaa ayyyy ooyyyyicime PeRRieR kactii . Yarin dr a gidicez kizlar bize dua edin cok gerginim
Benimki de uyuyo valla şuanda mışıl mışıl gece nöbet eri pinkler olacağız biz anlaşılanDunde gunduz uyudu bugunde uyuyor gecede anami aglatiyor. Bi ayarlayamadim su bebeyi yaa
Kokoscum sen dr a goturdunmu alerji icin ? Nere goturdun goturuyorsan? Biz yarin gidcezHe valla özellikle tuzlu me yiyeceğim sürekli meyve hurma vs hep tatlı valla sıkıldım
Cocuk dr gidicem once cnm o yonlendirecek sanirim .Hadi hayırlı haberlerle gelin kuzum normal doktor mu alerji doktoru mu?
Kesinlikle katılıyorum tahin pekmezi kestik sütüm azaldı resmenValla ben de onu dusunup duruyorum. Gecen gun tartildim. 5 kilo fazlam var. Aslinda ekmek ve tatliya yuklenmiyorum bi 10 gundur. Simdilik bi fark yok gibi. Cunku diger herseyi cok yiyorum. Yemezsem hemen sut etkileniyor. Nasil yapicaz bilmiyorum
Pink pinke nobetBenimki de uyuyo valla şuanda mışıl mışıl gece nöbet eri pinkler olacağız biz anlaşılan
Ya bende de 8 kg kaldı ama pantolonlar dizden yukarı çıkmıyor göbek önde deli olcamYaaa Sormaa Bı 10 kılo verirsem tamamdır. Bak youtube de leslie dıye bı hatun var onun hareketlrrını yap zor hareketler degıl bazılarıvar onlarıda yapmazsın. Ben bu aksam baslıyorum emzırırken Cok hızlı gıdıyor kılolar bıde spor yaparsak tamamdır.
Aynen kuzum sevk oluyo belki aynı gün muayene olursun her ikisine de inşallah iyi bir doktora denk gelirsinCocuk dr gidicem once cnm o yonlendirecek sanirim .
Maksimum 2 saatte bir memedeyiz. Çoğu zaman 1 buçuk saatte 1. Yarım saat de memede kalıyor. Zamanla azalır mı acaba çok yorucu oluyor bu şekilde.Benim de öyle özellikle geceleri doymuyor sürekli istiyor dün ek sağdığım sütü verdim kaşık biberonla.Sağıyorsan önce sütünü verebilirsin yine de doymazsa mama.Bazı bebekler iştahlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?