2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya burdan birisi tetenoz olmadan kesmeyin demiş ondan korktum.
Zaten eldivenlerini çıkarınca çok korkuyor saldırıyor kazağımı falan yakalasa parmaklarını kırıcak gibi yapışıyor korkudan
ben soylemistim canim hastanedeki hemsireler ve doktor ustune basa basa kesmeyin dedi.. kagit torpu ile torpuleyin dediler bende oyle yapip aciyorum.. nolur nolmaz tirnagini keseyim derken etini kesersek.. tetanoz asilari yok cunku oda sanirim 3. ayda oluyormus...

Ben hep kesiyorum tirnak makasi ona ozel. Cok zor oluyo kesmek en sevmedigim bakimi

Herkes birbirime teselli veriyor ama gel horki hepimiziz ici yaniyor
Aynen canım inan öyleyiz hepimizn hali harap inan ben az önce sadece haşlanmış makarna yedim valla yeni sebze yemeye korkuyorum ıspanak dokundu dolma biber dokundu taze fasulye dokundu bir kabak ve patlıcan kaldı çok korkuyorum

Gecen ay 3700 du persembe ogrenicem kilosunu

Patlicanda dokunur cnm o zaten asitki alerjikya . Patatesli gozleme yap kendine.salcayidami kestin. Makarnayoda yogurttuz hic yiyemezdim simdi masil yicem

Patlicanda dokunur cnm o zaten asitki alerjikya . Patatesli gozleme yap kendine.salcayidami kestin. Makarnayoda yogurttuz hic yiyemezdim simdi masil yicem
Sen benim ruh eşim misin acaba ben de yoğurtsuz makarna yiyemezdim ama çiğ tavuk bile yeniliyormuş evlat için salçayı bugünlük deneyeceğim kuzum, bu akşam tavuk yiyeceğim bakalım eğer rahatsız olursa kesin tavuk salça felan değil diyeceğim

Valla ben de onu dusunup duruyorum. Gecen gun tartildim. 5 kilo fazlam var. Aslinda ekmek ve tatliya yuklenmiyorum bi 10 gundur. Simdilik bi fark yok gibi. Cunku diger herseyi cok yiyorum. Yemezsem hemen sut etkileniyor. Nasil yapicaz bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum tahin pekmezi kestik sütüm azaldı resmen

Ya bende de 8 kg kaldı ama pantolonlar dizden yukarı çıkmıyor göbek önde deli olcam

Maksimum 2 saatte bir memedeyiz. Çoğu zaman 1 buçuk saatte 1. Yarım saat de memede kalıyor. Zamanla azalır mı acaba çok yorucu oluyor bu şekilde.
Gece zaten uykulu haliyle karnını hiç doyurmuyor gündüz 3 saat deliksiz uyuyorsa gece en fazla 1 buçuk saat. Gece meme harici Süt sağıp vermek şart olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…