2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bemim oğlan da babaya alışamadı durmuyor kucağında

Yok canım hiç yanlış anlar mıyım? Hiç yok kuzum, ne peynirli bıçağı kendi kestiklerime dokunduruyorum ne de paketli gıdayı bir kırıntı bile ağzıma almıyorum. Yoğurt peynir margarin tereyağ hiç biri yok hayatımda. Sadece her günümden farklı tavuk girmişti 4 gün hayatımıza onda da böyle oldu ben tavuktan şüphelendim

Anladım canım. Çok muydu peki? Bu aralar bezinden o kadar taşıyor ki inceleyecek bir bez olmuyor genelde ortada

Ben yanlışlıkla balayında yapınca adam bi daha utanır mı benden durduramıyorum şimdi bir kızı zortlatıyor bi kendi
Salin gitsin aile boyu . Ben bikere hamikeyken bi zortlattim yatagin yaylari titremisti esimde uykuya yeni daliyomus korkmustu nasil sicramisti hala kahkahayla gulerim buna

Doktorlara gözü kapali güvenilmez. Ben bunu anladim, birde ilaclari biraz arastirmak lazim.
Oglum 3 aylikken egzamasi baslamisti. 4 aylik oldu, vücudunun her tarafina yayilmisti. Türkiyedeyken baska bir doktora gidelim dedik. 2 farkli doktora gittik. Bir tanesi mustela steletopia önerdi. Yumusatici kullanma dedi, deterjan yerine beyaz granül sabun kullanmami önerdi.süt ürünlerini kesmemi söyledi. Bir hafta sonra halan düzelme yoktu, dahada kötüye gidiyordu. Baska bir doktora gittik bu sefer. Bir poset dolusu ilac yazdi. Icimden manyak bu doktor dedim. 4 aylik bebege bu kadar ilac verilirmi diyorum. Neyse ilaclari biz yinede aldik eczaneden. Esime hepsine vermiyelim bosver dedim. 1 tane surup vardi, adini hatirlamiyorum simdi. 2 kere ondan icirmistik sadece. Kakasinda tel tel birseyler cikmaya basladi. Ishal oldu cocuk. Ertesi gün hemen doktora gittik, kan testi yapti. Sonuclar bir kac saat icinde cikti, görüsmeye gittik. Manyak doktor agizina kaka kacmis olmali diyor altina alirken. Sanki ilk defa bebegin altini aliyorum. 4 ay sorunsuz almisimda o gün kakasi kacmis sanki agizina. Altini alirken, elimi agizini sürcek degilim ya. Neyse ishale karsi ilac verdi. Eve geldik, esimle surubuda vermiyelim dedik. Faydadan cok zarari olcak belli. Surubun yan etkileriymis meger ishal olmasi. O günden beri ilac vermeden prospektüsü iyice okuyorum. Ilac vermeden önce mümkün oldugunca dogal yollarla gecirmeyi calisiyorum. Biraz daha uzun sürsede iyilesmesi en azindan ne oldugu belirsiz ilac vermiyorum.
Tamam bazen doktorsuzda olmuyor ama bebegini en iyi anne anliyor. Birsey ters gidiyorsa anliyor, doktorlar ne kadar normal desede.

Bende prima kullaniyorum, ama öyle bir durum olmadi. Sadece göbekbagi düsmeden oluyordu, oda göbeginden dolayi bezi fazla sıkamiyordum. Biraz daha sıkı baglamaya dene bezi.

Premium care kullaniyorum,hicte öyle pis koku gelmedi bana. Acaba Türkiye üretimi farklimiki??

Kizlar biz hastaneden geldik. Sut urinlerindiyetine basladik 15gun sonra komtrol. 800 gram almis totalde iyi ama ilk aya oranla azalma var on sut emiyor olabilirmi dedi evet dedim 5 dk emiyor . Saat basi dedim. Buda mukus yaparmis once on sutu azalt oyle ver yagli sutu almasini sagla dedi . Kaka bekliyoriz esim goturcek . Banada kalsiyum takviyesi yazdi .

Gecmis olsun cnm sadece on sut alinca mukus mu oluyormus? Insallah iyi gelir yapicaklariniz sutu yaglandiran gıdalar gercekten var sanirim tavukta baya beyaz pütürcuk goruyorum kakasimda ama hergunde tavuk yenilmezki tavsiye ettigi gida var mi?

Capraz alerjen diye birseyde var. Onuda arastirmani tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20200428-101911_Gallery.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 38
Premium care kullaniyorum,hicte öyle pis koku gelmedi bana. Acaba Türkiye üretimi farklimiki??
Muhtemelen farklıdır. Neyimiz aynı ki?, Yani leş gibi dediysem kokulu işte. Bir bebek ürününde koku varsa korkacaksın. Şampuanı ve deterjanı da değiştirdim bu sebeple. Mis gibi bebek kokuyor her yer artık

Muhtemelen farklıdır. Neyimiz aynı ki?, Yani leş gibi dediysem kokulu işte. Bir bebek ürününde koku varsa korkacaksın. Şampuanı ve deterjanı da değiştirdim bu sebeple. Mis gibi bebek kokuyor her yer artık
Bende öyle düsünüyorum. Agir kokusu varsa, bende kullanmiyorum.

Kizlar siz alerjiden hep konuşurken okuyorumda caniniz cekmez ins.bisey sormak istiyorum gecen gun dondurma yemistim dunde sütlü tatli yedim kizim kaka yaparken cok sesli yapti ,sivi ve yapış yapış mukus gibi ilk gunlerlede olup gecmisti kizariklik,huysuzluk yok acaba intoleranz yada alerji belirtisi mi? Sik sik yemiyorum yag peynirde hic bisey olmuyor 1917pinkterest Pinkpinkblue B Babyiscoming alerjik sizler geldiniz aklima

Benimkiler ikiside benim kandan babalari 0+ ben A+. Buyuk kiz yesilden elaya sonra kahveye döndü babamız ela ben kahve rengi gözlüyüm. O yuzden eslem de döner diyorum ben

Canım biz de hem laktoz intorelansı hem de neye olduğunu bilmediğimiz alerjik tepkimeler var bizim de mukuslu ve sesli kakalarımız oluyor, tepkime vermiş olabilir ama belki keçi sütlü dondurmaysa o dokunmuş da olabilir bilemedim ki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…