- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Masallah canim ama olsa dert olmasa dert cok fazla on sut belli dedigin gibi . Onden biraz sag oyle emzir dedi bedaha beyaz sut gelince herzaman nasil yapicaz bunu bilmiyorum vakit ayirmak bebek cikdirmis meme istersen kolay is degil...Gözün aydın. Bu da birşey canım
Ön sütü nasıl azaltırız peki? Benim de önsüt çok olabilir mi? Çünkü sağdığım sütün kıvamı çok yoğun değil. Şöyle.. Bu sağ göğsüm. Sol zaten kesildi kesilecek ve daha yoğun o, renkten belli
Normal canim bebekler oyle sesi hic sevmiyor nedense .benimki cikolata paketinin hisirtisima bile sicriyoKız Pink sıcrama dedınde yazayım dedım benım oglan kaka yaparken sesten tıtrıyor Cok ırkılıyor yaa ustunu degıstırırkende oyle en ufak sese irkiliyor ayaksesi tabak Canal sesi normalmı bu
Cok zor isler cokkYok canım 58 günlük olduk haftasonu tekrar sokak çık yasağı var o yüzden 1 hafta sonra salı götürecem çocuk doktoruna hem de o gün kalça usg çektirecem
Doktor karar verir artık alerji mi değil mi?
Birde 5 gündür kaka yapmıyor çiş iyi ama takip ediyorum bir yapsa şu kakayı
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Bana kızma ama
Forumu okusan takip etsen burdakilerin doktorları kilo hakkında ne demiş bir fikrin olurdu kilo hakkında
Hep konuştukki ayda en az 600 gr alıyorsa mamaya gerek yok
VeAmine Busra yazdı bebeğin günlük içmesi gereken süt veya mama miktarı kilo*150 yani 4 kilo bebeğin günlük 600 ml süt ya da mama alması lazım
Sütünü sağdın mı? 3 saatte bir kaç ml çıkıyor
Ona göre mama miktarı ayarlanıp takviye yapılması gerekirdi
Üzülme nolur bana da kızma
Doktorun vermemiş ama burda laktozu parçalayan
Laktazm relamax gibi ilaçları da konuştuk
Bebeğinin senden gelen laktozu parçalayıp kilo alımının düzelmesi için
Ayrıca önsütte daha fazla laktoz olduğunh
Ön sütü fazla alan bebeklerin daha gazlı olduğunu ve kilo alımının daha az olduğunu da konuştuk
Alerjik mamaların tadının kötü olduğunu söylüyorlar umarım süt ürünleri diyeti ve süt artırıcı destekleycilerle sütünü artırıp bu sorunu çözersin
Ust uate yedigin icinde olmus olabikir canim. Buhun dr bana bu fikride sundu .insallah degildir takip et canimKizlar siz alerjiden hep konuşurken okuyorumda caniniz cekmez ins.bisey sormak istiyorum gecen gun dondurma yemistim dunde sütlü tatli yedim kizim kaka yaparken cok sesli yapti ,sivi ve yapış yapış mukus gibi ilk gunlerlede olup gecmisti kizariklik,huysuzluk yok acaba intoleranz yada alerji belirtisi mi? Sik sik yemiyorum yag peynirde hic bisey olmuyor @1917pinkterestPinkpinkblue B Babyiscoming alerjik sizler geldiniz aklima
Sen bu isi biliyosun babycim osteocare yazdi bana dr civanimGözün aydın. Bu da birşey canım
Ön sütü nasıl azaltırız peki? Benim de önsüt çok olabilir mi? Çünkü sağdığım sütün kıvamı çok yoğun değil. Şöyle.. Bu sağ göğsüm. Sol zaten kesildi kesilecek ve daha yoğun o, renkten belli
Zaten tek meme emiyor sayılır. Onun da birazını sağarsam nasıl doyurucam bilmem. Bak şimdi solu veriyorum da kıyamet koparıyor. Bekler mi hiç sağıp vermemi dediğin gibiMasallah canim ama olsa dert olmasa dert cok fazla on sut belli dedigin gibi . Onden biraz sag oyle emzir dedi bedaha beyaz sut gelince herzaman nasil yapicaz bunu bilmiyorum vakit ayirmak bebek cikdirmis meme istersen kolay is degil...
Toz ve latex cikti deri testinde. Ama tam teferruatli bakılmıyor. Bizde solunum sikintisi cok oluyordu bebekken. Sonradan kucuk kabarmalarda olmaya basladiLatex alerjisi nasıl oluyor canım belirtileri be?
Canım ben zaten osteocare kullanıyordum gebelikte. 15 li bir tane artmıştı. Baktım kuru üstüne süt ürünleri yok. Eczacı arkadaşa sordum kullan dedi. Ben de sizinle paylaştım. Doktora bugün bilgi verdim, bakalımSen bu isi biliyosun babycim osteocare yazdi bana dr civanim
Ben stok yapmiyorum. Yusra da huggies, molfiks ve sleepy kullandim. Daha kalin diye kışın sleepy ince diye de yazin molfiks kullaniyodum. Ama eslemin vucut tipine sleepy uymadi. Simdilik baby me den memnunum. Ama 2 numara iki paket almistik en son bir paketin yarısına geldik bez sıkıyo sanki eşimde kiziyor. Hakli ama bende pek anlayamadim birden sıkmaya başladıCanım onu da yakında kardeşimin eşi denedi. Bir yaşında ama bebeği. Beğenmedim, paket nasıl bitecek diye düşünüyorum abla dediHerkes farklı birşeyden memnun. Sleepyden iki arkadaşım öyle memnun ki ben de asıl stoğu onunla yapmıştım ama çok taşırıyor kakayı. Biz hala günde 8-10 bez kullanıyoruz. Çişi hemen şişiyor
Allah akıl fikir versin, normalde ilk sene bir daha çocuk mu assssla demen lazımYaaaaa kızlaaaar bır arkadasım suan 6 cm acıklıkla dogumu bekliyo hastanede velhasıl sadede gelelim coook heyecanlandım ben bır daha dogurmak istiyoooom tilililili
Aşı karti ya da defteri vermediler mi size. Onda yazar bilgilerYa ben bebeğimin kan grubunu bilmiyorum doğumda söylemediler @missbon senin bilgin var mı canım Aynı hastanede doğum yaptık sonuçta
Eslem korktuğu zaman gozlerini pörtletip kollarını kaldirip teslim oluyoKız Pink sıcrama dedınde yazayım dedım benım oglan kaka yaparken sesten tıtrıyor Cok ırkılıyor yaa ustunu degıstırırkende oyle en ufak sese irkiliyor ayaksesi tabak Canal sesi normalmı bu
Canım ya ben de önsüt fazlalığından şüphe duyuyordum ama bizim kilo alımımız iyi. Kesinlikle çok gazlı bir bebek. Mesela siz şu kadar gün yapmadı diyorsunuz ya, bizim en fazla 1buçuk gün oldu. Çıldırıyor yapamayınca. Ne zaman yaparsa bambaşka bir çocuğa dönüşüyor. Kaka yapamaması da önsüt fazla olduğu için olur mu?Yok canım 58 günlük olduk haftasonu tekrar sokak çık yasağı var o yüzden 1 hafta sonra salı götürecem çocuk doktoruna hem de o gün kalça usg çektirecem
Doktor karar verir artık alerji mi değil mi?
Birde 5 gündür kaka yapmıyor çiş iyi ama takip ediyorum bir yapsa şu kakayı
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Bana kızma ama
Forumu okusan takip etsen burdakilerin doktorları kilo hakkında ne demiş bir fikrin olurdu kilo hakkında
Hep konuştukki ayda en az 600 gr alıyorsa mamaya gerek yok
VeAmine Busra yazdı bebeğin günlük içmesi gereken süt veya mama miktarı kilo*150 yani 4 kilo bebeğin günlük 600 ml süt ya da mama alması lazım
Sütünü sağdın mı? 3 saatte bir kaç ml çıkıyor
Ona göre mama miktarı ayarlanıp takviye yapılması gerekirdi
Üzülme nolur bana da kızma
Doktorun vermemiş ama burda laktozu parçalayan
Laktazm relamax gibi ilaçları da konuştuk
Bebeğinin senden gelen laktozu parçalayıp kilo alımının düzelmesi için
Ayrıca önsütte daha fazla laktoz olduğunh
Ön sütü fazla alan bebeklerin daha gazlı olduğunu ve kilo alımının daha az olduğunu da konuştuk
Alerjik mamaların tadının kötü olduğunu söylüyorlar umarım süt ürünleri diyeti ve süt artırıcı destekleycilerle sütünü artırıp bu sorunu çözersin
Daha aksam esimle konusuyoruz. Annene gitsen yolda kalirsin diyor. Aylardir uzun yol yurumedim. Gercekten ayakta kalayjm belim agriyo. Kg almaya basladim sut olsun diye ve can sikintisina paso yiyorum... Su cocuklara yasak kalksa da arada yuruyuse cikabilsekKizlar ya evde pek bi bunaldim. Bi parka, avm ye, disarida bi kahve icmeye cok ozlem duyuyorum. Evet Allah a sukur telefonla konusuyorum gorusuyorum ama gidip evlerine bi cay kahve icip geri evime gelmek istiyorum. Kuaforler kapali. Sac bas daginik. Gunun %70 i pijamalarlayim. Velhasil durum boyle. Siz nasil basediyorsunuz bu durumla?
Valla bizim yine 5 gun oldu galiba. Rekor bir haftaydiCanım ya ben de önsüt fazlalığından şüphe duyuyordum ama bizim kilo alımımız iyi. Kesinlikle çok gazlı bir bebek. Mesela siz şu kadar gün yapmadı diyorsunuz ya, bizim en fazla 1buçuk gün oldu. Çıldırıyor yapamayınca. Ne zaman yaparsa bambaşka bir çocuğa dönüşüyor. Kaka yapamaması da önsüt fazla olduğu için olur mu?
Benimkinin sabah uykusu yok öğle uykusu var. Sabah uyur uyanır bazen 2 3 saat uyumaz ama saat 1den sonra falan bi uyur 4 5 saatYa bir buçuk aylık bebek taş çatlasın gündüz bir kere uyuyor ileride ne yapacağız sizinkiler nasıl ?
Korkum özlemime baskın geliyor, tam şikayet edeceğim hasta olsak daha mı iyi deyip susturuyorum iç sesimi.Kizlar ya evde pek bi bunaldim. Bi parka, avm ye, disarida bi kahve icmeye cok ozlem duyuyorum. Evet Allah a sukur telefonla konusuyorum gorusuyorum ama gidip evlerine bi cay kahve icip geri evime gelmek istiyorum. Kuaforler kapali. Sac bas daginik. Gunun %70 i pijamalarlayim. Velhasil durum boyle. Siz nasil basediyorsunuz bu durumla?
Migros Sanal market canım biz kullanıyoruz çok memnun kaldık
Canım biz de hem laktoz intorelansı hem de neye olduğunu bilmediğimiz alerjik tepkimeler var bizim de mukuslu ve sesli kakalarımız oluyor, tepkime vermiş olabilir ama belki keçi sütlü dondurmaysa o dokunmuş da olabilir bilemedim ki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?