2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Size uyarmi bilmem ama ben ebebegin baby me markasını kullanıyorum. Gercekten asiri kaka yaptigi zamanlar kacirdi sadece. Cis falan baya guzel emiyor

Memeyi görünce gözlerini açıyor kocaman direkt kitleniyor kavga ediyor ucuyla

Size uyarmi bilmem ama ben ebebegin baby me markasını kullanıyorum. Gercekten asiri kaka yaptigi zamanlar kacirdi sadece. Cis falan baya guzel emiyor
Canım onu da yakında kardeşimin eşi denedi. Bir yaşında ama bebeği. Beğenmedim, paket nasıl bitecek diye düşünüyorum abla dedi Herkes farklı birşeyden memnun. Sleepyden iki arkadaşım öyle memnun ki ben de asıl stoğu onunla yapmıştım ama çok taşırıyor kakayı. Biz hala günde 8-10 bez kullanıyoruz. Çişi hemen şişiyor

Kızlar ya benim kızımın yüzünde ve kafasında olup geçiyor bir gün sonra alerji olabilir mi ki?

Pinkim sesli ve mukuslu kaka olunca bu nedemek oluyokıayy neler var yaa ne ılgınc bılgıler

Benimkiler ikiside benim kandan babalari 0+ ben A+. Buyuk kiz yesilden elaya sonra kahveye döndü babamız ela ben kahve rengi gözlüyüm. O yuzden eslem de döner diyorum ben
Ya ben bebeğimin kan grubunu bilmiyorum doğumda söylemediler missbon senin bilgin var mı canım Aynı hastanede doğum yaptık sonuçta

Benjm mınnak ta oyle acıktıgı zaman babası bana verıyorr hızlı hızlı nefes almaya baslıyooo o guccuk agzını acıyo aranıyor anasııı yisin totosunuuu

Kokoscum sen dr a goturdunmu alerji icin ? Nere goturdun goturuyorsan? Biz yarin gidcez
Yok canım 58 günlük olduk haftasonu tekrar sokak çık yasağı var o yüzden 1 hafta sonra salı götürecem çocuk doktoruna hem de o gün kalça usg çektirecem
Doktor karar verir artık alerji mi değil mi?
Birde 5 gündür kaka yapmıyor çiş iyi ama takip ediyorum bir yapsa şu kakayı
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Bana kızma ama
Forumu okusan takip etsen burdakilerin doktorları kilo hakkında ne demiş bir fikrin olurdu kilo hakkında
Hep konuştukki ayda en az 600 gr alıyorsa mamaya gerek yok
Ve Amine Busra yazdı bebeğin günlük içmesi gereken süt veya mama miktarı kilo*150 yani 4 kilo bebeğin günlük 600 ml süt ya da mama alması lazım
Sütünü sağdın mı? 3 saatte bir kaç ml çıkıyor
Ona göre mama miktarı ayarlanıp takviye yapılması gerekirdi
Üzülme nolur bana da kızma
Doktorun vermemiş ama burda laktozu parçalayan
Laktazm relamax gibi ilaçları da konuştuk
Bebeğinin senden gelen laktozu parçalayıp kilo alımının düzelmesi için
Ayrıca önsütte daha fazla laktoz olduğunh
Ön sütü fazla alan bebeklerin daha gazlı olduğunu ve kilo alımının daha az olduğunu da konuştuk
Alerjik mamaların tadının kötü olduğunu söylüyorlar umarım süt ürünleri diyeti ve süt artırıcı destekleycilerle sütünü artırıp bu sorunu çözersin

Ya bir buçuk aylık bebek taş çatlasın gündüz bir kere uyuyor ileride ne yapacağız sizinkiler nasıl ?
Aynı gündüz bir kez uyuyor
Ve bir kere öğlen 3 ten gece 11 buçuğa kadar uyumadı akşam uykusuzluktan ağlamaktan helak oldu ama uyumadı

Offf tam da az önce bebeğimin tırnaklarını keserken kanattim. Büyüğünün hiç kanatmamıştım. Bu çok hareketli. Hemen şu an törpü siparişi verdim. Çok üzüldüm yaaa

Salin gitsin aile boyu . Ben bikere hamikeyken bi zortlattim yatagin yaylari titremisti esimde uykuya yeni daliyomus korkmustu nasil sicramisti hala kahkahayla gulerim buna
Kız Pink sıcrama dedınde yazayım dedım benım oglan kaka yaparken sesten tıtrıyor Cok ırkılıyor yaa ustunu degıstırırkende oyle en ufak sese irkiliyor ayaksesi tabak Canal sesi normalmı bu

Gözün aydın. Bu da birşey canım
Ön sütü nasıl azaltırız peki? Benim de önsüt çok olabilir mi? Çünkü sağdığım sütün kıvamı çok yoğun değil. Şöyle.. Bu sağ göğsüm. Sol zaten kesildi kesilecek ve daha yoğun o, renkten belli

Eklentiler

• IMG_20200422_182926.webp
    32 KB · Görüntüleme: 42
Offf tam da az önce bebeğimin tırnaklarını keserken kanattim. Büyüğünün hiç kanatmamıştım. Bu çok hareketli. Hemen şu an törpü siparişi verdim. Çok üzüldüm yaaa
Canım makasla kesmiyor musun? Onunla kanatmak pek mümkün değil gibi. Ben kesmezsem yüz göz kalmaz valla. Törpü de var ama yetmiyor. 2 güne uzuyor, şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…