Bemim oğlan da babaya alışamadı durmuyor kucağındaSelam kızlar
Kafayı göğsüme yaslayıp uyuyan bu delikanlı çok yakışıklı ama bu gidişle zor kız bulurOğlum diyorum, bak kızlar analarına düşkün erkekleri sevmez diyorum ama kime diyorum. Anam da gitti, daha bir günde dermanım kalmadı. İnsan baba kucağını bu kadar mı yadırgar
Yok canım hiç yanlış anlar mıyım? Hiç yok kuzum, ne peynirli bıçağı kendi kestiklerime dokunduruyorum ne de paketli gıdayı bir kırıntı bile ağzıma almıyorum. Yoğurt peynir margarin tereyağ hiç biri yok hayatımda. Sadece her günümden farklı tavuk girmişti 4 gün hayatımıza onda da böyle oldu ben tavuktan şüphelendimCanım sizde de mi kan geldi?Tavuk kötü bir seçimdi zaten. Bence kesince düzelir merak etme. Bir de yanlış anlamazsan, alerjiyle yeni karşılaştığın için uyaracağım, sakın beni yanlış anlama... Eser miktarda bile dokunabiliyor bazen. Yediğin şeylerin içinde süt ve süt ürünleri kaçağı olabilir mi?
Bir de annemin kucağında uslu uslu dururken beni görünce huysuzlanmaya başlıyor. Yada bir işi olup bana verince huzurlu olan çocuk birden meme aramaya başlıyor. Beni bayağı bayağı tanıyor bu sıpa diyorumBemim oğlan da babaya alışamadı durmuyor kucağında
Anladım canım. Çok muydu peki? Bu aralar bezinden o kadar taşıyor ki inceleyecek bir bez olmuyor genelde ortadaYok canım hiç yanlış anlar mıyım? Hiç yok kuzum, ne peynirli bıçağı kendi kestiklerime dokunduruyorum ne de paketli gıdayı bir kırıntı bile ağzıma almıyorum. Yoğurt peynir margarin tereyağ hiç biri yok hayatımda. Sadece her günümden farklı tavuk girmişti 4 gün hayatımıza onda da böyle oldu ben tavuktan şüphelendim
Sana atsam özelden miden bulanır mı canım?Anladım canım. Çok muydu peki? Bu aralar bezinden o kadar taşıyor ki inceleyecek bir bez olmuyor genelde ortada
Salin gitsin aile boyuBen yanlışlıkla balayında yapınca adam bi daha utanır mı benden durduramıyorum şimdibir kızı zortlatıyor bi kendi
Hadi yaaMigros un bezini aldım çok ince yapısı arka kısım çok ince
Elimde 1er paket 3 ve 4 numara var bitince almam sleppy 4de var ordan devam ederim.
Alıp dene yine de kendin gör
Doktorlara gözü kapali güvenilmez. Ben bunu anladim, birde ilaclari biraz arastirmak lazim.Kesinlikle birde üstüne yernetten araazarlıyorlar.. Demiyorki bu kadın 46 gündür yanlız, yorgun, uykusuz, evde bunalmış ve karmakarışık hem kendime gaz yapmicak bişiler pişirmeye, hem çamaşıra temizliğe, hem bebeğe yetmeye çalışıyor hemde 46 gündür susmayan bir bebeğe.
Benden şimdilik sadece süt ürünlerini ve daba etini kıymayı falan kesti ama ben kendim tahin, domates, hazır gıdaları ilave olarak tüketmiyorum. Çok geçmiş olsun. Doktor olmak duygusuz olmak demek değil bence. Ben bir aydır o kızarıklıklardan dolayı içim acıyo, suçluluk hissediyorum deli oluyorum ağlıyo elimden biss gelmiyo diye. Adamda demiyor ki ya bu kadın 46 gündür tek başına sürekli gaz, sancısı çeken susmadan ağlaysn bi bebeğe bakmaya çalışıyo, yanlız, yorgun, uykusuz, karmakarışık ve üzgün. Bi taraftan gaz yapmicak süt yapacak şeyler pişirmrye, çamaşıra, bulaşığa, temizliğe yetişmeye calisiyorum, bi taraftan çocuk yarım saat uyusa uyumaya çalışıyorum. Şu lanet hastslık yüzünden ne birileri bana gelebiliyor nede ben bi yere gidebiliyorum. Lafın kısası iç güdülerim beni yanıltmadı doktorlara karşı olan fikrim yine değişmedi. Bu arada kilo alımınız nasıl?
Bende prima kullaniyorum, ama öyle bir durum olmadi. Sadece göbekbagi düsmeden oluyordu, oda göbeginden dolayi bezi fazla sıkamiyordum. Biraz daha sıkı baglamaya dene bezi.Erkek anneleri prima kullanıyoruz ama hep geçiriyor.Gece gece üst değiştirmekten mahvolduk normalde sesi çıkmaz giyinirken yıkıyor ortalığı.Giydirirken de dikkat ediyorum heryerine bez kuru üstü başı çiş içinde.Ne kullanıyorsunuz tavsiyeniz var mı?
Premium care kullaniyorum,hicte öyle pis koku gelmedi bana. Acaba Türkiye üretimi farklimiki??Değilmiş canım. Zaten paketten çıkarırken kokusunu alıyorsundur. Leş gibiAma çok güzel bez. Eminim Pampers Pure da öyledir ama gerçekten çok pahalı ya. Arkadaşın dediği gibi gece bağlayayım bari.
Bencede esinin yaninda utanmamali insan. Cirilciplak gördü, dogum yaparken o halimizi gördü. bi ufak pirt icinmi utanilir??Salin gitsin aile boyu. Ben bikere hamikeyken bi zortlattim yatagin yaylari titremisti esimde uykuya yeni daliyomus korkmustu nasil sicramisti hala kahkahayla gulerim buna
Kizlar biz hastaneden geldik. Sut urinlerindiyetine basladik 15gun sonra komtrol. 800 gram almis totalde iyi ama ilk aya oranla azalma var on sut emiyor olabilirmi dedi evet dedim 5 dk emiyor . Saat basi dedim. Buda mukus yaparmis once on sutu azalt oyle ver yagli sutu almasini sagla dedi . Kaka bekliyoriz esim goturcek . Banada kalsiyum takviyesi yazdi .
Capraz alerjen diye birseyde var. Onuda arastirmani tavsiye ederim.Yok canım hiç yanlış anlar mıyım? Hiç yok kuzum, ne peynirli bıçağı kendi kestiklerime dokunduruyorum ne de paketli gıdayı bir kırıntı bile ağzıma almıyorum. Yoğurt peynir margarin tereyağ hiç biri yok hayatımda. Sadece her günümden farklı tavuk girmişti 4 gün hayatımıza onda da böyle oldu ben tavuktan şüphelendim
Muhtemelen farklıdır. Neyimiz aynı ki?,Premium care kullaniyorum,hicte öyle pis koku gelmedi bana. Acaba Türkiye üretimi farklimiki??
Bende öyle düsünüyorum. Agir kokusu varsa, bende kullanmiyorum.Muhtemelen farklıdır. Neyimiz aynı ki?,Yani leş gibi dediysem kokulu işte. Bir bebek ürününde koku varsa korkacaksın. Şampuanı ve deterjanı da değiştirdim bu sebeple. Mis gibi bebek kokuyor her yer artık
Teşekkür ederim yumurtadan şüphelenmiştim tavuk da bu reaksiyon gösterilince emin oldum. Yumurtanın çapraz reaksiyonu tavukmuşCapraz alerjen diye birseyde var. Onuda arastirmani tavsiye ederim.
Benimkiler ikiside benim kandan babalari 0+ ben A+. Buyuk kiz yesilden elaya sonra kahveye döndü babamız ela ben kahve rengi gözlüyüm. O yuzden eslem de döner diyorum benay bende demistim ki bi gün is yerinde saglikli olsun ama kizimin ela bu ins mavi olur demistim demek ki dilek kapım acıkmış ,kizimin doğduğunda ve ilk ay lacivertti onun kahveye bile donebilecegine inanmıştım yeşile dönük ela oldu esim de yeşil gözlü , biz oyle baskınız ki esim ile gen olarak kahve ve yesil göz ela kiz oldu ,benim kan A+ ,eşim B+ kizim AB +
Canım biz de hem laktoz intorelansı hem de neye olduğunu bilmediğimiz alerjik tepkimeler var bizim de mukuslu ve sesli kakalarımız oluyor, tepkime vermiş olabilir ama belki keçi sütlü dondurmaysa o dokunmuş da olabilir bilemedim ki hiçKizlar siz alerjiden hep konuşurken okuyorumda caniniz cekmez ins.bisey sormak istiyorum gecen gun dondurma yemistim dunde sütlü tatli yedim kizim kaka yaparken cok sesli yapti ,sivi ve yapış yapış mukus gibi ilk gunlerlede olup gecmisti kizariklik,huysuzluk yok acaba intoleranz yada alerji belirtisi mi? Sik sik yemiyorum yag peynirde hic bisey olmuyor1917pinkterest Pinkpinkblue B Babyiscoming alerjik sizler geldiniz aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?