2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masallah canim ama olsa dert olmasa dert cok fazla on sut belli dedigin gibi . Onden biraz sag oyle emzir dedi bedaha beyaz sut gelince herzaman nasil yapicaz bunu bilmiyorum vakit ayirmak bebek cikdirmis meme istersen kolay is degil...

Kız Pink sıcrama dedınde yazayım dedım benım oglan kaka yaparken sesten tıtrıyor Cok ırkılıyor yaa ustunu degıstırırkende oyle en ufak sese irkiliyor ayaksesi tabak Canal sesi normalmı bu
Normal canim bebekler oyle sesi hic sevmiyor nedense .benimki cikolata paketinin hisirtisima bile sicriyo

Cok zor isler cokk

Ust uate yedigin icinde olmus olabikir canim. Buhun dr bana bu fikride sundu .insallah degildir takip et canim

Sen bu isi biliyosun babycim osteocare yazdi bana dr civanim

Masallah canim ama olsa dert olmasa dert cok fazla on sut belli dedigin gibi . Onden biraz sag oyle emzir dedi bedaha beyaz sut gelince herzaman nasil yapicaz bunu bilmiyorum vakit ayirmak bebek cikdirmis meme istersen kolay is degil...
Zaten tek meme emiyor sayılır. Onun da birazını sağarsam nasıl doyurucam bilmem. Bak şimdi solu veriyorum da kıyamet koparıyor. Bekler mi hiç sağıp vermemi dediğin gibi

Kizlar ya evde pek bi bunaldim. Bi parka, avm ye, disarida bi kahve icmeye cok ozlem duyuyorum. Evet Allah a sukur telefonla konusuyorum gorusuyorum ama gidip evlerine bi cay kahve icip geri evime gelmek istiyorum. Kuaforler kapali. Sac bas daginik. Gunun %70 i pijamalarlayim. Velhasil durum boyle. Siz nasil basediyorsunuz bu durumla?

Sen bu isi biliyosun babycim osteocare yazdi bana dr civanim
Canım ben zaten osteocare kullanıyordum gebelikte. 15 li bir tane artmıştı. Baktım kuru üstüne süt ürünleri yok. Eczacı arkadaşa sordum kullan dedi. Ben de sizinle paylaştım. Doktora bugün bilgi verdim, bakalım

Ben stok yapmiyorum. Yusra da huggies, molfiks ve sleepy kullandim. Daha kalin diye kışın sleepy ince diye de yazin molfiks kullaniyodum. Ama eslemin vucut tipine sleepy uymadi. Simdilik baby me den memnunum. Ama 2 numara iki paket almistik en son bir paketin yarısına geldik bez sıkıyo sanki eşimde kiziyor. Hakli ama bende pek anlayamadim birden sıkmaya başladı

Kız Pink sıcrama dedınde yazayım dedım benım oglan kaka yaparken sesten tıtrıyor Cok ırkılıyor yaa ustunu degıstırırkende oyle en ufak sese irkiliyor ayaksesi tabak Canal sesi normalmı bu
Eslem korktuğu zaman gozlerini pörtletip kollarını kaldirip teslim oluyo banyo da da oyle giydirirken de

Canım ya ben de önsüt fazlalığından şüphe duyuyordum ama bizim kilo alımımız iyi. Kesinlikle çok gazlı bir bebek. Mesela siz şu kadar gün yapmadı diyorsunuz ya, bizim en fazla 1buçuk gün oldu. Çıldırıyor yapamayınca. Ne zaman yaparsa bambaşka bir çocuğa dönüşüyor. Kaka yapamaması da önsüt fazla olduğu için olur mu?

Daha aksam esimle konusuyoruz. Annene gitsen yolda kalirsin diyor. Aylardir uzun yol yurumedim. Gercekten ayakta kalayjm belim agriyo. Kg almaya basladim sut olsun diye ve can sikintisina paso yiyorum... Su cocuklara yasak kalksa da arada yuruyuse cikabilsek
Ben en son aralik sonu avm gittim. O gun yurumekte zorlaninca bir daha cikmadim evden zaten son aylarkm cok agrili gecmisti. Anca anneme ve kayinvalideme gidiyordum. 4 aydır karantinadaymısım gibi. Bide bende kullanma cok fazla gecen gun boynumu cenemi agdayla aldim, biyigi alamadim. Kagit bitince bir bacak kaldi bir bacagi aldim. Guler misin aglar misin. Kaslarimi bilerek uzattim hic toplamadim ama simdi aynaya bakasim gelmuyo öyle böyle uzamadilar valla gecen seneyi dusunuyorum, diyete baslamistjm. Hazirana kadar 15 kg vermistim. Hamile kalmasaydim ocaga kadar bi 15 20 daha vermek istiyodum. Ama simdi minnagim var ve 6 aydan once diyete baslayamam. İdare edicez yeterki iyi olalım. Emin ol hastalik kapip bir hastane odasinda olmak cok zor

Valla bizim yine 5 gun oldu galiba. Rekor bir haftaydi

Korkum özlemime baskın geliyor, tam şikayet edeceğim hasta olsak daha mı iyi deyip susturuyorum iç sesimi.
Ama birazdan cesaret edip yürüyüşe çıkacağım.
Millet dışarda, sinirim bozuluyor.
Bizim evin etrafı tenha, maske takıp bi güneş göreyim en azından.
Salgın riski kalmasa da ne zaman bi yere oturup, kahve içebilirim, çocuğu parka ne zaman götürebilirim bilmiyorum
Normale dönmek kolay olmayacak.

Dun tek tatliyi yedim cnm normal paket sutle yapmistim ,takip ediyim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…